White Sensation
|
|
|
|
post # 2 | 21.01.2012 , 11:28 PM
|
Ja i ako nemam 18 godina i ne mogu da odem srecna sto ce biti ponovo..i znaciii prvo sto budem uradila kad napunim 18 oticu
|
|
| |
|
post # 3 | 21.01.2012 , 11:31 PM
|
Premješteno.
|
|
| |
|
post # 4 | 25.01.2012 , 5:15 PM
|
Quote (Almir_) Premješteno.
Hvala sto si premestio temu. Relativno sam nov ovde, pa se jos upoznajem sa sajtom.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 5 | 25.01.2012 , 10:41 PM
|
Nisam nikada bila. Ne privlači me, ne vidim ništa posebno.
|
|
| |
|
post # 6 | 04.02.2012 , 0:36 AM
|
NAJNOVIJA VEST!!!
Velika žurka - Sensation White vraća se u Beograd 12. maja, ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom Innerspace. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena.
Prvi Sensation White u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.
Fanovi velike žurke "Sensation White" imaju tu privilegiju da biraju koga će slušati 12. maja u Beogradskoj areni!
DJ Tiesto ubedljivo vodi, tako da ćemo ga izgleda videti i čuti na velikoj žurci u belom! Tu su i Sander Van Doorn, Avicii, Swedish House Mafia, Hardwell, Eric Prydz...
E, sad samo da razmislim koga da ubijem za pare za kartu ili koju banku/menjacnicu da opljackam. Added (03 Feb 2012, 11:36 PM) --------------------------------------------- Aaaaaaaaaagh! Can't wait!!!
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
115 poruka na forumu
| |
7
| |
26
|
|
post # 7 | 10.02.2012 , 0:00 AM
|
Prvi SENSATION održan je u Amsterdamu 2000.godine. Do danas, SENSATION je videlo preko 1 milion ljudi širom sveta. Inovativna scenska tehnika, osvetljenje i laseri, video projekcije i live kamere, kao i pojava svakog gosta ponaosob obučenog u belo, čine SENSATION globalnim fenomenom što on danas jeste.
Deset godina od prvog SENSATION-a, mnogi gradovi širom sveta otkrili su nezaboravno SENSATION iskustvo koje je već postalo način života jedne grupe uglavnom mladih ljudi. Tokom 2007. godine event je postavljen u sedam evropskih zemalja, od Belgije i Nemačke do Poljske i Češke Republike, dok će 2011 godinu dočekati u 12 gradova sveta uključujući I Beograd.Naredne dve godine 2012 i 2013 Beograd ce biti domacin SENSATIONA i svi cemo se opet okupiti zajedno i prepricavati utiske sa jos spektakularnijih tema. Najvaznije od svega je cinjenica da se vidimo opet naredne dve godine.
12.05.2012
Poruku je menjao/la Mirko - Petak, 10.02.2012, 0:02 AM
Vulgar Display of Power
|
|
| |
|
post # 8 | 15.02.2012 , 1:44 AM
|
ako odes tamo javiii mi kako je bilo :/
|
|
| |
|
post # 9 | 15.02.2012 , 1:54 AM
|
Ja sam bio prosle godine i bilo je feeeeenomenalno! Bas sam se proveo extra i nije mi zao kinte. A, da li cu ici i ove godine... Ne znam... Ako dobijem posao uskoro, idem, a ovako ne znam kako cu "isprositi" 70 eura.
Na Twitteru su objavili da mogu ici maloletni uz pratnju roditelja.
|
|
| |
|
|
|
post # 12 | 17.02.2012 , 10:57 AM
|
|
|
| |
|
post # 13 | 17.02.2012 , 1:22 PM
|
Bobby88, spojeno
|
|
| |
|
post # 14 | 19.02.2012 , 1:01 AM
|
E, ovako je to bilo prosle godine:
|
|
| |
|
post # 15 | 19.02.2012 , 1:30 AM
|
Ja nisam bila. .Ali ove godine cu verovatno Obozavam takve manifestacije :P Pratim ih Jos ako bude Tiesto ili SHM Padam u trans Partijanje do zore!!!
|
|
| |