Moja Idealna radio stanica!!!
|
|
|
post # 1 | 08.10.2011 , 8:24 PM
|
Odlucili ste da otvorite stanicu, ili hocete da slusate radio stanicu ali tako da Vam ona bude sto zanimljivija! -Opisite detaljanu programsku semu vase idealne radio stanice? -Da li bi voleli da slusate neku vrstu informativnog programa? -Kakva bi se muzika pustala na Vasoj idealnoj radio stanici? -Kakve i da li bi voleli da cujete voditelje uzivo u program? -Kakav, po vama voditelj/ka treba da bude? -Da li i kakve emisije trebaju da budu na vasoj idealnoj radio stanici?Added (08 Oct 2011, 8:24 PM) --------------------------------------------- (ova tema je od velike vaznosti za razvijanje extra cafea u buducnosti)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 08.10.2011 , 11:29 PM
|
pa sta znam, ja iskreno vise volim kad ide samo muzika... muzika bi bila za svacije ukuse... jedino bi mozda u odredjeno vreme davala vremensku prognozu i tako to... ostalo mi je bezveze, kad upalim radio zelim da slusam muziku a ne voditelja...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 4 | 09.10.2011 , 3:26 PM
|
Ovako ja zamisljam idealnu radio stanicu: ujutru neki jutarnji program, Kao sto je mentalno razgibavanje na radio pinku i rubin radiju. . .
dakle neki duhoviti jutarnji program sa muzikom i puno nekih stosowa od strane woditelja. . . .
tokom dana da bude mix muzika kao sto je na index radiju dakle da bude muz swih zanrova strano pop, domace pop, pa strano rmb, pa domaci rock itd. . . . na svakih 3 sata da bude neki informatiwni program tipa. vesti! ali od po max 3min. kao sto je na "Dlce Wele" radiju neke kratke westi tek toliko da budemo informisani. . . U wecernjim casowima posle napr. 18h. da bude neka emisija od po sat wremena swakog radnog dana neka nowa emisija, ali neka zabawna. . . napr. lupam ponedeljkom da bude emisija o filmu, utorkom emisija o ljubavi, sredom emisija o igricama, cetwrtkom emisija o skandalima poznatih licnosti petkom emisija o nemam pojma, wananzemaljcima ili tome sl. e sad vikendom posto su to dani odmora, wikendom mogu da budu neke muzicke top liste, uziwa ukljucenja itd. . . napr. subotom domaca top lista, nedeljom inostrana top lista. . . tipa pop top 50 air play chart ili evropska top 44 lista ili sl. . . . . . . . . . . . . . . . e sad voditelj/ka treba da bude pre swega duhowit, da pravilno i jasno izgovara reci, da ne prica suwisne stwari, da uwek ima razumewanja i da bude vedrog duha . . . radio stanica, bi uwek trebalo da emituje besplatno neke humanitarne oglase,reklame. . . radio stanica treba uwek da ima otworen telefon za swa pitanja, primedbe i upste za swe kritike slusalaca! . . . radio stanica bi trebalo da ima puno urednika koji uredjuju program, emisije. . . a ne da jedna ili tri osobe swe same rade . . . ima tu jos neke stwarcice, ali za sad je to to
|
|
| |
|
post # 5 | 09.10.2011 , 4:55 PM
|
kolko das platu za profesionalca sa diplomu Tehnicar za radiski i tv program u realizaciji
|
|
| |
|
|
post # 7 | 17.10.2011 , 10:41 PM
|
Momci ja i drug pravimo radio stanicu..online..ako neko zeli da bude dj na nasoj radio stanici..neka mi se javi na pm.. ili na darko.mesaros@gmail.com
|
|
| |
|
post # 8 | 14.01.2012 , 7:33 AM
|
@Imperator kao prvo kaze se "Sa diplomom", a ne "sa diplomu". . . a ako si hteo sarkasticno da se izrazis rec "diplomu" si trebao da stavis pod navodnicima. . . e sta ono bese rece? koliko da ti dam da mi realizujes program ma neka, neka. . . LoL! tema je otvorena da bi saznao kakvu radio stanicu volite , sta bi voleli da slusate itd. . . ukoliko se odlucimo da ExtraCafe ponovo ima radio! . . .
@badule, pa vidim da nam se slaze ukus
|
|
| |
263 poruka na forumu
| |
3
| |
59
|
|
post # 9 | 14.01.2012 , 8:37 AM