Forumaši van neta
|
|
|
post # 21 | 16.03.2012 , 8:38 PM
|
Quote (Mortal) Ma ljudi napravio MolderFBI ono sa kamerom, ne znam kako se zove, pa mozemo svi da se gledamo, taman nasao kameru Video chat se zove, samo da se dogovorimo Samo da nadjete, ja ću doći..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 22 | 16.03.2012 , 8:41 PM
|
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 23 | 16.03.2012 , 9:09 PM
|
Quote (Mortal) Pa ono, ima nas Ja, Nenad, 'oce i Nevena, ko bi jos tu mogao, Marijana Meni vise ne treba Svako je dobrodosao
meni ne radi kamera na kompu, a na lap topu kradem net, i kad upalim kameru pukne mi net jedino da kupim novu kameru, al nesto mi se ne daju pare, to samo ako moji budu hteli da finansiraju
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 25 | 16.03.2012 , 9:18 PM
|
Quote (Davor) MarijanaBK1, ti se ukljuci sa zvukom
hahaha ja cu samo audio chat videa bez... ahahah cam ne radi, al zato imam dobar mic, kad normalno pricam izgleda kao da se derem...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 26 | 16.03.2012 , 9:31 PM
|
Quote (MarijanaBK1) videa bez... Nismo mi mislili nista perverzno da radimo ispred kamere
|
|
| |
|
post # 27 | 16.03.2012 , 9:46 PM
|
Quote (Mortal) Nismo mi mislili nista perverzno da radimo ispred kamere
e pa ne moze to tako... ja sam ocekivala... svasta... koja si ti perverzija ja ne verujem
|
|
| |
|
post # 28 | 16.03.2012 , 9:48 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ja sam ocekivala... svasta... Ako kupis kamericu mozda ti pokazem moje sportsko telo Od struka do vrata Za donji deo ces morati da me lepo zamolis
|
|
| |
|
post # 29 | 16.03.2012 , 9:57 PM
|
Quote (Mortal) Ako kupis kamericu mozda ti pokazem moje sportsko telo Od struka do vrata Za donji deo ces morati da me lepo zamolis
ahahah jaoo sta sam sad htela da napisem, al necu bicu fina... ne molim ja nista... ima ti dobrovoljno da se svlacis...
|
|
| |
|
post # 30 | 16.03.2012 , 10:41 PM
|
Izvinite sto se mjesam ali nije vam ovo chat
|
|
| |
|
post # 31 | 16.03.2012 , 10:53 PM
|
Quote (DxD) Da li ste se čuli sa nekim preko skajpa, telefona ili pak, porukama? Sa ovoga foruma ne,ali inače sa drugih da.
Quote (DxD) Da li ste se uživo videli i malo popričali? Ne.
Quote (DxD) I da li nakon tih razgovora, upoznavanja, čega već, da li ste videli da je to baš ta osoba sa EC-a koja se krije iza nekog avatara i nika...? Nisam upoznala sa foruma tako da ne mogu da govorim ništa baš tačno. Ali ranije sam se upoznala sa par osoba koje su posjećivale jedan chat. Mislim da ljudi mogu biti drugačiji,ali ne možeš sebe promjeniti. Nijedan kreten ne može na forumu da piše postove kojima će se ljudi diviti,a tako isto ne može jedna osoba koja ima znanje i zna znanje da lupa gluposti i prave budalu od sebe.
|
|
| |
|
post # 32 | 16.03.2012 , 11:15 PM
|
Quote (Dejan) Izvinite sto se mjesam ali nije vam ovo chat
dobro bre dejane, ako hoces, svlaci se i ti, zenska populacija nece da se buni...
|
|
| |
|
post # 33 | 17.03.2012 , 4:09 PM
|
Quote (Dorja) jesam cula sam se sa DxD super devojka Ahahhah... Riba u usponu.. Riba u najavi.. Mačka..
Ko si ti?
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 35 | 18.04.2012 , 10:18 PM
|
Ja sam skoro poceo da pisem na forum pa nisam sa nikim stupio u kontakt preko skypea ili tel. Svi koji hoce da me imaju na skype: bojan_djuras za tel. br. javite mi se pp I da na skype ne pricam preko kamere stidljiv sam xDD
Sve što je vječno, kratko traje !!
|
|
| |
|
post # 36 | 23.09.2012 , 0:05 AM
|
|
|
| |
334 poruka na forumu
| |
69
| |
766
|
|
post # 37 | 23.09.2012 , 0:48 AM
|
|
|
| |
|
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 39 | 23.09.2012 , 12:15 PM
|
jesam sa par njih na fb a ostalo nista
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|