Hoce neko Battle (rep)
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 341 | 08.04.2013 , 3:56 PM
|
evo pet mene,promenio sam pelene kakio sam nesto,usi su mi zelene kupio sam tange,dobro mi i stoje povadio mindjuse,kod snajdera bio novu mi kozu kroje oblacim odelo i setam se po stanu kokoska je lepa,obukla je pidzamu video sam i bananu,ima duge noge kaze danas sam lepa,vau nisu lose droge prividjam se sam sebi,kazu bice kise u ogledalu je duh,on sladoled lize ritmicka gimnastika kod moje je krave rogove nasminkala,hoce suve trave nema suve trave kravo jedna kokosija evo ti jaje,sunce sija ko tepsija udarac u glavu promenice svet otvoreno koljeno,curi voda opet u liftu je baba,deda cuva stoku u podrumu su ljudi,gaje articoku povucena ideja iz glave se boji pupak je zao,paklen plan kroji odvezana djeca kao psi bez lanca silovanje pocinje,aplauz za stranca zauzmite mesta,uzivaj u krvi emocija cista kao govno na guzi idi jednim putem,skreni jso jendom pogledaj na dole,govna su sa medom mirise mi govno kao manekenka na pruzi mrsava je ovca,cure mi i sluzi nosim jedno pismo na pocetku stiha u nosu je cudno,samo apcihaaa iz oka mi curi dnk analzia masovne su grobnice i njihova dijaliza na papiru slovo mrtvo je i tuzno umire i sunce,ode istok juzno nuklearna skola,djaci su pingvini limunada je ziva,rakijo izvini izvini se obrazu veselom i plavom udarac u potiljak nema veze s' glavom na glavi je tuborg povezan sa mozgom kondukter u magli ima sudar sa lozom videla si njega,ja sam bio ovde oni su bili gore,pocetak je borbe opanci moji na nogama su sveti nokti su mi cudni,prst prstom preti svete su i krave vizantijske i plave indija je frizider,oni tugu slave uticnica moja u dupetu mi raste nosim zutu kecelju i zaljevam baste bastovan u tegli,rastu mi i grudi srce se kotrlja,u glavi mravi cudni sada cu vam nesto otpevati fino nije nista cudno,masta je ko vino pazi sada dobro kad abudes citao gde je wc,ja sam uvek pitao prljave su misli kod jednoga konja dzaba mu masina,usi su u slona slonove su usi kao jabuka u bombi odvrnuti sarafi,puni zubi plombi idemo ovako,ja kazem ves idemo polako,vi kazete tres ves tres ves tres salata je urnebes urnebes u tegli dize se polako kvasac je digo,komsija je Rajko Blagoje ima dvije zene lepe pokisla je prva,kisobrani se svete evo vam zatojedna lepa pesma operite misli,zivot je kao cesma oavj prvi deo bezobrazne pesme pise se ovako bez kvakica i teme nema onih slova sto sire svoej ruke ovaj dio pesmepisan je za druge pocinjemo sa pranjem izboranih glava pantalone u grlu,ide ona prava: "Prije mnogo ljeta mucile se žene, nije bilo veš mašine da im veš opere, patile se u mukama sav ves prale rukama! Trajalo to dugo tako,otpadale ruke, sve dok nismo ušli u svijet nauke! I fizika teška dobro došla tu je, sila centrifuge i plus malo struje, ima malo plastike,metala i lima, i tako je nastala prva veš mašina! Naša veš mašina radi kao luda, pranje sranje ispiranje i ta razna čuda, naša ves mašina daje dobar ton, ves mašina živi duže uz Calgon! Tri do pet kila prljavoga veša, pere naša veš mašina i ostavi keša! Samo dodaš omekšivač,toplu vodu,prašak, praće ona pola sata dok ti kuvaš grašak! Može i da počne skakat načisto poludi, al ti nemoj histerisat samo miran budi! Stavio si malo vesa to je jadnu muci, ona mora biti puna to se lako uci! Bilo da je crno žuto ili bijelo, bilo da su farmerke il neko odijelo, za bilo koji veš mašina dobro vrijedi, jer će dobro da ga opere i iscijedi! Bilo da je jaje ili čokolada, tvoj veš ce se riješiti bilo kakvog smrada! Ukloniće bilo kakvu fleku i to sranje, i za to je potrebno samo jedno pranje! Da u svojim farmerkama svaki minut prdiš, kad ih fino opereš,ti neceš da smrdiš! U toploj il hladnoj vodi bez ikakve pare, u njoj ti se ne mogu oprati cigare! samo ako nisu baš previše stare, ti možeš u veš mašini da opereš pare! Al kada ih ljudi u svoje ruke stave, sigurno ti nece vjerovat da su prave! Dok se tvoja majica u mašini brcka, u kuhinji moze i rucak da se krcka! Ne moraš se više saginjat i mučit, ni da uključiš mašinu ne moraš se učit! Samo pritisni dugme i zatvori vrata, i mašina ce da drnda jedno pola sata! Onda kad se opere,stavi da se suši, Zavali se u fotelju i cigaru ispuši! Nasa veš mašina radi kao luda, pranje sranje ispiranje i ta razna čuda, naša veš mašina daje dobar ton, veš mašina živi duže uz Calgon!" dosao je the kraj ove duge pesme utrnula mi noga i carape mi tesne.
