Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum » Razonoda » Pričaonica » Prizivanje duhova i demona
Prizivanje duhova i demona






1289
poruka na forumu
165 539



post # 41 | 14.06.2011 , 8:04 AM

za veceras sam skupila drustvo da prizivamo duhove pa cemo da vidimo dali ce se pojave buuuuuuu tongue











15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 42 | 14.06.2011 , 11:24 AM

a jel se oni pojavljuju samo preko noci?
Msm,sta rade preko dana?
Drogiradu se-sto kazu stare babe....

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?









1289
poruka na forumu
165 539



post # 43 | 14.06.2011 , 11:43 AM

hahah nemam pojma valjda spavaju , stvarno dobro pitanje za razvijanje mozdani vijuga [bgcolor=red]STA RADE DUHOVI PO DANU ?[/bgcolor]











15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 44 | 15.06.2011 , 6:11 AM

STONDIRANI SU....
Malo su HIGH...
Pa,dozva li ih Sladjo?

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?









1005
poruka na forumu
49 230



post # 45 | 15.06.2011 , 10:47 AM

Ajde kazi utiske,jedva cekam da vidim sta si uradila(ako si jos ziva) biggrin :D biggrin :D

Twitter: https://twitter.com/marestrpc









1289
poruka na forumu
165 539



post # 46 | 15.06.2011 , 10:59 AM

ma jedino od svega sto sam cula da se desava desilo se to da su se svece pogasile same i nista vise wink











15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 47 | 15.06.2011 , 1:27 PM

fear fear fear

To je bio demon VATROGASAC!!!

biggrin tongue wacko

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?









1289
poruka na forumu
165 539



post # 48 | 15.06.2011 , 1:32 PM

Quote (badule)
To je bio demon VATROGASAC!!!

ahahahahah lol lol lol











15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 49 | 15.06.2011 , 1:51 PM

Mora da mu se niste svidele pa nije hteo da se pojavi licno.
Iduci put cure da se doterate,obucite minice i utegnite se,pa cete se valjda svideti chika demonu.... biggrin

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?









1289
poruka na forumu
165 539



post # 50 | 20.06.2011 , 9:33 AM

PRIZIVANJE DEMONA

Kako prizivati:

Prema Demonima se uvijek odnosite sa poštovanjem i iskrenošću. Nikada ne naređujte, zahtijevate ili iskorištavate na bilo koj način.
ISPRAVNe METODE ZA PRIZIVANJE DEMONA SU:

1. Otkrij sve o Demonu koga želiš da prizoveš.

2. Bitno je imati namjeru, *zbog* čega hoćeš prizvati određenog Demona.

3. Kada tražimo pomoć od Demona, pogodno je dati nešto za uzvrat. Budi sprema da daš nešto za uzvrat. Ovo treba da bude nešto oko čega ćete se i vi i Demon složiti. Zapamti, Stariji Bogovi vrednuju datu riječ, iskrenost, integritet i naročito nečiju čast. NIKAD ne obećavaj nešto što ne možeš da ispuniti.

4. Znaj metod koju ćeš koristiti u prizivanju.

Jedan od najvažnijih koraka u prizivanju Demona, sa kojima možda niste upoznati, jeste da prizivamo kroz Sotonu. Razlozi za ovo su ozbiljni. Nisu svi Demoni prijateljski raspoloženi prema ljudima. Sotona ima autoritet nad svim Demonima. Većina Demona je prijateljski raspoložena i vole da pomognu nama ljudima.

. Iskustvo je, kao i uvijek, naš najbolji učitelj.

Postoje različiti načini komunikacije sa Demonima:

1. Demon nam se obraća kroz naše misli (telepatijom). Prilikom telepatije, riječi Demona dolaze nam kroz misli. U početku je malo teže onima koji nisu toliko senzitivni i manjka im psihičkih sposobnosti da primjete razliku među kominikacije sa entitetom i svojih misli. Sa meditacijama moći i iskustvom ovo postaje lakše.

2. Mi čujemo i vidimo Demona. Ovo je za ljude koji su više duhovniji i otvoreniji.

3. Mi prizivamo energiju Demona. Ovo može biti vrlo moćno iskustvo (Demonski bio-elektricitet je mnogo jači nego naš). Mi smo okruženi jakom aurom. Tokom ovog perioda, često možemo čuti Demona, i kao dodatak, možemo i ga vidjeti.

4. Tokom prizivanja, Demon nam se pojavljuje i priča sa nama kroz crno ogledalo, u vidu dima mirišljavog štapića ili nekog sličnog predmeta. Ovo je najbolje za one koji su novi. Kroz gatanje ako smo dovoljno senzitivni, često ćemo osijetiti dodir Demona ako Ona/On tako žele.

5. Opipljiv kontakt; predmeti u našim sobama se pomiču, i postoji stvaran FIZIČKI dokaz da je Demon prisutan.

METODE:

Kopiraj, odštampaj ili nacrtaj sigil Demona koga želiš prizvati na čistom papiru. Bitno je da budeš sam i da ne budeš uznemiravan ni na koj način. Zatvori oči i zamisli sigil u svom umu što bolje možeš. U redu je da otvoriš oči i pogledaš sigil opet (koliko god puta je potrebno) kako bi imao što jasniju sliku. Dok vizualiziraš recitiraj ili pjevaj ime Demona ponavljajući ili na glas ili u sebi.

RECI SLEDEĆU MOLITVU:

Gospode Sotono, sa tvojom milošću, dopusti mi, daj mi moći da osijetim i da izvršim ono što želim da učinim i da završim ono što želim putem tvoje pomoći, o Moćni Sotono, jedini Pravi Bože koji živiš i vladaš oduvijek i zauvijek. Ja te molim da pozoveš ________ (ime Demona) da se prikaže preda mnom kako bi mi ona/on dali prave i istinite odgovore, kako bih mogao da ostvarim svoje želje, ako je ispravno i u skladu sa njegovom moći. Ovo sa poštovanjem i ponizno tražim u Tvoje Ime, Gospode Sotono, Oče smatraj me vrijednim.

Spremi prostor. Tvoj prvi ritual prizivanja treba biti učinjen noću. Razlog za to je što su energije tokom noći drugačije od energija danju, a i lakše je biti sam i neometen. Kada ste postigli vezu sa određenim Demonom, više neće biti potrebno da izvodite formalni ritual prizivanja. Demon će se pojaviti tokom dana ili noći samo treba da se koncentriramo kako bi ih kontaktirali telepatski.

BIT ĆE TI POTREBNO:

Miran prostor gdje nećeš biti uznemiravana.
Kvalitetan miris sa dobrom aromom. Predlažem da ako koristite neki novi miris da ga isprobate pre rituala ili priziva.
Jednu ili više crnih ili plavih sveća. Crne bi bilo najbolje, ali i plave su u redu jer je teško nabaviti crne. Takođe ako ste u mogućnosti, nabavite i boju svijeće određenog demona koga prizivate.

Komad papira na kome je nacrtan sigil Demona.
Kad završiš sa sigilom, nađi mirno mjesto gdje ga možeš staviti. Poželjno je u crnu knjigu ili dnevnik. UVIJEK se odnosi prema ovom sigilu sa ekstremnim poštovanjem. NIKAD ga ne spaljujte! Može se ponovo koristiti.

Nema potrebe za krugom. Demone mrze krugove i nema potrebe za dozvolom za odlazak, obje metode su uvrijedljive i nepristojne. Odnosite se prema Demonima sa poštovanjem, i za uzvrat isto ćete dobiti od njih.

Poslije zahtjeva Sotoni, trebali bi osijetiti njegovu pozitivnu energiju. Ovo je dobar znak za nastavak. Ako se iz nekog razloga ne pojavi Demon, pokušaj neki drugi put. Uglavnom se Demon pojavljuje, ali početnici u prizivanju nisu dovoljno psihički otvoreni ili iskusni da ih osijete. Mnogi su morali izvesti ritual više od jednog puta kako bi se Demon prikazao. Često se Demon pojavljuje ali većina ga na primjete. Potražite neobične stvari i slučajnosti.

Uvek ponudite neki znak pažnje i zahvalnosti za uzvrat njihove pomoći. Neke od ideja su davanje publiciteta Demonu, rad protiv laži kršćanstva, rad na unapređivanju Sotonizma ili bilo što drugo oko čega ćete se oboje složiti.

[bgcolor=red]evo ko hoce da priziva neka ovo procita[/bgcolor]


Poruku je menjao/la sladja1 - Ponedeljak, 20.06.2011, 9:35 AM











1005
poruka na forumu
49 230



post # 51 | 20.06.2011 , 10:31 AM

Pa eto.Mozda ga niste primetile......
Ponovite opet.... biggrin

Twitter: https://twitter.com/marestrpc









2670
poruka na forumu
288 3086



post # 52 | 20.06.2011 , 10:36 AM

Lazzz ja sam prizivao i nista se nije desilo....



Pe nekoliko godina bio je rodjendan moje drugarice pa smo odlucili da se zabavimo tako sto smo navodno "prizivali duhove" Medjutim nista se nije dogodilo ni tad ni nekoliko dana,meseci posle toga.... Tako da msm da je to jedna obicna "babska" prica ... isto i ono prizivanje "Krvave meri" to sam licno sam probao nekoliko puta i nikad se nista nije dogodilo i to sam sve pravilo uradio.....

Mozda ovo za prizavanje duhova kad smo probali mozda nismo nesto dobro uradili pa nije uspelo, ali msm da i da smo pravilno uradili nista se ne bi dogodilo!



