Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
|
post # 361 | 09.03.2012 , 10:16 PM
|

|
|
| |
|
post # 362 | 09.03.2012 , 10:17 PM
|
Idem putem oka bistra, vazniji sam od ministra 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 363 | 10.03.2012 , 8:57 PM
|
I don't mind what you're doing to me I don't mind 'cause your all i can see I don't mind baby ya mean the world to me When the sun goes down and those nights are growing colder i will be there looking over your shoulder...............
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 364 | 10.03.2012 , 10:27 PM
|
Bese lepa kao Bog al' je otisla do mog od pica i od droge sve je lepo imala a sad je ruznija i od baba roge oci su joj upale usne su joj sprzene od viskija i sljive jetra joj je propala zeludac ne oseca i noge su joj krive
Svaka dobra casica njena je drugarica od ponoci do jutra sve sto stavis joj na sto ona spremna je da to iz cuga proguta misevi su setali zidovi su plesali i rusila se soba svako jutro svaki dan sve se stalno ponavlja sve dok ne stize do groba
Jednom je progutala cetiri kile konjaka i bilo joj je gore u klozet je otisla vise nije vadila glavu iz WC solje misevi su nestali zidovi su prestali da plesu, da se krecu flasu je ispustila telu je dopustila da ga strpaju u vrecu 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 365 | 10.03.2012 , 11:10 PM
|
moj je zivot mrtvo more bez i jednog talasa... 
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 366 | 10.03.2012 , 11:20 PM
|
Baby, baby zatvori oci sada, baby, baby zatvori svoje oci, baby, baby zatvori oci sada, sledi poljubac.
Baby, baby zatvori oci sada, baby, baby zatvori svoje oci, baby, baby zatvori oci sada, sve je gotovo, sve je gotovooo !!!

|
|
| |
|
post # 367 | 11.03.2012 , 3:25 PM
|
I don't want to sound insane But I can't take the pressure Have you ever felt the same? Like you just need to run away
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 368 | 11.03.2012 , 3:34 PM
|
Joj, Marko, Marko, sunce moje jarko, zasto radis tako, tako naopako... 
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 369 | 11.03.2012 , 6:48 PM
|
prema njemu idi amin lekovit je ko vitamin.........svet se deli na pione,na pione i sampione..... 
|
|
| |
|
post # 370 | 11.03.2012 , 11:04 PM
|

|
|
| |
|
post # 371 | 12.03.2012 , 11:25 PM
|
Ti si moja sudbina, sudbina, ooo sudbina, Ti si moja sudbina, sve sto imam ja.... 
|
|
| |
|
post # 372 | 12.03.2012 , 11:27 PM
|
In the city of Amsterdam you can find a lot of fun the Dam square and Laitce plain this is something I can't explain, there is a crowd crazy and loud, in a distance I hear a drum calling me to come to Amsterdam.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 373 | 13.03.2012 , 0:23 AM
|
Kad si rekla da me voliš Prvi put kad si rekla to Da ti tijelo gori Kao što nikad nije gorilo Kad si rekla da me voliš Prvi put kad si rekla to Kad si rekla da me voliš
Pogledaj me sad Skoro da sam sijedi starac To je opsjena Još sam onaj isti Što bi dao sve Na čemu mi zavide Samo za taj tren Da to moje oči vide
Da l' si budna il' spavaš Imaš li pojma gdje sam sad Da l' ti išta znači ako čuješ Da dolazim u zabranjeni grad
Da ti kažem da te volim Zadnji put da izgovorim to Da mi tijelo gori Kao što nikad nije gorilo Kad si rekla da me voliš Prvi put kad si rekla to Kad si rekla da me voliš..

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 374 | 13.03.2012 , 0:47 AM
|
...sta reci o losoj sreci, zivot je stao u jednoj reci, i u toj sobi gde korake brojim... sta reci o losoj sreci, suvisne su svake reci, kad covek bez duse sudbinu ti kroji... (Poslednji poziv - BAKI B3)
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 376 | 13.03.2012 , 4:59 AM
|
Sutka i Topaana imaat edna mana sto ne se vo Indija Za da vidi Krisna sto e toa zivot Na vesela dolina
Jas sum setal,jas sum bil na zapad Duri do Germanija Za da najdam parse leb za mene i za Mojata familija
Ej, da imam, ko sto nemam Pa da kupam bel konj I da javam, denje noke I na jave, i na jave i na son
Sekoj od nas ima svoja zvezda sto go prati dur e ziv Koga sveti jako, covek ima sreka Koga gasne sudbina
Ej, da imam, ko sto nemam Pa da kupam bel konj I da javam, denje noke I na jave, i na jave i na son
Ej, da imam, ko sto nemam Ke ti kupam krevet, Za da spies ti so mene Iljada i, iljada i edna noc ...
Added (13 Mar 2012, 3:59 AM) --------------------------------------------- Jesi l' živa, staričice moja? Sin tvoj živi i pozdrav ti šalje. Nek uvečer nad kolibom tvojom Ona čudna svetlost sja i dalje.
Pišu mi da viđaju te često zbog mene veoma zabrinutu i da ideš svaki čas na cestu u svom trošnom starinskom kaputu.
U sutonu plavom da te često uvek isto priviđenje muči: kako su u krčmi finski nož u srce mi zaboli u tuči.
Nemaj straha! Umiri se, draga! Od utvare to ti srce zebe. Tako ipak propio se nisam da bih umro ne videvši tebe.
Kao nekad, i sada sam nežan, i srce mi živi samo snom, da što pri pobegnem od jada i vratim se u naš niski dom.
Vratiću se kad u našem vrtu rašire se grane pune cveta. Samo nemoj da u ranu zoru budiš me kao pre osam leta.
Nemoj budit' odsanjane snove, nek' miruje ono čega ne bi: odveć rano zamoren životom, samo čemer osjećam u sebi.
I ne uči da se molim. Pusti! Nema više vraćanja ka starom. Ti jedina uteha si moja, svetlo što mi sija istim žarom.
Umiri se! Nemoj da te često viđaju onako zabrinutu, i ne idi svaki čas na cestu u svom trošnom starinskom kaputu.
Poruku je menjao/la Zemunac - Utorak, 13.03.2012, 5:00 AM
|
|
| |
|
post # 377 | 13.03.2012 , 9:54 PM
|
And I'm still afraid of the light And a thousand voices share their laughter At my demise
Now if I am to survive The infection must die Murder the beast That's been eating me alive The infection must die

|
|
| |
|
post # 378 | 13.03.2012 , 10:19 PM
|
Don't make me close one more door, I don't want to hurt anymore. Stay in my arms if you dare, Or must I imagine you there. Don't walk away from me. (No, don't walk away from me. Don't you dare walk away from me.) I have nothing, nothing, nothing If I don't have you, you (you, you, you./If I don't have you, oh, oo.)
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 379 | 13.03.2012 , 10:45 PM
|
Ceo dan danas
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 380 | 13.03.2012 , 10:51 PM
|
Fuck you, get out of my face. White trash straight from outer space. Kick the shit right out of you, Leave you in the rear view. I've told you once before, you're gonna piss me off. And after tonight, the world's gonna' know my name, Then then they'll call me... Mr. Motherfucker Mr. Motherfucker Mr. Motherfucker Mr. Motherfucker Mr. Motherfucker Mr. Motherfucker Mr. Motherfucker Mr. Motherfucker
MURDERDOLLS 
|
|
| |