Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Archive - read only
Pomoc Extra Cafe-u...

621
poruka na forumu
382 3516

post # 41 | 12.09.2012 , 4:46 AM

Sta da vam kazemo sem da 99.7% gresi u misljenu o EC, da mozemo vam vise reci, rekli bi smo. Sve je objasnjeno u obavestenju na pocetnoj stranici. Ukoliko budemo trebali nekakvu vrstu pomoci , svi cete znati. Sve sto smo ikad od vas trazili da postujete nas pravilnik i da se lepo provedete na sajtu. Ispunjavali smo vase zelje za filmove, serije, igrice i ostalo i tako vas molimo da procitate dobro obavestenje pre nego sto postavljate pitanja ili vasa misljenja o situaciji jer tesko da ce nam to pomoci. Hvala :)

Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 42 | 15.09.2012 , 3:55 AM

Quote (Infinity)
Sta da vam kazemo sem da 99.7% gresi u misljenu o EC, da mozemo vam vise reci, rekli bi smo. Sve je objasnjeno u obavestenju na pocetnoj stranici. Ukoliko budemo trebali nekakvu vrstu pomoci , svi cete znati. Sve sto smo ikad od vas trazili da postujete nas pravilnik i da se lepo provedete na sajtu. Ispunjavali smo vase zelje za filmove, serije, igrice i ostalo i tako vas molimo da procitate dobro obavestenje pre nego sto postavljate pitanja ili vasa misljenja o situaciji jer tesko da ce nam to pomoci. Hvala

sve vam je lepo receno...

:P

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search: