Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
32 poruka na forumu
| |
11
| |
64
|
|
post # 421 | 08.04.2012 , 0:35 AM
|
samo teraj ti po svome ali trebalo bi da znas... bicu dobra bilo kome iz inata hocu bas... :p
YMC
|
|
| |
|
post # 422 | 08.04.2012 , 10:36 AM
|
!!!
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 423 | 08.04.2012 , 11:42 AM
|
Jos uwijek si tu jos uwijek me pratis kroz snowe kad krene po zlu twoja ruka me nazad pozowe i znam da nisam sam osjecam moj andjeo si ti
Kad potone swe kad izgubim prawac u noci ti nadjes se tu i ja widim kroz twoje oci i znam da nisam sam osjecam moj andjeo si ti
Tamo gdje ljubaw sanuje tamo si ti i tamo je mjesto moje tamo gdje more ljubi nebo tamo sam ja uz mene je mjesto twoje dok me bude poljupci tvoji topli jutarnji, swe dobro je...
JA ██████ 100% 
|
|
| |
|
|
post # 425 | 08.04.2012 , 11:46 PM
|
Ja sam prosao sve na putu ljubavi svaku bitku gubio sve dok nisi dosla ti
Mislio sam da je kraj da ne vrijedi zivjeti ipak nije uzalud onu pravu cekati
Sad znam da ti si jedina ti si me promijenila srce mi se slomilo a ti si me ozivjela
Vise necu lutati nemam razloga za to u tebi sam nasao sve sto sam sanjao
Ja sam prosao sve i nisam imao kud sve staze i sve precice bezbroj puta kao lud
Mislio sam da je kraj da vise necu voljeti ipak nije uzalud onu pravu cekati
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
"Old school"
|
post # 426 | 11.04.2012 , 7:35 PM
|
I may not be a movie star I don't drive a big fancy car I can afford only a winchester cigar... 
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 427 | 13.04.2012 , 0:22 AM
|
Ne volis je znam, samo mi se svetis,svoju tugu delis na pola... Ne volis je znam, al boli to sto ona moze da ti da sve sto nisam ja...
Tu je kad ti treba neko, tu je kad sam ja daleko, cutim da znam... Tu je da krivicu spreci posle mojih grubih reci,da ti novu snagu da...
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 428 | 13.04.2012 , 3:38 AM
|
You have messed up Can't do anything And I have messed up Can't do anything You're just a fuckup I'm just a fuckup We're just two fuckups At least we're fucked Up together

|
|
| |
|
post # 429 | 13.04.2012 , 12:27 PM
|
Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you too Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"....................
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 430 | 14.04.2012 , 5:19 PM
|
Hopped up out the bed Turned my swag on Took a look in the mirror Said whats up (yeaaah) I'm getting' money (oh).
They told me round the hood (What they say?) Everytime they see me I look good (yeah) (Why?) I get money (yeah)... 
|
|
| |
|
post # 431 | 14.04.2012 , 5:53 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 433 | 15.04.2012 , 11:51 PM
|
Ti pripadas samo meni, ooooo zelela si moju ljubav zasluzujes to.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 434 | 16.04.2012 , 1:55 PM
|
Open your eyes, open your mind proud like a god don't pretend to be blind trapped in yourself, break out instead beat the machine that works in your head
Poruku je menjao/la Leksi - Ponedeljak, 16.04.2012, 1:55 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 436 | 17.04.2012 , 2:22 AM
|
Ova dusa nije navikla na bol, jer pre tebe nisam nikog volio.
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 437 | 17.04.2012 , 3:52 AM
|
A kada odeeem nek me probudeee podigni glavu kad mene ne budeeeeeee turutuuruuu
I TI me dizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees ti me dizes iz komeeeeeeeeeeeeeeee bas si dobra u tomeeeeeeeeeeeee
zjoj aca kad me zakuca u dushu : D
BTw Guano k1da Open your eyes volim tu pesmicu 
|
|
| |
|
post # 438 | 17.04.2012 , 7:08 AM
|
Yeah,my life is a bitch, but you know nothing about her, Been to hell and back, I can show you a vouchers.
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
post # 439 | 18.04.2012 , 1:14 AM
|
Could you please let me inside? I'm standing in the cold On the day I almost died In you Now I'm closer to the end And it feels so far away If I could once again See your face

|
|
| |
|
post # 440 | 18.04.2012 , 2:34 PM
|
Bring them all to where I am waiting for you; we shall always be alone, we shall always be you and I alone on earth, to start our life!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |