Ko hoce da ga gleda, a ne moze da nadje, ima na yt, bar je bio pre 10tak dana (tad sam ga gledao po drugi put) Inace, film mi je odlican, preporucujem za gledanje sa devojkom
najbolji srpski film ikad snimljen a jel neko zna da li je izasao drugi deo kad su u Urugvaju ja sam gledao samo prvi.........
drugi je tek krenuo da se snima... ja mislim da izlazi tek na zimu... smor... ko ce da dodceka..
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
Da snima se i drugi deo i ako bude kao i prvi,msm tako uverljiv i pitak,bice mi drago da ga gledam. A za ovaj narod kome se ne svidja,mogu samo da pitam- A ZASTO? Mislim da film uopste nije smoran,veoma je jasan i ima sjajnu pricu koja nije samo fudbalska,vec uopste zivotna.
Film je super, jedva čekam drugi deo. Nije mi jasno što hapse ove što postavljaju na net. Razumem da postavljaj TS, pa ajde, nekako, ali što su onda izdali DvD? U Evropi ne hapse zbog toga, pa ako hoćemo u Evropu, trebalo bi i to da prihvatimo. Postoji toliko P2P mreža, što ih ne obore sve? Zato što niko ne bi gledao neke filmove posle 20 godina, ne bi ni čuo za njih. Ako će tako, neka ugase RS, MU, FS, FSC, pa onda ostale sajtove takođe!
ma nije sad zabranjeno, bilo je dok je bila promocija filma i dok nije izasao dvd... autorska prava... nisu dali da se stavlja na net zato sto je dvd bio u pripremi... necu da se svadjam, svako ima pravo na svoje misljenje, ukusi su razliciti, al me cisto zanima od ovih kojima se ne svidja film, koji se njima film svidja... cula sam i kod drustva kako vicu neki da je ovo glup film da je bolji Sisanje... pa ja ne znam stvarno dal smo toliko nisko pali, da gledamo filmove koji govore o nasilju, i sto je najgore svi klinci su se naprzili na njega, i onda se pitamo sto se ubijaju... Montevideo pokazuje kako treba da se igra timski (sto nasifudbaleri vise to ne znaju, nego jedan uzme i sutira loptu preko terena da bi se dokazao i naravno na kraju nista)... film ima veliku pouku, a nju ne moze svako da shvati...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''