Posto neki imaju problema sa instalaciju preko daemon toolsa resio sam da napravim jedan tut ...pa da pocnemo Nakon instalacije Daemon Tools-a pokrenite ikonicu na dekstop-u i nakon toga dobiće te ikonicu kod sata dole desno...Na tu ikonicu kliknite desnim klikom miša i trebalo bi da dobijete ovako nešto Slika 1
Nakon toga idete strelicom miša do Virtual CD/DVD-ROM Slika 2
Zatim idete na Set number of device
I kao sto vidite tu možete da birate koliko želite da postavite drive-ova ja uvek izaberem 1 drive jer nema potrebe za vise... Kad ste odabrali koliko želite drive-ova moraćete sačekati par sekundi, potom opet idete desnim klikom miša na ikonicu Daemon Tools kod sata i opet idete na Virtual CD/DVD-ROM Slika 4
Kao sto vidite na slici 4. sad vam pored Virtual CD/DVD-ROM-> pise Device 0:[H:] No media Ovo [H:]to kod vas može biti bilo koje drugo slovo...Kada odete strelicom miša na Device 0:[H:] No mediatreba da dobijete kao na slici 5 Slika 5
Zatim kliknete strelicom miša na Mount image Slika 6
Kad ste kliknuli strelicom miša na Mount imageotvoriće vam se novi prozor pogledaj sliku 7 Slika 7
I kad vam se otvori takav prozor onda nađete gde vam je igra koja je u nekom image formatu(iso,mdf,mds...) obeležite i kliknite na open...
To vam je to i sada jedino je ostalo kada želite da ubacite neku drugu igru pogledajte sliku 8 Slika 8
Znači idete na Virtual CD/DVD-ROMpa na Device 0:[H:]pa treba da piše ime igre i ondak odradite sledeće pogledajte sliku 9
Znači kad ste odradili ovo Virtual CD/DVD-ROMkad dođete strelicom miša na Device 0:[H:]pa ime igre otvoriće vam se kao novi prozorčić i videćete da piše Unmount imagena to klikite i on će vam izbaciti taj image fajl iz virtual drive-a...
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
Reaper, postoji..ali ne ovako detalno..pa su ponovo otvarana pitanja sta poste mount..na koji driver da idem...itd...zamolio bi forum modove admina da zakljucaju temu kako nebi doslo zbog spama i da je stave medju vaznije tut..jer mi je stiglo jedno 10 poruka od nekoliko korisnkika kako nzm da instaliraju igru preko deamon toolsa..
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!