Najvredniji clan Extracafe-a
|
|
|
|
post # 82 | 26.12.2012 , 4:08 AM
|
(Sandra_92) Deki87, hvalaa Nema na cemu... ja samo govorim kako jeste... vas uvek vidim online, na chatu, druzenje na vrhuncu... divni ste...
:P
|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 83 | 26.12.2012 , 5:06 AM
|
Deki87, Hheh i ja tebe, uvijek online Ovaj EC obozavam, kad sam tu dodjem i odmah je bolje, ljudi su divni, sa svima mozes da pricas, druzis, zezas, niko nista ne zamjera
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 84 | 03.01.2013 , 4:53 AM
|
(Sandra_92) ljudi su divni, sa svima mozes da pricas, druzis, zezas, niko nista ne zamjera ...ovaj sajt i sluzi prvenstveno druzenju...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 85 | 03.01.2013 , 12:30 PM
|
Mene ni na mapi
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 87 | 03.01.2013 , 12:47 PM
|
(boki1997) nisi jedinii
evo za mene pored tanje i ammir hehehe hahahaha Dobiti pohvalu od Sandre Afrike isto kao da sam dobio lotu
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 88 | 03.01.2013 , 1:19 PM
|
(Ammir) hahahaha Dobiti pohvalu od Sandre Afrike isto kao da sam dobio lotu
hhahaaha ma mislim sta da ti kazem,hoces autogram
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 89 | 05.01.2013 , 2:03 PM
|
hmmmm.....Bilbao....♥Ivana♥.....Bosankaaa.....DxD.....Srcemoje...Ammir....Sandra_92:.........)
Poruku je menjao/la @len - Utorak, 08.01.2013, 9:37 PM
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 90 | 12.01.2013 , 9:12 PM
|
Dugo je Srcemoje bila kraljica foruma ,bosanka uvek na chatu prva , Deki i Infinity uvek u administraciji... Mnogo ljudi je doprinelo da ovaj sajt ima toliko članova . Ludost je nabrajat ... DxD ,Tanya ,Marijana ,Dragan ,Marko ,Ammir ,dugo nema brata Sushetza , Almir je zakon na forumu , Ovo je samo deo... Hvala vam za trud
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
289 poruka na forumu
| |
16
| |
266
|
|
post # 91 | 06.02.2013 , 5:51 PM
|
Almir
|
|
| |
|
post # 92 | 15.02.2013 , 1:31 PM
|
Nov sam na forumu, tako da još uvek ne znam.
|
|
| |
Smiley
|
post # 93 | 18.02.2013 , 1:29 AM
|
Quote (XAVI_PG) Kratko sam na forumu ali ono sto sam ja do sada video GHosT_R1DeR - uvijek tu da pomogne kome god zatreba
mallena- da je nema trebalo bi je izmisliti ,svaki komentar,savjet,gledanje na svijet isuvise poucan uz dozu duhovitosti ... Pun pogodak
Da neko ne zamjeri,do sada sam takav utisak stekao vremenom videcemo spisak ce se sigurno nastaviti :D
hahahahaha vidjiii meeee ,kakav danak na neiskustvu
ghost covjeka nidje nema?
Dodavanje:
Tanja91 - gotivna curica Administrator Barsa1899 - hahaha Kotoranka bez nje ovo ne bi bilo to,ide uz Tanju Uredno nas obavjestava o novostima o najboljem klubu na svijetu i sve vezano za njega Badule- Nikola,strasno iskustvo,strasan momak,strasno poucni postovi,prosto legenda Srcemoje- Predobra devojka,strasan drug,uvijek da pomogne ako zatreba,ne vidjeh jos nekog da moze reci nesto lose vezanu za nju,posebna i najdraza :* Sandra91- nase vampirce,podize raspolozenje na chat,dobra devojcica i osoba Nikolauzz- hahahaa ubavo makedonce sa govornata mana,hmm prosto EC bez njega nikako al bas , (Posle Barse) Celzi of skroz ! Bosanka - Mimica,koja je toliko dugo na forumu,trud i uvijek da pomogne vezano za EC ili nesto drugo,malo je nerviraju sto joj micu teme al nista strasno,oprosti im posle dan,dva hahaha Bilbao- zato joj posle Bilbao ide nastavak Boss,znamo svi koji smo je upoznali bar mrvicu Prijatelj kakvog mozete pozeljeti,uvijek da se unese pozitivna energija,zezanje ,a ako zatreba i postavice svoje rame da vas saslusa ( samo je ne budite) Deki87- Zaboravih te druze :))))) Oke momak,dokumentarci,magazini koje on postavlja kao da je mene pitao !
Ima tu jos nekih momaka,devojaka bez kojih ovaj EC jednostavno bi bio prazan,ja s njima nemam nikakvu komunikaciju pa mi je glupo i da ih spominjem ili komentarisem,dopunice se sigurno ovaj post
"Otjeran" ali izuzetno vrijedan clan EC-a !
Adrijana- svako ko se bolje upoznao sa njom,zna sta i koliko je izgubio EC !
Poruku je menjao/la XAVI_PG - Ponedeljak, 18.02.2013, 1:32 AM
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 94 | 18.02.2013 , 3:38 AM
|
Quote (XAVI_PG) ghost covjeka nidje nema? Pa kad' niko ga ne trazi.. ;p
|
|
| |
|
post # 95 | 26.02.2013 , 2:28 AM
|
Quote (Ammir) Mene ni na mapi Ajde deder, nemoj plakat, evo ja cu te makar pomenuti
Quote (XAVI_PG) Deki87- Zaboravih te druze :))))) Oke momak,dokumentarci,magazini koje on postavlja kao da je mene pitao ! Pa zar mene da zaboravis? ccc
|
|
| |
Mallena
|
post # 96 | 26.02.2013 , 10:49 AM
|
Nikolica, Marijana, Dzeri, Srcemoje, Ivana, Max Peric, LeonHaker, intimenfrizuren, Sandra, Suzana, vuk-samotnjak,...
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 97 | 08.03.2013 , 8:34 PM
|
Mislim da je Deki87
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 98 | 20.04.2013 , 10:58 PM
|
Jovana, Amir, Malena , Dzeri i svi ostali clanovi tima
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |