Život dati za nekoga?
|
|
|
post # 21 | 21.03.2012 , 1:36 AM
|
Samo za porodicu i za one koje volim (mozda lol) mada se nadam da nece doci do toga. XD
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 22 | 21.03.2012 , 11:09 AM
|
naravno da vredi za brata pogotovu sto je mladji i za sestru uvek Za oca i majku isto tako ali ipak mislim da bi njima lakse bilo da odu oni nego ja oni su me stvorili ima li sta strasnije kada otac sahrani sina 
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
|
post # 24 | 21.03.2012 , 1:41 PM
|
Quote (Dejan) Dao bi za majku i oca bez razmisljanja, ali oni najvjerovatnije nebi to dozvolili kao ni vasi Pa da, slažem se. 
|
|
| |
|
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 27 | 21.03.2012 , 8:41 PM
|
hhh...zivot bi dao za moju djevojku koja mi je jedina podrska u zivotu uvijek je tu i kad je tesko... a pored nje zivot bi dao jos jedino da mogu da vratim moju naj prijateljicu koja eto vise nije tu... a sto se ostalih tice neka svako cepi svoju rupu, jer kada je najteze tek onda vidis kako svi okrecu ledja i povlace se iza svog nekog kineskog zida. btw toliko od mene
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 28 | 21.03.2012 , 10:26 PM
|
Za svog brata 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 29 | 21.03.2012 , 10:31 PM
|
AMMIR95, A ja mislio dajes zivot za COD.. Vidis kako i ja mogu da pogresim 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 30 | 22.03.2012 , 0:04 AM
|
Marko bi dao zivot za kafanu xD 
|
|
| |
|
post # 31 | 22.03.2012 , 10:25 AM
|
Quote (_Sweeper_) Marko bi dao zivot za kafanu Dobro i to se računa! 
|
|
| |
|
|
post # 33 | 23.03.2012 , 3:53 AM
|
Moj zivot.Svakome bih dao moj zivot ali sebe dajem samo Bogu! Postoje ciljevi do kojih platiti kartu svojim zivotom je jako jeftino....Kada covjek shvati koliko je ovaj zivot kratak i da za tako malo uzivanja proda svoju vjecnost,prosto pozeli i da ne zivi dugo....Ako sebi pocinis zlo,jednako je kao da si to ucinio svojim bliznjima.Nasi zivoti i nisu bas toliko nasi koliko mi to mislimo.I mi smo nekome duzni za te nase zivote.Nikome zivot nije slucajno dat i niko u zivotu nije gubitnik vec pobjednik samim tim sto je ziv.Ti si jedan spermatozoid koji je pobjedio milione i milione drugih spermatozoida.Ti si jedan covjek sto je pobjedio milione i milione drugih ljudi.Zapitas li se nekad zasto si bas ti taj sto je pobijedio.Izgubices ti taj zivot prije ili kasnije.U starosti,od bolesti,nesrece i ... samo je pitanje oces li ga u dobro ili lose uloziti..Ako je tvoj zivot dobar,onda cinis dobrim i ljepsim zivote tvojih bliznjih.Zar i to nije zrtva?!
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
|
|
93 poruka na forumu
| |
72
| |
380
|
|
post # 36 | 17.04.2012 , 6:15 PM
|
malo je takvih ljudi... pravi prijatelj i porodica! 
No matter what I do, all I think about is you, even when I'm with my boo, boy you know I'm crazy over you...
|
|
| |
|
post # 37 | 18.04.2012 , 0:02 AM
|
Dao bi zivot za kamion pun kinder buena 
Sve što je vječno, kratko traje !!
|
|
| |
219 poruka na forumu
| |
57
| |
643
|
|
post # 38 | 18.04.2012 , 0:10 AM
|
dao bih zivot za roditelje i za sestre... mislim da je dovoljno 
Njega moze samo jedna zena u zivot da vrati :)
|
|
| |
|
post # 39 | 20.04.2012 , 4:18 AM
|
Iskreno....nije nimalo tesko pitanje, odmah da odgovorim, za brata, roditelje i svoje najbolje drugove, znam da bi mnogi rekli da su drugovi prolazni i da ce ti kad tad zabiti noz u ledja ali nije tacno, samo niste imali srece ili niste znali probrati, ja imam drugove za koje bih gorio u paklu ako treba, isto kao sto bi oni za mene i to je dokazano dosta puta, a recimo najveci neprijatelj vam moze biti neko iz familije kao sto ja imam drugog brata s kojim ne pricam vec 7 godina a zivimo u istoj kuci, za njega nikad ne bih dao ni prst a kamoli zivot
Poruku je menjao/la Codygen - Petak, 20.04.2012, 4:19 AM
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 40 | 20.04.2012 , 1:46 PM