Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
|
post # 481 | 19.05.2012 , 10:22 PM
|
Nosi vetar, nosi lisce opalo od tebe mi nista nije ostalo samo tajna sakrivena, mojom suzom okicena samo tajna sakrivena hej sto te nema hej sto te nema
|
|
| |
|
post # 482 | 20.05.2012 , 2:45 PM
|
Svako jutro mene ceka, neki mesidz iz daleka, gori inbox, traze mene moje fejsbuk devojke. Al' sta vredi kad ne vredi, ti si glavna fejsbuk lejdi, svi za tobom gube glavu, komentare lajkuju. 
|
|
| |
|
post # 483 | 20.05.2012 , 3:34 PM
|
Lepa je ko san ime joj ne znam ne mogu bez nje bez neznanke te ________________

sta je manga
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 484 | 22.05.2012 , 11:14 PM
|
...najezim s ekad avidim krastave zabe, skacu mi po dvoristu, idu mi na zivce, jedna mi s esakrila u klompu covece, umalo me nije stref'o infrakt, jebo te!
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 485 | 23.05.2012 , 6:21 PM
|
AZRA - AKO ZNAS BILO STO ne znam sto da radim sa sobom na sto misli da bacim eto polako stvaram pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znas bilo sto zelim da se stisnem uz tebe da te milujem da ti sapucem na uho bisere da pricam o slobodi da se glupiram da ti kazem oh ti ludo jedina poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znas bilo sto..
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 486 | 07.06.2012 , 2:23 AM
|
I, I know, how I feel when I'm around you, I, don't know, how I feel when I'm around you, Around you
Poruku je menjao/la luka83 - Cetvrtak, 07.06.2012, 2:23 AM

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 487 | 07.06.2012 , 5:50 AM
|
Toplo letnje vece, svuda kestenova cvet Gledam oko sebe, glasan i veseo svet Igraju se deca, neko zuri domu svom A ja samo krijem tugu u srcu svom
Kao da me nema jer si otisao ti Sve sto meni treba s tobom odlazi Bolje da se nikad nismo pogledali mi Kad je tako lako da se ruse sni
Kao da me nema jer si otisao ti Sve sto meni treba s tobom odlazi Sve sto silno volim s tobom odlazi
Ovo je definitivno posveceno mojoj drugarici... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 488 | 08.06.2012 , 7:22 PM
|
Sve si mi odnijela, snove sve srusila nisi se sjetila da je kljuc u tvojim rukama zar nije te sudbina dovoljno naucila kako ne osjetis da sam sam sav u suzama
Ref. Dodji samo ovu noc, kraj mene budi dodji, progledaj sa mnom kad se budim neka sve zaboravim kad tebe ljubim pristat cu na sve samo da te ne izgubim
|
|
| |
|
post # 489 | 12.06.2012 , 10:30 PM
|
Zeljko Joksimovic Nije ljubav stvar
Liebe ist nicht ein Ding
Nächstes mal wirst du mehr Glück haben, Hast Du so einfach mir gesagt. Ich sehe es funktioniert bei uns nicht, Könnte aber noch. Wenn du aber gehst, sollst du wissen, ein Teil von dir bleibt immer noch da.
Liebe ist nicht ein Ding, Welches ich dir zurück geben kann, Schau, das bin immer noch ich, Ich hab dich immer geliebt. Liebe ist nicht ein Ding, Und ich weiß nicht was ich damit machen soll. Ich wünsche dir nur das Beste, Diese Liebe ist nur mein Schiffbruch (Unglück).
Deine Liebe ist nicht ein Ding, Welches ich dir zurück geben kann, Schau, das bin immer noch ich, Ich hab dich immer geliebt. Meine Liebe ist nicht ein Ding, Und ich weiß nicht was ich damit machen soll. Ich wünsche dir nur das Beste, Das ist mein Schiffbruch (Unglück).
Geh, einfach, einfach geh dort hin, Fliege, singe gib dein Herz jemand anderem, Aber du sollst wissen, Verabschiedung ist noch kein Ende, Meine Liebe ist kein Ding, Und ich weiß nicht was ich damit machen soll. Ich wünsche dir nur das Beste, Diese Liebe ist nur mein Schiffbruch
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 12.06.2012, 10:30 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 490 | 14.06.2012 , 11:38 PM
|
I belong to you, you belong to me Forever Added (14 Jun 2012, 11:38 PM) --------------------------------------------- Da l' si sretnija tamo daleko od mene il' nesretnija kad zabole te uspomene nisam Bog zna sto, al' jednom sam te ludo volio...
|
|
| |
|
post # 491 | 15.06.2012 , 9:39 AM
|
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 492 | 15.06.2012 , 10:48 AM
|

|
|
| |
|
post # 493 | 15.06.2012 , 1:04 PM
|
|
|
| |
|
post # 494 | 17.06.2012 , 2:39 AM
|
The time is now...

|
|
| |
|
|
post # 496 | 17.06.2012 , 2:03 PM
|
Who doesn't long for someone to hold Who knows how to love you without being told Somebody tell me why I'm on my own If there's a soulmate for everyone...
|
|
| |
|
post # 497 | 22.06.2012 , 2:33 AM
|

|
|
| |
|
post # 498 | 22.06.2012 , 1:09 PM
|
|
|
| |
|
post # 499 | 22.06.2012 , 2:25 PM
|
Back off I'l take you on Headstrong to take on anyone I know that you are wrong Headstrong, were Headstrong
Tekst pesme TRAPT - Headstrong dobra motivaciona pesma 
Poruku je menjao/la NiksiZ - Petak, 22.06.2012, 2:26 PM
www.extracafe.rs
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 500 | 22.06.2012 , 3:00 PM
|
JA ██████ 100% 
|