U mome telefonu, tvoga imena nema :p
| |
|
post # 1 | 02.10.2011 , 10:14 AM
|
Dakle, ko je hrabar da ostavi br.moba a?
UPOZORENJE: Nemojte posle mene da krivite ako Vas neko bude uznemiravao, perverznim ili porukama slicnog sadrzaja
|
|
| |
|
post # 61 | 02.11.2011 , 0:01 AM
|
Quote (Tanja91) Ma hocu samo da im "zagolicam" mastu, masta radi svasta Hoces da im ja napisem tvoje brojeve do kraja?
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
|
post # 63 | 02.11.2011 , 0:08 AM
|
Pa da me posle ubije Tanja
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
|
post # 65 | 02.11.2011 , 0:17 AM
|
Quote (Davor) ma nece hoce i ona da mi das samo se zeza da je ozbiljna...
Davore sta ti je to 1000 kombinacija da pogodis broj.
Ako imas Telenor mrezu kao ona za 200 dinara imas 1000 besplatnih poruka i ako pogodis ona ce ti se javiti tj odgovoriti na SMS
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 66 | 02.11.2011 , 0:20 AM
|
|
|
| |
|
post # 67 | 02.11.2011 , 0:22 AM
|
Quote (Mira91) Stvarno ne smem da dam broj, videla je ona ovo poslace ti u poruci zajebavam se malo
Quote (Infinity) Ako imas Telenor mrezu kao ona za 200 dinara imas 1000 besplatnih poruka i ako pogodis ona ce ti se javiti tj odgovoriti na SMS
a meni mrsko da kuckam sms ja naviko da zovem a nisam telenor...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 68 | 02.11.2011 , 0:25 AM
|
Quote (Davor) zajebavam se malo Sad kao zezas se Ne verujem Ti
Poruku je menjao/la Mira91 - Sreda, 02.11.2011, 0:29 AM
|
|
| |
|
post # 69 | 02.11.2011 , 0:33 AM
|
O kakvim se ovde brojevima radi Mira91, ti si mi nesto sumnjiva pa ja nemam ni mobilni a ne znam ni kako to izgleda, je l` se to maze na hleb
|
|
| |
|
post # 70 | 02.11.2011 , 0:37 AM
|
|
|
| |
|
post # 71 | 02.11.2011 , 0:46 AM
|
Quote (Mira91) Imas, imas i to 2 sta 2, mislis 2 mobilna dobro, jeste, imam 2 mobilna telefona, ali samo to imam, da se razumemo, nemam kartice unutra
|
|
| |
|
post # 72 | 02.11.2011 , 0:49 AM
|
Quote (Tanja91) sta 2, mislis 2 mobilna dobro, jeste, imam 2 mobilna telefona, ali samo to imam, da se razumemo, nemam kartice unutra Da, mislim 2 mobilna telefona Kakvi su to mobilni telefoni kad mogu bez kartice? Imas, imas
|
|
| |
|
post # 73 | 02.11.2011 , 0:52 AM
|
Quote (Mira91) Kakvi su to mobilni telefoni kad mogu bez kartice? kako kaze baba Vidana - to je skupa tehnologija, znas pa je l` ti to mene zoves
|
|
| |
|
post # 74 | 02.11.2011 , 0:56 AM
|
Quote (Tanja91) pa je l` ti to mene zoves Evo zovem te
|
|
| |
|
post # 75 | 02.11.2011 , 1:01 AM
|
Quote (Mira91) Evo zovem te
|
|
| |
|
|
post # 77 | 02.11.2011 , 2:16 AM
|
HAHAHAHAHAHA... Moj imas, ali mislim da normalan nisi. :D
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 78 | 02.11.2011 , 3:17 AM
|
Sokorito, pa kad sam ja bio normalan, pa ja imam neg. red bi bilo da i ostali saznaju salim se
|
|
| |
|
post # 79 | 02.11.2011 , 3:20 AM
|
Hahahaha... Nenade tacno tako, ti nikad' normalan nisi bio. :D
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 80 | 02.11.2011 , 3:27 AM
|
o tome ti ja pricam i vise nisam Nenad, nego Grof Nenad, aj kod mene na zu-zu, dok se nisu ohladili imam i pomfrit (spam al nema weze)
|
|
| |
|