Kako biste zaveli osobu iznad?
|
|
|
post # 201 | 10.06.2012 , 10:09 PM
|
eh taman sam 'teo da za(pri)vedem nest' kad ono fotograf. :P
Poruku je menjao/la Vagabond83 - Nedelja, 10.06.2012, 10:10 PM
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 202 | 10.06.2012 , 10:53 PM
|
Vagabond83, biće prilika.
Nego zaboravila sam reći kako me taj pogled na avataru oborio sa nogu. Predala bi ti se pa ti kako god želiš. 
|
|
| |
|
post # 203 | 10.06.2012 , 11:08 PM
|
Cenim i volim iskrenost. Stoga cu pristati. :P
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 204 | 10.06.2012 , 11:32 PM
|
Quote (Vagabond83) Cenim i volim iskrenost. Stoga cu pristati. :P
Pa sta fali nama fotografima al jedino ne zavodimo muskarce... tako da 
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 205 | 11.06.2012 , 5:18 PM
|
Be my love?
|
|
| |
|
post # 206 | 11.06.2012 , 5:20 PM
|
Odvela bih ga na Jamajku, i pao bi odmah! 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 208 | 11.06.2012 , 8:37 PM
|
JahRastafarI93, pa vidis, da sam dobro rekla Znala sam da ces past. 
|
|
| |
|
|
post # 210 | 11.06.2012 , 9:34 PM
|
JahRastafarI93, tesko cemo naci to sto nisam radila nista pre 
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 211 | 11.06.2012 , 9:48 PM
|
ejs sad ima milion stvari koje ti sigurno nikad nisu pale na pamet 
Poruku je menjao/la JahRastafarI93 - Ponedeljak, 11.06.2012, 9:49 PM
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 213 | 11.06.2012 , 10:21 PM
|
Samo bih joj spomenula slag, jagode, otopljenu cokoladu, sokic i cevcicu (ali tu cevcicu uopste ne preferiram ). Zna ona zasto bas sve ovo. 
|
|
| |
|
|
post # 215 | 11.06.2012 , 10:45 PM
|
Ja sam totalno izgubila inspiraciju da te zavodim tako da ništa od mene. 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 216 | 11.06.2012 , 10:45 PM
|
Dobrom starom romantikom, prvo bih te ponudio picem, a zatim te pozvao na ples pa sve ostalo neka ide spontano 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 217 | 11.06.2012 , 10:50 PM
|
Poruku je menjao/la Bancy - Ponedeljak, 11.06.2012, 10:54 PM
JA ██████ 100% 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 218 | 11.06.2012 , 10:52 PM
|
Quote (Bancy) samo krades srca... waralico mala... a da wozikamo roelre i ono swe?? odustala?? ti rece da se boris za ljubaw...
a ne smem da zawodim... ubice me tanja... ali kad bix morala... onda bi otisli na neko pice i on bi se zaljubio... Elaboriraj zasto bi te ubila?
Ponudio bih joj da se zagleda u moje oci i da vidi da nisam zaljubljive prirode :).
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 219 | 11.06.2012 , 10:56 PM
|
Quote (OgnjenR23) Elaboriraj zasto bi te ubila? zato sto me woli...
Quote (OgnjenR23) Ponudio bih joj da se zagleda u moje oci i da vidi da nisam zaljubljive prirode :). onda bi on wideo moje i sxwatio da jeste.. 
JA ██████ 100% 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 220 | 11.06.2012 , 10:57 PM
|
Zao mi je, padam na druge stvari :P. Ali znam da bi sekla vene za mnom a to ne smem da ti uradim.
A ja rekoh da bi te ubila jer si uhvatila kapitalca(Soma. tj. mene
|
|
| |