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 342 | 10.04.2013 , 3:21 PM
|
Quote (intimenfrizuren) evo pet mene,promenio sam pelene kakio sam nesto,usi su mi zelene kupio sam tange,dobro mi i stoje povadio mindjuse,kod snajdera bio novu mi kozu kroje oblacim odelo i setam se po stanu kokoska je lepa,obukla je pidzamu video sam i bananu,ima duge noge kaze danas sam lepa,vau nisu lose droge prividjam se sam sebi,kazu bice kise u ogledalu je duh,on sladoled lize ritmicka gimnastika kod moje je krave rogove nasminkala,hoce suve trave nema suve trave kravo jedna kokosija evo ti jaje,sunce sija ko tepsija udarac u glavu promenice svet otvoreno koljeno,curi voda opet u liftu je baba,deda cuva stoku u podrumu su ljudi,gaje articoku povucena ideja iz glave se boji pupak je zao,paklen plan kroji odvezana djeca kao psi bez lanca silovanje pocinje,aplauz za stranca zauzmite mesta,uzivaj u krvi emocija cista kao govno na guzi idi jednim putem,skreni jso jendom pogledaj na dole,govna su sa medom mirise mi govno kao manekenka na pruzi mrsava je ovca,cure mi i sluzi nosim jedno pismo na pocetku stiha u nosu je cudno,samo apcihaaa iz oka mi curi dnk analzia masovne su grobnice i njihova dijaliza na papiru slovo mrtvo je i tuzno umire i sunce,ode istok juzno nuklearna skola,djaci su pingvini limunada je ziva,rakijo izvini izvini se obrazu veselom i plavom udarac u potiljak nema veze s' glavom na glavi je tuborg povezan sa mozgom kondukter u magli ima sudar sa lozom videla si njega,ja sam bio ovde oni su bili gore,pocetak je borbe opanci moji na nogama su sveti nokti su mi cudni,prst prstom preti svete su i krave vizantijske i plave indija je frizider,oni tugu slave uticnica moja u dupetu mi raste nosim zutu kecelju i zaljevam baste bastovan u tegli,rastu mi i grudi srce se kotrlja,u glavi mravi cudni sada cu vam nesto otpevati fino nije nista cudno,masta je ko vino pazi sada dobro kad abudes citao gde je wc,ja sam uvek pitao prljave su misli kod jednoga konja dzaba mu masina,usi su u slona slonove su usi kao jabuka u bombi odvrnuti sarafi,puni zubi plombi idemo ovako,ja kazem ves idemo polako,vi kazete tres ves tres ves tres salata je urnebes urnebes u tegli dize se polako kvasac je digo,komsija je Rajko Blagoje ima dvije zene lepe pokisla je prva,kisobrani se svete evo vam zatojedna lepa pesma operite misli,zivot je kao cesma oavj prvi deo bezobrazne pesme pise se ovako bez kvakica i teme nema onih slova sto sire svoej ruke ovaj dio pesmepisan je za druge pocinjemo sa pranjem izboranih glava pantalone u grlu,ide ona prava: "Prije mnogo ljeta mucile se žene, nije bilo veš mašine da im veš opere, patile se u mukama sav ves prale rukama! Trajalo to dugo tako,otpadale ruke, sve dok nismo ušli u svijet nauke! I fizika teška dobro došla tu je, sila centrifuge i plus malo struje, ima malo plastike,metala i lima, i tako je nastala prva veš mašina! Naša veš mašina radi kao luda, pranje sranje ispiranje i ta razna čuda, naša ves mašina daje dobar ton, ves mašina živi duže uz Calgon! Tri do pet kila prljavoga veša, pere naša veš mašina i ostavi keša! Samo dodaš omekšivač,toplu vodu,prašak, praće ona pola sata dok ti kuvaš grašak! Može i da počne skakat načisto poludi, al ti nemoj histerisat samo miran budi! Stavio si malo vesa to je jadnu muci, ona mora biti puna to se lako uci! Bilo da je crno žuto ili bijelo, bilo da su farmerke il neko odijelo, za bilo koji veš mašina dobro vrijedi, jer će dobro da ga opere i iscijedi! Bilo da je jaje ili čokolada, tvoj veš ce se riješiti bilo kakvog smrada! Ukloniće bilo kakvu fleku i to sranje, i za to je potrebno samo jedno pranje! Da u svojim farmerkama svaki minut prdiš, kad ih fino opereš,ti neceš da smrdiš! U toploj il hladnoj vodi bez ikakve pare, u njoj ti se ne mogu oprati cigare! samo ako nisu baš previše stare, ti možeš u veš mašini da opereš pare! Al kada ih ljudi u svoje ruke stave, sigurno ti nece vjerovat da su prave! Dok se tvoja majica u mašini brcka, u kuhinji moze i rucak da se krcka! Ne moraš se više saginjat i mučit, ni da uključiš mašinu ne moraš se učit! Samo pritisni dugme i zatvori vrata, i mašina ce da drnda jedno pola sata! Onda kad se opere,stavi da se suši, Zavali se u fotelju i cigaru ispuši! Nasa veš mašina radi kao luda, pranje sranje ispiranje i ta razna čuda, naša veš mašina daje dobar ton, veš mašina živi duže uz Calgon!" dosao je the kraj ove duge pesme utrnula mi noga i carape mi tesne. aahahahahh brate ti si najbolji ti kad razvalis haahah evo citao pola sata hhehehehe
|
|
| |
|
post # 343 | 11.04.2013 , 8:09 PM
|
hahah,hvala ali nisam ti ja od tih dobrih,bolje vi to radite...meni se svidjaju vasi tekstovi,moj kartonski mozak to samo drugacije radi u odnosu na druge,ali ako se nekom svidja,jeaa,suepr hvala sa ljesnjakom i rizom
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 345 | 13.04.2013 , 12:26 PM
|
Quote (Deniro_Bre) Verovatno me crytek zbog toga mrzi, deniro i marchelo su se posvadjali, crytek moli marchela da te jos malo drzi, deniro mikrofon sprzi, ti na jednoj strani, ja na drugoj strani, ma videcemo ko ce posle koga da brani, poljubim nebo kada skocim iznad tebe, u svetu repa ne mislim samo na sebe, dolazi korleone, pazi pantalone, rusim poligone, sundjer bob kockalone, zajebavam se sada malo da osvezim temu, ko struka begam kada u dupe ti gurnem kremu, pa batice ajde sad se zali, lezis na podu i molim te ne balavi, probaj ovaj flow dostici, pa videces da cu mnogo vise od tebe postici, mnogo sam ljut i moja pesnica je vruca, ma ajde mrs sa ove teme jer ovo je moja kuca, mozes sam skontati kakav flow ja ovde imam, bolje nego ti sto beogradski sindikat stimas, denira je marchelo ispalio, posle par dana ko ga je branio? vidi se razlika u repu, ma videces brate bijem ti mamu lepu, malo sutra,malo danas,dolazi deniro i maze na hleb namaz, olovku u ruke,oci na papir, pisi poput repera slavnih, mislite da sam se povuko od repa al' nisam, trebala mi je pauza morao sam da odem da pisam, smirio sam se sa repom i poceo da uciim skolu, dobio ukor zbog repa jer sam pisao na casu, ma pogledaj bolje kroz prozor videces moju masu
Mozda je glup tekst (ozbiljno) ali ovo sam na brzinu jer nekako sam u sebi imao muziku i flow za to tako da...... Neko se trudi i gruva da pod svoju zvezdu svrsta, razna dela koja vrede kol`ko i volja - skupa. Neko udeli dukat, neko hejt preko gugla. Predstavlja k`o svoj strani plod tudjeg truda. Zika je istinski cudna, luda indijanaca buka, malo prejak mi je flow necu da te brukam.... Buraz.
