Cijelu noc i dan evo...: Cele noći lutam ulicama pustim Danka ti si moja ljubav najveća na svetu o Danka kako da ti kažem koliko te volim Danka da si ti život moj.
Ja moram da pijem da ublažim bol o kako je tužan ovaj život moj o kako su noći duge Danka ja ispijam čaše bez prestanka i šapućem Danka Danka volim te.
Nemoj da se ljutiš što ti pišem pesme Danka ti si svoju ljubav poklonila drugom o Danka ja jedino mogu da pevam o tebi Danka jer ti si život moj.
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Vise i ne brojim godine cak i ne zivim vise ja u ovoj stvarnosti
Nikome se vise ne dam i vise nikog ne cekam jer znam da nisi ti
Dan za danom sve sam bliza svojoj istini cuvam to sto nemam cuvam sve sto bio si
REF. Gde da osvanem a da te vise ne trazim u drugim ljudima
Gde da odem da te ne volim gde kad dolazis u moje snove da bih te kao nekad ljubila i da tvoju dusu zagrlim Sta mi vredi sad sto pitam se da li si sam, kao i ja u hladnim nocima
Nikad ti nisam priznala moje je sunce ostalo u tvojim ocima
I need drugs, somebody fix me when I die I'm a try to take the whole world with me 12 bluntz plus I'm bringin ya girl with me when I die I'm a try to take the whole world with me I'm not comin' back, so don't send no one to get me when I die I'm a try to take the whole world with me Fuck that, gimmee all my shit free when I die I'm a try to take the whole world with me
Ten-year old kids be standin on the block with gats Just for livin nowadays'll get you flocked with bats Where I'm from...yaknow what'm sayin?, that's some old Detroit shit Y'all wouldn't know about that shit, though. Less you come To my city, ya know what'm sayin? See where we live Cause we shine
I got mushrooms, I got acid, I got tabs and aspirin tablets I'm your brother when you need, some good weed to set you free You know me, I'm your friend, when you need a minithin (I'm Slim Shady..) I'm Shady!!
I could be mean I could be angry You know I could be just like you
I could be fake I could be stupid You know I could be just like you
You thought you were standing beside me You were only in my way You're wrong if you think that I'll be just like you You thought you were there to guide me You were only in my way You're wrong if you think that I'll be Just like you
I could be cold I could be ruthless You know I could be just like you
I could be weak I could be senseless You know I could be just like you
Poruku je menjao/la Leksi - Cetvrtak, 13.12.2012, 5:18 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
Od kad te nema ne mogu budan biti Jer sve što želim u tome budeš i ti Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju. Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam.
Poruku je menjao/la Bosankaaa - Cetvrtak, 13.12.2012, 5:34 PM
O kakav li je pakao, kad sneg je vruc ko kakao, od kada te nema, skitaro. Znam, tesna ti je obuca, a cuda nisu moguca, da me volis verno, beskrajno. I da imam dugi vek necu s drugom naci lek ostacu te zeljan zauvek. Sve dok se srce priseca svojih davnih nesreca ti si ona, moja najveca. A bas si mi se dopala od usana do stopala ej sreco moja propala...
Ako Ti kažem samo toliko, da volim Te strah me da time baš ništa neću reći. Kažem li Ti samo toliko, da želim Te bojim se da će mi na siromaštvu rečenog zamjeriti srce. Gospode, prospi s neba jednu veliku svetu Riječ ljudima još nepoznatu, razastri je svuda oko Nje, samo tako ja mogu joj reći sve.
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...