Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
|
post # 221 | 19.01.2012 , 1:37 PM
|
Quote (Tanja91) Kome ti to? Pa Nikoli!
Moje prvo bio si neverstvo, niti ljubav niti prijateljstvo, jedino sa tobom mogu opet da ga prevarim!
|
|
| |
|
|
post # 223 | 22.01.2012 , 4:08 PM
|
You talk of love but you don't know how it feels, when you realise that you're not the only one!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 224 | 22.01.2012 , 4:13 PM
|
[bgcolor=purple]If you were dead or still alive I don't care, I don't care Just go and leave this all behind Cause i swear ,i don't care .................
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 225 | 22.01.2012 , 4:24 PM
|
Hej, ljubavi u dalekom gradu cuvaj mi se da te ne ukradu cuvaj ljubav da nam ne uvene cuvaj srecu za tebe i mene
Proklinjem sudbinu svoju sto sam od tebe daleko ja venem bez ljubavi tvoje koju sam danima ceko 
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|
post # 227 | 22.01.2012 , 6:09 PM
|
Mala sta si mi uradila samo si se samnom igrala prvo si me zavela onda nestala! Sada noću sedim sam o tebi razmisljam u svakoj drugoj trazim te al uzalud je sve kad ne mogu bez tebe! 
|
|
| |
|
post # 228 | 22.01.2012 , 6:29 PM
|
Kad sam bio mali, rek'o mi je stari, da zbog kurc* preopascu, zajebacu stvari Braca bez gaca 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
77 poruka na forumu
| |
14
| |
70
|
|
post # 229 | 22.01.2012 , 7:30 PM
|
...kuce maleeeee,krecene u beloooo,takvo nam jeeee,nekad bilo selo.......
haha 
|
|
| |
|
post # 230 | 22.01.2012 , 7:50 PM
|
Ne važi se, ne važi se, što tvoje reči bole. Što više me ne ljubiš i zato maske dole. Što samu me ostavljaš u ovoj kući laži, ne važi se što volim te, al' to sa njom, e to se važi!
|
|
| |
|
post # 231 | 05.02.2012 , 5:23 PM
|
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 232 | 05.02.2012 , 8:02 PM
|
I kada cutis to je znak samo tebi trebam ja, da te ljubim ko u snu moju jedinu, da te ljubim i da kraj nikad ne bude tu 
|
|
| |
|
post # 233 | 05.02.2012 , 10:16 PM
|
Poslednji dah bi da dam samo da mogu da znam kome sad dises u dlan s kim cekaš dan. Sam sam i hvata me strah a s neba beli ce prah sakriti tragove sve da ne nadjem te... 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
post # 234 | 05.02.2012 , 11:16 PM
|
Dovoljan je bio njen osmeh, zar ne; za drugove sto znaju da dele bas sve; da laju na zvezde i zaklinju se; svi za jednog i jedan za sve; te noci smo se potukli zbog nje... 
|
|
| |
|
post # 235 | 06.02.2012 , 3:42 AM
|
zatvori oci pomisli na me vrati film u prosle dane tiho u sebi sapni mi ime...
hajde nocas mi dodji....
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 236 | 06.02.2012 , 3:48 AM
|
Money, money, money, must be funny in a rich man's world... 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 237 | 06.02.2012 , 3:55 AM
|
Munchen, Frankfurt, Germania, Roma, Napoli via Italia, New York bussines America, All around the world my familia, Vodka, Russia, Transsibiria, Twentyfour hours to Australia Here and there and ewerywhere All around the world my compania
Hir aj kom hir aj go Hir aj muv hir aj gruv

|
|
| |
|
post # 238 | 06.02.2012 , 4:18 AM
|
Mozda sam te previse volio, moj andjele, al' nekom ljubav dosadi, jer nekad ne izraste sve i kad se ruke potrude. Ne cveta sve sto posadis.
Poruku je menjao/la Nechy92 - Ponedeljak, 06.02.2012, 4:19 AM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 239 | 06.02.2012 , 5:25 PM
|
Nije svejedno - pazi koga sanjas, Sa kim se budis i sa kime spavas, Ja cu ti doci kad se ne nadas...
Ti u jednom gradu - Ja u drugom sam I noci bele - Los znak jer pada mrak A kilometri me od tebe dele...
|
|
| |
|
post # 240 | 06.02.2012 , 6:31 PM
|
Zar je to sve sto imam ja od tebe, zar je to sve sto je ostalo, zar je to sve za ove duge godine, i ako je, premalo je...
Poruku je menjao/la Nechy92 - Ponedeljak, 06.02.2012, 6:31 PM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |