Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Kristijan Golubovic

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 21 | 21.07.2012 , 4:19 AM

Naravno,Ikice... svako ima neku dobru stranu.
Drago mi je što i on ima.
Ipak,jednog dana bi morala da ode u zaborav promocija mafijaškog načina zivota,koji je u zadnjih 20-tak godina odneo mnogo mladih života i mnoge nedužne porodice zavila u crno. Na to se odnosi onaj stid koji sam pomenuo u postu ranije.
A zatvor? Pa to manje-više nema veze. I mOša Pijade je bio u zatvoru,pa eto ostade u istoriji upamćen kao pozitivac.

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

188
poruka na forumu
15 170

post # 22 | 21.07.2012 , 5:25 AM

Po meni je on glupson. Iskreno postoje svetski mafijasi koji su elita i po ponasanju i po izgledu. A ne kao ova debilcina. Prvo glup je kao kurac, izaso je iz zatvora i opet ga navatali da diluje drogu...hahahhahha kakav retard. Zar nije mislio da ce ipak malo da ga nadgledaju? :o Jeste da je to ova nasa glupa policija ali brate i oni su tolko glupi da ga bar malo ne provere. Mogao je bar na neko vreme da se smiri. Klasicna seljacina, prvo u glasu mu se vidi da je seljacina a i nacin na koji prica, kao da sere. Zato takvi slepci nikad ne uspeju. On je sramota za mafijaski svet. Ne volim kriminalce ali nekim svetskim mafijasima se prosto divim. Jednostavno imaju mozak. A ne kao ova debilcina i svi sto se na njega "loze".

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 23 | 21.07.2012 , 9:40 AM

ajoooj pa i on dobio temu na forumu qq majko na sta ovaj forum spade ccc :(
ne volim ga nikako aman bas nikako fuj angry2

Be my love?

Ako imas cilj,nacices i put...
762
poruka na forumu
1386 7080

post # 24 | 21.07.2012 , 3:17 PM

badule, naravno...mada nije sve kako se cini...covek kao i svaki drugi... ;)

Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život...

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 25 | 21.07.2012 , 4:50 PM

Idem u razred sa nekoliko njih koji se "lože" na tog Kristijana Golubovića.

Ne bih ništa komentarisala jer je suvišno. Sve u svemu,za mene žalosno. :)

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 26 | 21.07.2012 , 7:48 PM

Quote (By_The_Way_)
Idem u razred sa nekoliko njih koji se "lože" na tog Kristijana Golubovića.

Ne bih ništa komentarisala jer je suvišno. Sve u svemu,za mene žalosno.

huh...hajoj :( to je tuga da nemoze veca...pored nakog novaka,tipsarevica,nikole tesle,boba marlija,lusa prime,dzekija brauna,djezkija chena oni se nasli na retarda da nemos veceg loziti qq im ga maici lol

Be my love?

547
poruka na forumu
46 1072

post # 27 | 21.07.2012 , 9:10 PM

Quote (ikica5)
badule, naravno...mada nije sve kako se cini...covek kao i svaki drugi...

Ne bih se bas slozio s time da je kao i svaki drugi ili cak treci ili cetvrti jer kada bi svaki drugi covek radio sto je on radio zamisli onda kako bi izgledao ovaj svet da je 50% od nas ubica...

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

Ako imas cilj,nacices i put...
762
poruka na forumu
1386 7080

post # 28 | 22.07.2012 , 3:34 AM

Quote (Hectore)
Ne bih se bas slozio s time da je kao i svaki drugi ili cak treci ili cetvrti jer kada bi svaki drugi covek radio sto je on radio zamisli onda kako bi izgledao ovaj svet da je 50% od nas ubica...

ok je...ja samo kazem kakvog ga znam... naravno da se ne slazem sa takvim nacinom zivota...

Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život...

159
poruka na forumu
12 117

post # 29 | 23.07.2012 , 7:25 PM

Kako svi vi kakite po forumu o Kristijanu, a kad bi ga uzivo sreli svi bi se ukakili.... zivi svoj zivot i pusti druge da zive... I jos jedna stvar Kristijan je oduvek bio sportista nikad narkoman.... Nije da ga ja nesto volim al ne kenjajte kad ne znate...
A vi ostali koji mislite da je on narkoman propalitet i sta god... da vam se ja pojavim sa mojih 80 kila bezali bi kod mame... Ako neko opljacka banku nije ukrao niciji krvavo zaradjeni novac.... cisto za vas ne upucene banke su osigurane.... tako da prvo procitajte nesto pa pisite... i petnesta stvar gldajte prvo sebe pa onda druge niste ni vi nista bolja govna....

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 30 | 23.07.2012 , 7:32 PM

voja79, zasto da neko bezi od nekoga ako mu se nije zamerio???? Ne shvatam te!
Kao sto ti imas misljenje, da je on sportista, tako neko ima misljenje da je propalitet.
Jer nije on opstao u onom ludilu, zato sto je radio hiljade i hiljade sklekova!

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

159
poruka na forumu
12 117

post # 31 | 23.07.2012 , 7:48 PM

Zato sto je visok 2 metra i jwedno 125 kila misica kad sam ga ja upoznao delovao mi je zastrasujuce kao pojava....
Da je sportista ima dokaza kolko oces na youtubu pa da nije trenirao ceo zivot sigurno ne bi ulazio covek u ring ....
A to sto su ga navatali sa par gramica droge kako je satro prodavao nekome... to je klasicna namestaljka da ga malo sklone...

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 32 | 23.07.2012 , 7:55 PM

voja79, odbrana ti ne pije vode.
Jer u onom haosu sto je tad vladao mogao si da opstanes samo ako si imao nekoga oko sebe kao i naoruzanje.
A da li je sportista, sebi je. Da li je lopov sebi je. Da li je kriminalac, sebi je! :) Tako da, totalno nebitan lik.

I moj brat od strica je krupniji od njega, naravno sve sami misic, tako da nije jedini. I to mu nije opravdanje.
Ali da je mala maca u svetu kriminalaca i nije. :)

Stoga, ne brani nekoga, ako nemam cinjenice. :)

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 33 | 23.07.2012 , 9:35 PM

Quote (voja79)
Kako svi vi kakite po forumu o Kristijanu, a kad bi ga uzivo sreli svi bi se ukakili

Pa sto mislis da bi se ukakili? Zar bi neko trebao da se ukaki od coveka ,sportiste,ukratko olicenje svega dobroga kako ga ti opisujes?
Ja sam malo nizi od njega ali sam i tezi,pa se ne ku..im sa time.
Vojo,jbg, trebalo bi da razumes ono sto je sustinska vrednost. On jeste iz kriminalnog miljea. Mislis li da su mu to sve pakovali? I reci mi koja je sustina promocije takvog nacina zivota? Budimo svi kao on?
Ovo je mogla tema da opstane u Pricaonici,pa da se o njemu polemise uzgredno. Ali postavljena je u Istoriji,sto je van svake pameti.
Niste temu otvorili o nekim istinskim sportistima koji su zaduzili ovu zemlju,ili bivsu Yugu,nego o njemu.
Sta bi bilo ko zdrav i normalno vaspitan mogao da misli o njemu? On je samo imao ludu srecu da prezivi pakao devedesetih na BG ili bilo kojim drugim ulicama.
I na kraju u stilu devedesetih,jedna uzgredna polupretnja ,kao sto je tvoja recenica koju sam gore citirao.
Sa druge strane,nije mi jasno sto ga onda (ako si vec stao na njegovu " stranu" ) nazivas tako lepim imenom poredeci ga sa nama :

Quote (voja79)
niste ni vi nista bolja govna....

Niti smo to mi,niti si to ti,a nije ni on... Ali on sigurno ne moze da bude deo istorije,osim ako ne dodje do smaka sveta,pa pocnemo svi da zivimo u stilu Mad Max.

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 34 | 23.07.2012 , 10:16 PM

Quote (voja79)
gldajte prvo sebe pa onda druge niste ni vi nista bolja govna....

Rece odrastao muskarac rodjen 1979. godine.
Sramota!!!

547
poruka na forumu
46 1072

post # 35 | 23.07.2012 , 11:29 PM

Quote (voja79)
Kako svi vi kakite po forumu o Kristijanu, a kad bi ga uzivo sreli svi bi se ukakili.... zivi svoj zivot i pusti druge da zive... I jos jedna stvar Kristijan je oduvek bio sportista nikad narkoman....

Pa zar nije to malo kontradiktorno da su se ljudi plasili tako finog i dobrog sportiste?Neznam ne deluje logicno s obzirom da sam tu komsija s Asmirom i Almirom Kolasincom i obojica su sportisti i reprezentativci Srbije...Asmir je koliko ja sam Prvak Srbije u bacanju kugle...pa nesto ih se ljudi ne plase...cak sta vise njihova deca odlaze kod njih kuci da im da savete u vezi ishrane i vezbanja...

Quote (voja79)
Ako neko opljacka banku nije ukrao niciji krvavo zaradjeni novac.... cisto za vas ne upucene banke su osigurane.... tako da prvo procitajte nesto pa pisite...

Da li bi ovo trebalo da bude sala?Znaci to sto su banke osigurane znaci da je Oke otic i oruzijem pretit nevinim ljudima da ces ih pobit ako ti ne daju pare?Nisam znao da je to u redu...
Ali bih voleo da ti kazem da osiguranje ne pokriva uvek troskove a i mnoge banke bankrotiraju pa vlasnici nikada ne vide svoje pare...jer sporovi traju po 20-30 godina cak i ako osiguranje hoce da isplati...
Quote (voja79)
A to sto su ga navatali sa par gramica droge kako je satro prodavao nekome... to je klasicna namestaljka da ga malo sklone...

Vidis 90% ljudi moze da spava na ulici i niko im nista nece...jer nisu nikome nista ucinili...cak sta vise za svoje 26 godine u zivotu nisam bio pretresen od policije (Ne racunam vojnu jer smo znali malo da se razuzdamo u gradu)A i kako to bas njemu da nadju i podmetnu?Ma sigurno slucajno od nekog prijatelja mu ostalo
Quote (voja79)
i petnesta stvar gldajte prvo sebe pa onda druge niste ni vi nista bolja govna...

Pa recimo da smo zivi...vecinom zdravi...i imamo pristup internetu sto znaci da nismo u zatvoru...ja bih sebe nazvao boljim neznam za tebe...
I naravno na kraju tvoj recnik i rasudjivanje...care ja sam mislio da s godinama covek stice pamet i iskustvo...valjda sam pogresio...

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

159
poruka na forumu
12 117

post # 36 | 24.07.2012 , 11:39 AM

Quote (voja79)
Jer u onom haosu sto je tad vladao mogao si da opstanes samo ako si imao nekoga oko sebe kao i naoruzanje.

Izvini al ja sam opstao u tom haosu i odrasto u njemu bez ikakvih ledja i naoruzanja...

Svako od vas ima pravo na svoje misljenje... al da pljujete nekog po forumu a da pri tome ne znate ni 10% tu se ne slazem

Quote (Hectore)
I naravno na kraju tvoj recnik i rasudjivanje...care ja sam mislio da s godinama covek stice pamet i iskustvo...valjda sam pogresio...

Ne brini ti za moju pamet i iskustvo, a rasudjivanje mi je takvo kakvo jeste... evo vam sad idealne prilike da mene pljujete ja bar mogu da se branim....

Quote (Hectore)
Vidis 90% ljudi moze da spava na ulici i niko im nista nece...

Za ovo ti svaka cast ako tako mislis.... lezi prespavaj proveri.....

A sto se tice plackanja banaka... pa gledaj gde zivimo i kolko posla ima sta ocekujes da ljudi kopaju po kontejnerima da prezive... ko voli da pljacka banke brate nek izvoli... dok ne stradaju neduzni civili...

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 37 | 24.07.2012 , 11:54 AM

Quote (voja79)
A sto se tice plackanja banaka... pa gledaj gde zivimo i kolko posla ima sta ocekujes da ljudi kopaju po kontejnerima da prezive... ko voli da pljacka banke brate nek izvoli... dok ne stradaju neduzni civili...

Jel se to zezas ili stvarno imas samo 3 razreda osnovne ?

1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma!
2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme!
3.Pogledajte moje opise igara ovde.

Did I ever tell you the definition of insanity !?

159
poruka na forumu
12 117

post # 38 | 24.07.2012 , 12:35 PM

stvarno imam tri razreda osnovne i jos po neki se nadje preko... de se bre zezam...

Added (24 Jul 2012, 12:35 PM)
---------------------------------------------
prvi bi kad bi znao de ima 2-3 miliona evrica da se orobi.....

Poruku je menjao/la voja79 - Utorak, 24.07.2012, 12:40 PM

162
poruka na forumu
231 973

post # 39 | 24.07.2012 , 9:35 PM

Nemam nista protiv kolege :)

Poruku je menjao/la Ljubo@ - Utorak, 24.07.2012, 9:38 PM

http://u.to/D91fAg

11
poruka na forumu
0 0

post # 40 | 29.07.2012 , 3:12 PM