Cula sam pesmu. I mnogo je zarazna. Ajde sto je odlicna muzika nego ovaj ples, jooooooj, nema sanse a da ne zaigras kao on... Ja probala, al` mi ne ide. Zbunim se... Ako neko zna, nek se javi da mi pokaze.
Tanja91 evo ja znam, skinuo sam original xD malo sam iskombinovao, kad vidis imas da places... od srece
Added (26 Sep 2012, 6:02 AM) --------------------------------------------- Pesma Gangnam Style je usla u Ginisovu knjigu rekorda, tako sto je za 4 meseca sakupila 300.000.000 pregleda , Sad bilo na jutarnjem programu.
Poruku je menjao/la ure3808 - Sreda, 26.09.2012, 6:02 AM
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
Cula sam pesmu. I mnogo je zarazna. Ajde sto je odlicna muzika nego ovaj ples, jooooooj, nema sanse a da ne zaigras kao on... Ja probala, al` mi ne ide. Zbunim se... Ako neko zna, nek se javi da mi pokaze.
hahaha pa kad si smotano ihihihihih
ma polako pregledaj snimak i lako ces skinuti korake xD malo se samo utripujes u muziku :P
Pesma da nema spota, bila cista nula! Ovako je za 1 Los tekst, a ni muzika nista bolja nije!
Nemas ti sluha Ko obozava LMFAO , ovo je odicna muzika , text naravno ne razumemo ali koliko sam gledao njega u nekom americkom show-u , gangam style znaci neko predgradje kao beverli hils.
Pretpostavljam da je to nesto zaista novo za taj deo sveta i zato ima ludacki broj pregleda (jer je ljudima bilo zanimljivo da vide o cemu se radi) koji je verovatno delom namesten ali neka je pola pravih pregleda ne namestenih opet je mnogo za ovo. Meni se ne dopada slusala sam evo koliko puta da vidim sta je tu zanimljivo i ja ne nalazim nista da bi imalo toliki broj pregleda. Gledam slusam nista nije to ni novo niti posebno. Ljudi iz znatizelje klikali da vide sta je i eto. Ali ima jedna parodija na prethodnoj strani odusevila me skroz.
Poruku je menjao/la Stidljiva - Nedelja, 30.09.2012, 11:56 AM