Kad sam bio mali...
| |
|
post # 1 | 01.09.2014 , 3:08 PM
|
Sećate se stvari koje su tada bile popularne? Šta ste voleli, šta su vam roditelji kupovali?
Ja se sećam patika sa svetlećim đonom, digitalnog ljubimca, onda tetris, žele zeka, moćni rendžeri, nindža kornjače...
|
|
| |
|
post # 2 | 01.09.2014 , 3:23 PM
|
Mogla si sve(ili bar većinu) nabrojati .. A sjećam se dosta toga, kao što su crtani poput Mumijeva, Skubi Du-a, Pink Pantera, Tom i Džerija, Pokemona itd. Sjećam se popularnog slikanja s deda mrazom, gdje sam ja kao po običaju uvijek plakao A najviše sam uživao u raznoraznim igračkama, tipa kamiončići, autići, time sam po cijele dane bio zauzet. ONda su tu i popularne igre-keka ma, izmedju dvije vatre, žmire, ćorave bake..Eto, dosta od mene. 
"Za potpuno osvešćenje je neophodan bol".
14.07. <3
|
|
| |
|
post # 3 | 01.09.2014 , 8:18 PM
|
Sega i klik-klak 
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 4 | 01.09.2014 , 8:27 PM
|
Slaninice, pa ti ko da nisi starija od mene. Ovo sve je i meni cinilo detinjstvo srecnijim. 
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 5 | 02.09.2014 , 2:16 AM
|
Sandra_Afrika, srecnijom*
Tetris je u moje vrijeme bio poznat, onda Yu-gi-oh karte, Gameboy, onda bila je ona igracka ne znam kako se sad zove, nesto na "....man" znam da su bile pravo poznate i svu su ih imali..
Igrali smo se Covjece ne ljuti se, monopol, brodica itd..
Zmire, suge itd... hahah 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 7 | 02.09.2014 , 1:44 PM
|
Quote Ammir (  ) onda bila je ona igracka ne znam kako se sad zove, nesto na "....man" znam da su bile pravo poznate i svu su ih imali.. Da nije Action Man?
Quote Bosankaaa (  ) Ili ona , jedan sat vjestice nema, dva sata vjestice nema.... E ovo ne znam šta je... o.O
Volela sam onu igru koja te natera da se naježiš, stane devojčica/dečak iza tebe i pomera ruke po tebi kako ide tekst... a on nešto išao ovako: 4 noža u leđa, krv lije lije lije, veštica te bije bije, vampiri te štipkaju, zmija oko vrata, kosa ti se podiže (i kad to uradi onda dune u vrat), naježi se sad! I sad bih se naježila isto, msm ja već počnem da se ježim kod onog "zmija oko vrata", posle me s ovim duvanjem u vrat samo dokrajči
Quote Bosankaaa (  ) Meni vecinom jugio karte jer sam skupljala.. To brat skupljao, ja sam sličice od Kasandre, Ljovisne itd. 
|
|
| |
|