badule, Badule brt... znaci obozavam rostilj kad ga pravim sa drustvom obicno odemo do Novog Pazara, po meso jer je najbolje,onda posto je to govedina jer u NP.. nema svinjetine znas i sam sto da ne objasnjavam,kuci pripremis grudvice od kajmaka,sitno seckanu slaninicu na kockice kozu naravno odvojis,lukac isto na kockice,sve to dodas u smesu za meso napravis pljesku uvaljas u tucanu ljutu papriku i bacis na rostilj, pljeska je fantasticna a lepinju da bi bila sto ukusnija premazemo sa malo zejtina ili malo msti i nju isto malo stavis na rostilj da ta mast ogrezne unutra stavis pljesku naravno nista od priloga jer prilozi kao kecap majonez i ta sranja samo kvare ukus pljeski i to mu dodje to, ako nisi probao na ovaj nacin probaj ovaj nacin spremanja mesa za rostilj pokupio sam iz skole jer idem u Kuvarsku skolu i veruj mi pljeske su super Added (01 Jan 2012, 1:06 AM)
---------------------------------------------
E da zaboravio sam da kaze jedini prilog koji sme da se doda ovoj pljeskavici je jos malo seckanom luka ili jos malo ljute tucane paprike, neki namazi kecap majonez senf ne dolazi u obzir
Added (01 Jan 2012, 3:30 AM)
---------------------------------------------
I naravno da se osvezis posle takvog rostilja treba npr.. nista alkoholno naraavno ali gazirano moze preporucujem kiselu vodu a od sokoca Coca Colu tolko sad bi mogli jedan rostilj da napravimo