Vidim ova perverzna sladja se bavi i vracanjem , pokusacu bas da prizivam demone msm strasno koma lol, omg mada znam da se nista nece dogoditi al bas cu probati..., Ako me ne bude bilo na ExtraCafeu znajte da me poje demon :P



Jaooo bozeeeeee axaxaxaxax morao sam o5 da izmenim komentar kad sam video predhodne komentare...... vidim da je ova Perverzna Sladja potpuno ludaa axaxaxaxaxax .... nis sladjo ti i ja cemo zajedno pokusati i demone i duhove i krvavu meri ponovo da prizivamo i sve da snimimo kamerom i postavimo ovde da dokazemo da se nista nije dogodilo :PPPPppp



jaooo opet izmena moram da dodam

Quote (anonimus79)
Svodim zakljuchak da Sladja1 postavlja zaista chudne teme!!!!

axaxaxaxaxaxa Ja se mogu kladiti da ona radi za sotonu ili je sklopila neki ugovor sa djavolom :P Mozda se lozi na ime "Lucifer" pa je podjavolila axaxaxa evo pesma za nju od mene


Poruku je menjao/la MolderFBI - Ponedeljak, 20.06.2011, 10:47 AM











1289
poruka na forumu
165 539



post # 53 | 20.06.2011 , 10:45 AM

Quote (MolderFBI)
nis sladjo ti i ja cemo zajedno pokusati i demone i duhove i krvavu meri ponovo da prizivamo i sve da snimimo kamerom i postavimo ovde da dokazemo da se nista nije dogodilo :PPPPppp

ma moze ali mozemo i koji perverzni snimak da postavimo tongue biggrin











2670
poruka na forumu
288 3086



post # 54 | 20.06.2011 , 10:50 AM

Quote (sladja1)

ma moze ali mozemo i koji perverzni snimak da postavimo

Ma kako bree naravno, axaxa prvo pornic snimamo pa onda ovo ostalo , ko zna da li cemo posle biti zivi axaxaxaxa..... mada znas sta mozda nam se ti duhovi i demoni pridruze mozda imaju i demonice i djavolice i ostale spodobe .... I onda lepo snimimo PORNO GRUPNJAK ti ja i sva ta stvorenja!











1005
poruka na forumu
49 230



post # 55 | 20.06.2011 , 10:51 AM

Quote (MolderFBI)
isto i ono prizivanje "Krvave meri" to sam licno sam probao nekoliko puta i nikad se nista nije dogodilo i to sam sve pravilo uradio.....


Prizivao si KRVAVU MERI???!!!
Ja sam nekoliko puta pokusao sa nadjem hrabrost da odem do ogledala!!!!

Twitter: https://twitter.com/marestrpc









1289
poruka na forumu
165 539



post # 56 | 20.06.2011 , 10:52 AM

Quote (MolderFBI)
I onda lepo snimimo PORNO GRUPNJAK ti ja i sva ta stvorenja!

al prvo samo ti i ja pa cemo onda posle sa stvorenjima biggrin











2670
poruka na forumu
288 3086



post # 57 | 20.06.2011 , 10:59 AM

Quote (jaobrate)
Ja sam nekoliko puta pokusao sa nadjem hrabrost da odem do ogledala!!!!

Axaxax znas kako kad sam prvi put cuo tu pricu, i mene je bilo strah.. i onda jednom otiso ja da se tusiram, i onda krenuo da je prizivam posto mi je ogledalo okrenuto prema tus kabini.... i nista onda sam posle probao opet isto to samo sa ugasenim svetlom i bez tus kabine stao ispred ogledala i krenuo naravno kad sam upalio svetlo niceg nije bilo.... i onda sam krenuo da citem neke stvarcice po netu kao neki likovi sto prizivali i onda su sve izgrebani bili nakon toga nekima je navodno bilo kupatilo sve ispisano krvavim slovima razne recenice ... i onda je pisalo kako pravilno treba da se prizove i aj reko da probam opet ... i fora je bilo isto sve samo moras da upalis svece ispred ogledala naravno probao sam i opet nista i tako lepo sam odustao!

Quote (sladja1)
al prvo samo ti i ja pa cemo onda posle sa stvorenjima

Pa aj moze i tako.... :PPPPPPPpp


Poruku je menjao/la MolderFBI - Ponedeljak, 20.06.2011, 11:00 AM











15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 58 | 21.06.2011 , 1:11 AM

sladja1, MolderFBI, MI CEKAMO...SNIMAK PORNJAVE ONLINE.... biggrin

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?









1289
poruka na forumu
165 539



post # 59 | 21.06.2011 , 2:50 PM

Quote (badule)
sladja1, MolderFBI, MI CEKAMO...SNIMAK PORNJAVE ONLINE

zaboravi nema nista od toga smile razocarao me je smile











8879
poruka na forumu
844 4320



post # 60 | 21.06.2011 , 3:04 PM

sladja1, izvini Sladjana, ali molim te da ne pises to... smile
Ipak ima nekh koji ce to rado uraditi... smile
Tako da... smile

Ko si ti?



Forum » Razonoda » Pričaonica » Prizivanje duhova i demona
Search: