O članu iznad znam...
| |
|
post # 201 | 26.02.2012 , 9:51 AM
|
Da je najbolji Admin
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 203 | 09.03.2012 , 8:22 PM
|
Nista neznam 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 204 | 09.03.2012 , 9:28 PM
|
znam da ima lep nick i da je is Salzburgland i da je clan vec godinu dana 
|
|
| |
|
post # 205 | 13.03.2012 , 11:53 PM
|
O članu iznad znam da je spavao sa nekakvom curom koja nije odavde i da mu je bilo nezaboravno. 
|
|
| |
|
post # 206 | 14.03.2012 , 0:22 AM
|
Znam da je inteligentna i da je zanima istorija. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 207 | 14.03.2012 , 5:38 AM
|
Znam da je jako pametan, da je zavrsio medicinu, da trenutno trazi posao, da voli da pomaze... 
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 208 | 18.03.2012 , 0:23 AM
|
Kumo, pazi sad... Nevena je iz Krusevca i mladja je od mene godinu dana i student je. Ima rodjenu sestru. Sa ovog sajta poznaje licno MolderaFBI, drugovi iz skole ja mislim. Voli pink i crnu boju, house i rock muziku, najlepsi pevac joj je Enrique Iglesias. Omiljene pesme "Numb", "Sve jos mirise na nju"... A sto se nasih filmova tice, voli film "Lajanje na zvezde". Trenutno je zaljubljena. Pre je trenirala odbojku. Cini mi se da ima zelene oci, ima smedju kosu i visoka je 160 cm (i ja sam niska ako ti je za utehu ) Ima 2 nadimka, Nensy i Soki. Zaljubljenik je u cipele, tasne, nokte... Obozava shopping. U horoskopu je strelac i cini mi se da ima Nokiu. 
|
|
| |
|
post # 209 | 18.03.2012 , 0:30 AM
|
Quote (Tanja91) Kumo, pazi sad... Nevena je iz Krusevca i mladja je od mene godinu dana i student je. Ima rodjenu sestru. Sa ovog sajta poznaje licno MolderaFBI, drugovi iz skole ja mislim. Voli pink i crnu boju, house i rock muziku, najlepsi pevac joj je Enrique Iglesias. Omiljene pesme "Numb", "Sve jos mirise na nju"... A sto se nasih filmova tice, voli film "Lajanje na zvezde". Trenutno je zaljubljena. Pre je trenirala odbojku. Cini mi se da ima zelene oci, ima smedju kosu i visoka je 160 cm (i ja sam niska ako ti je za utehu ) Ima 2 nadimka, Nensy i Soki. Zaljubljenik je u cipele, tasne, nokte... Obozava shopping. U horoskopu je strelac i cini mi se da ima Nokiu.
Ja znam da je Tanja91 spijun i to vrlo precizan , za malo da zaboravim da ona obozava cokoladu a pogotovo sa jagodom i da je Milka hehe XD 
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 210 | 18.03.2012 , 0:52 AM
|
Quote (Infinity) Ja znam da je Tanja91 spijun i to vrlo precizan Ahahahaha E, a vi ste mi svi naivni i nista ne spijunirate, a ja uvek ispadnem najgora od sve dece Quote (Infinity) za malo da zaboravim da ona obozava cokoladu a pogotovo sa jagodom i da je Milka hehe XD A da, to je tacno Infinity i sta sad, zar je ovo sve, samo ovoliko znas o meni Slusaj sad najveceg spijuna ovde
Dakle Rasa... Rasimir (kako ja volim da ga zovem) zivi u Vojvodini, u Staroj Moravici, zna pomalo madjarski jezik tj. razume ga valjda a ne zna da pise reci, tako nesto, uglavnom poznaje taj jezik. Ima rodjenu sestru Mnogo voli da jede krem bananice Ima jednog ludog druga koji je i sam clan ovog sajta a drug mu je lud do te mere da je slikao svoju golu pozadinu i ovde okacio i tako me zgrozio i iznervirao da sam ja morala da obrisem tu sliku odmah Stariji je od mene dve godine I mnogo se razume u racunare, tako neke programe i sve sto spada tu, uglavnom ima mozak za te stvari Jednom prilikom kad je bio u Hrvatskoj, usao je u pekaru i trazio hleb Ne mogu vise niceg da se setim, mislim da je dovoljno 
|
|
| |
|
post # 211 | 18.03.2012 , 1:54 AM
|
Quote (Tanja91) Nevena je iz Krusevca i mladja je od mene godinu dana i student je. Ima rodjenu sestru. Sa ovog sajta poznaje licno MolderaFBI, drugovi iz skole ja mislim. Voli pink i crnu boju, house i rock muziku, najlepsi pevac joj je Enrique Iglesias. Omiljene pesme "Numb", "Sve jos mirise na nju"... A sto se nasih filmova tice, voli film "Lajanje na zvezde". Trenutno je zaljubljena. Pre je trenirala odbojku. Cini mi se da ima zelene oci, ima smedju kosu i visoka je 160 cm (i ja sam niska ako ti je za utehu ) Ima 2 nadimka, Nensy i Soki. Zaljubljenik je u cipele, tasne, nokte... Obozava shopping. U horoskopu je strelac i cini mi se da ima Nokiu.
Kumo, iznenadila si me. Svaka cast. Znaci, sve znas. Sladak spijun.
O mojoj kumi znam sledece... Iz Cicevca je, rodjena je krajem januara, msm. da je to vodolija, nadam se da ne gresim. Starija je od mene godinu, ali zato je visoka koliko i ja. Znam da studira ekonomiju u Nisu, dosta uci. Obozava milke, znaci, samo milke da joj kupujete. Udata je za Nenada veoma su srecni, cak i dete ceka (ja sam kuma) cccc. Ne voli fb, cak sto vise ima ga, ali ne ulazi. Koliko ja znam slusa sve. Mnogo joj se svidja onaj maneken (sa dugom plavom kosom, ne znam kako se zove), sa njim bi i spavala. Znam da ce uskoro doci da se vidimo, ma, sve znam.
P. S. Znam da je divna osoba i prava drugarica. <3
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 212 | 18.03.2012 , 1:56 AM
|
Da je bila sa mojom sestrom u odeljenju, da nije htela da mi da fb, nego sam morao da pitam Milenu, da je bila za Nemanjom u vezi. Najvise voli stikle, haljine.... Pegla kosu 3 sata... U sustini dobra devojka 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 213 | 18.03.2012 , 2:05 AM
|
U sustini bas ti hvala. Hahaha, to za fb nije tacno, vec kada si me pitao tada mi je fb bio ugasen. A to da sam bila u vezi sa Nemanjom, cuti bre, nisi morao sve da odas.
E, ovako. Znam da OBOZAVA zene. Da zivi u Makresane, da se druzi sa deckom koga ja mnogo cenim kao druga (Milana), sestra mu se zove Milena, druzim se sa njom. Voli kafanu, obozava da pije, zaludjen je ec-om. Voli da brise ljude sa ec, ccccc. Super osoba za druzenje i Markic mozda se i upoznamo uskoro. 
|
|
| |
|
post # 214 | 09.04.2012 , 0:21 AM
|
a ja nzm mnogo o tebi sorry znam po ness ali nije dovoljno evo sada citam o svima 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 215 | 09.04.2012 , 12:20 PM
|
Hehe, sta da napisem, ne smem da stavim odakle je, rekla sam da necu reci, a necu reci ni ime, znam da voli tajanstvenost. A ono za godine mislim da me je slagao, al` nema veze. Recicu samo da mi je komsija. Znam da voli zmije, ima ih nekoliko komaTa, nego ne znam koliko tacno (sve sam se najezila dok sam ovo napisala, kako moze neko da voli zmije ), onda... izgubio je pre neki dan 70.000 din... Smesno mi kad na chat-u pise "slatkis ruznjikavi", nisam jos otkrila ko je to, mozda tako samo tepa, otkud znam, nece da mi kaze. I stalno je nesto ljut ne znam sta mu je. A videla sam da je ostavio i svoj broj telefona al` dzabe kad niko ne sme da ga zove samo zbog tih zmija. 
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 217 | 10.04.2012 , 2:33 PM
|
prema avataru mogao bih da pretpostavim da je neki romanticar 
Be my love?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 218 | 25.06.2012 , 7:40 AM
|
Da voli reggae ,da je ok lik.... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 219 | 27.06.2012 , 1:19 PM
|
Nekako sam izvela zakljucak da je ok lik, miran sav nekako fin 
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 220 | 27.06.2012 , 9:34 PM
|
Misy je mesec dana sa nama tako da i ne znam nesto preterano o njoj, samo ono sto sam iz postova zapamtila. Zove se Milica i student je. Jedinica je, najbolja drugarica joj se zove Zorica koju voli vise od sebe. Voli da plese, prati strane rijaliti emisije. Ne voli JK. Ima tviter... Ima oci boje meda. Ne voli matematiku a obozava ljubicastu boju. 
|
|
| |
|