Furam, virtuelni mikrofon, glave lomim tastaturama. Fristajl u mozak uguram, nisam previse kulturan, Ali imam obraz ko kolac, tvrd - gazi ko tocak pa CryTek se opet javlja da te pokida ortak!
Vera u Hip-Hop jedan nacin zivota Vera da sit-kom prozdire tvoj mali mozak. Kad me pustis da rokam magijom otvaram prolaz. DeNiro strip junak - smesniji nego Hogar.
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 346 | 13.04.2013 , 5:00 PM
|
dobar,dobar...cekam odgovor Denira ...TO LJUDOVI
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 347 | 13.04.2013 , 5:13 PM
|
Quote (CryTek) Neko se trudi i gruva da pod svoju zvezdu svrsta, razna dela koja vrede kol`ko i volja - skupa. Neko udeli dukat, neko hejt preko gugla. Predstavlja k`o svoj strani plod tudjeg truda. Zika je istinski cudna, luda indijanaca buka, malo prejak mi je flow necu da te brukam.... Buraz.
Furam, virtuelni mikrofon, glave lomim tastaturama. Fristajl u mozak uguram, nisam previse kulturan, Ali imam obraz ko kolac, tvrd - gazi ko tocak pa CryTek se opet javlja da te pokida ortak!
Vera u Hip-Hop jedan nacin zivota Vera da sit-kom prozdire tvoj mali mozak. Kad me pustis da rokam magijom otvaram prolaz. DeNiro strip junak - smesniji nego Hogar. Smesniji nego sta, mislio si da nisam duhovit a? gubis sine smejem ti se ha ha, mrzi me da govorim bla bla, intimenfrizuren ceka, crytek zvan kokoska se pekla, jedi tu kokosku mama mi je rekla, najeo sam se ko konj sa salata od cvekla
|
|
| |
|
post # 348 | 13.04.2013 , 5:21 PM
|
opaa,ovo je bila sendvic varijanta hahah sada cekam Cruteka
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 349 | 13.04.2013 , 6:00 PM
|
Crytek sa dobra salama, dok sam ga jeo vid'o me obama, intimenfrizuren eno kuva sarma, probo sam sarmu sa crytek i ta je prava, dobra je sarma, dodjite svi cryteka da jedete sa nama, kiseli kupus iz sarme je medju nama, crytek je mnogo slan, njegov ukus na jeziku ceo dan, fuj fuj, poc'o da povracam, intimenfrizuren dobro kuva, ali crytek nad mojim jelom cese bulja, uzmem ti viljusku, i pocnem da ga mulja, vristi "postedi me", sad cu da ga kuvam
Poruku je menjao/la Deniro_Bre - Subota, 13.04.2013, 6:01 PM
|
|
| |
Mallena
|
post # 350 | 13.04.2013 , 7:58 PM
|
Fantastično!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 351 | 13.04.2013 , 10:10 PM
|
hehehehe
|
|
| |
148 poruka na forumu
| |
7
| |
108
|
|
post # 352 | 13.04.2013 , 10:19 PM
|
Ovo vam je Battle Rap zivio ERB
"Dođe vrijeme kad pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati"
|
|
| |
|
|
post # 354 | 14.04.2013 , 1:02 PM
|
Kad napises nesto sto iole ima veze s` mozgom i nacelima hip-hopa tad cu da odgovorim.Added (14.04.2013, 1:02 PM) --------------------------------------------- no_name, hehe dobar je Tesla, meni najaci onaj battle Dark Vader vs Hitler
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 355 | 15.04.2013 , 7:10 PM
|
CryTek, dobar si ti, samo kad se jedes, mogao bi ti, neku svinju da povedes, intimenfrizuren i ja smo se najeli, podrigujemo i prdimo dok nas crytek ne zagrli, kada nas on zagrli, pocnemo da placemo, imacemo hrane i zato mi sad skacemo, koliko srece, crytek deli srecu sa ukusom kokoske, samo malo su mu trule koske, damo mi to kerama, oni se najedu, posle par dana oni crknu !
|
|
| |
|
post # 356 | 15.04.2013 , 7:28 PM
|
hahahahhahah,svasta cu cuti hahahahahahah,o svete krave vizantijske...
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 357 | 17.04.2013 , 9:09 PM
|
aahahah zato mi i crytek daje - repAdded (17.04.2013, 9:09 PM) --------------------------------------------- 1 text Yo ovo je rep tu se ne treba svadjati, ko se svadja sa -rep cu ga gadjati, bolje me ne diraj, jer stavljam lozove, vozove, ko me prozove, slobodno nek me pozove, da mi opere prozore yea, bacam traceve, maceve, jer te p*zde zrace, da li si sanjao da ces biti govno yea, govno si bio zato bezi sramoto, iza coska sam te video sranje si moto, ides u wc,yea i gledas playboy foto, mozda tebi ne prilaze ljudi, meni prilaze jer vide da se previse trudim yo, bacam rime ko eminem, bolje bezi sine, pogledaj se u ogledalu obrisi te sline, razmazeno deriste yea mama se brine, faca si uvek,ponosis se time, kad si u nevolji gde ides i s'kime, jos jednom kazem smiri se sine, yo yo yooo. ! .... 2 text De si mi ti crytek, ovog puta sam te stavio u burek, burek sa crytek, dobro se najeo, juce sam sa crytekom sarmu jeo, prekjuce supu vrelu, kokoska stize u pomoc u rernu, pece se burek, kazem cao kretenu, deniro_bre se probija na scenu, na bini je'm burek, ko panta pitu, crytek place jer ima malu kitu, al ipak dobra je on hrana, ona sarma je bila jako slana, ali nema veze samo da se jede, crytek sto nekog s' tobom ne povedes, da ti pravi drustvo, i meni super ukus, ko da sam poj'o govno sa kiseli kupus
|
|
| |
|
post # 358 | 17.04.2013 , 10:17 PM
|
Stize Tata fristajla ajmo pozdravite kralja. Meni ide pehar, tebi utesna medalja. Poput, valjka vas valjam, sameljem pa bacam, Fejk repere isprozivam jer fitilj mi je kratak. Za vas sad, ide domaci zadatak il' naucis da repujes il' dobijes samar. ... Karikatura DeNira, decko hteo bi da snima a kakav flow ima nije mu ravna ni kita. CT-a za savet pitaj ako hteo bi na jedan ima samo jedan trik-slusaj, uci i gledaj ili begaj. Tako radi juzna Srbija, druga planeta, beton Pirota reseta provincijalska raketa - gradski feget moja meta. Pridruzi se ili setaj il' si s' nama il' si retard, pa mozda te i pustim jednom kada prestanes da kenjas.
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 359 | 18.04.2013 , 9:57 AM
|
Crytek si ljut aa, ne brini se odlazim po prut ahaa, jedem burek sa tobom svud, malo si budjav zato sto si lud, ako neces da verujes, ne moras ne ziviz, jedem te svaki dan neces da prezivis, sta je sad opet si dosao, cao caoo kroz moj cmar si prosao, isro sam te u wc solju, 30 min serem, boli me stomak al moram se derem, debeo si ti mali, daj nad jelom mi ne balavi, razbicu te jer si mali, ajde crytek slobodno pali
Poruku je menjao/la Deniro_Bre - Cetvrtak, 18.04.2013, 9:57 AM
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 360 | 24.04.2013 , 7:11 PM
|
Quote (Deniro_Bre) .po meni najbolje textove imas ti i jahrastafar ,ja imam najgore.. e nek sam ovo cuo od njega ma ako kad budes snimo sta slobodno uzmi nesto iz mojih umotvorina ako ti moze posluziti,men to ne treba nisi ni ti los al moramo te malo prozivati da te dozovemo pameti to svaki stariji radi mladjem prestacemo jednog dana,a ti se do tad snadji, da nadjes nacin, za skucas rime i dodas zacin, al se sjeti rastina rima iz topa leti, kad dodjes na vrh ti se sjeti, blenes ko zacaran, dok ti granata mozak razara, sa dozom thc-a bitka je uvjek dobijena, sva vavilonska gamad pobijena, lezi dolje,drugo nema.
i sad zavrsne rjeci, lava iz ziona, direkt sa zlatnog trona, dok rege u pozadini trese, Jah Rastafar I! na kraju pjesme
Be my love?
|
|
| |
|