Ekskurzije
|
|
|
post # 1 | 09.08.2011 , 8:22 PM
|
Sećate li se tih prelepih vremena provedenih sa društvom što u zemlji što u inostranstvu?
Da vidimo vaše utiske
|
|
| |
|
post # 2 | 15.10.2011 , 5:18 PM
|
Ja nisam bas bio u inostranstvu ali bio sam jednom u suboticu na neko jezero nmp kako se zove al bilo je extra jedan moj drug je tamo upao posle kad smo se vracali kuci trajalo 4h mozda vise e to je bio smor
|
|
| |
144 poruka na forumu
| |
17
| |
73
|
|
post # 3 | 15.10.2011 , 5:52 PM
|
Idem sa rajom u 5 mjesecu u Spaniju pa ucim spanski jezik malo hehe
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 15.10.2011 , 7:21 PM
|
secam se ex u 8. razredu, tj secam se svih, izleta, rekreativnih nastava, priprema... sad u 4.godini ne idem, jer oni sa kojima se ja druzim najvise ne idu, a ostatak sa njima sam na cao cao i ne vidim sa njima neki provod... uuuff ex se pamte, ali problem je sto na vecini bude neko sra*e... sad se sve svelo na alkohol i duvanje...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 5 | 29.12.2011 , 10:31 AM
|
Ja sam iso jos u srbiji jos sam u osnovnoj
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 6 | 29.12.2011 , 2:14 PM
|
Quote (_Sweeper_) bio sam jednom u suboticu na neko jezero nmp kako se zove
Palicko jezero...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 7 | 29.12.2011 , 4:06 PM
|
Ja sam sad 2 srednje, i nismo jos isli ni na jednu ekskurziju, ali najbolja ekskurzija bila mi je u 8 osnovne na kraaju godiine 5 dana po Srbiji super smo se proveli
|
|
| |
|
post # 8 | 13.01.2012 , 1:17 PM
|
lukacar95bre, Blago vama ja kad budem bio osmi razred sledece godine imamo 3 dana po Srbiji
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
|
post # 10 | 31.05.2012 , 12:11 PM
|
Ja nisam nikad bio u inostranstvu jer sam još mlad
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 11 | 31.05.2012 , 1:37 PM
|
Išla sam samo na jednu ekskurziju na Zlatibor u 9. razredu. Nije bilo loše,iako je vrijeme bilo mnogo dosadno. Sledeće godine, tj. u 3. razredu bi trebala ići na ekskurziju sa razredom iz srednje škole. Ja se nadam da će jedan od prijedloga biti Turska,ali pošto imam nacionalan i primitivan razred vjerovatno će to biti dosadna Grčka ili slično.
|
|
| |
|
post # 12 | 04.06.2012 , 9:09 AM
|
Ja Imam Dosta Rodbine U Inostranstvu: U Travniku U Mostaru U Kotor-Varoši U Sarajevu
Inače,išao sam Na Ekskurziju U Mostar U Subotu i Bilo Je SUPER !!!
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |
|
post # 13 | 31.07.2012 , 5:49 PM
|
Samo u nasoj zemlji sam isao na ekskurzije... za inostranstvo nikada nije bilo para, nazalost... A secam se mnogo stvari... Sve su mi gotovo ostale u lepom secanju... ahhhh ti lepi dani...
:P
|
|
| |
|
post # 14 | 31.07.2012 , 6:03 PM
|
Au nesto najlepse...sa drugtvom..do 8 razrada osnovne...bilo je super..na Tari je bilo ubedljivo najbolje... nas 15 u sobi..ihh
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 15 | 31.07.2012 , 6:47 PM
|
Prošle godine. Italija, Francuska, Španija. Bio je naporan put. Sjećam se da sam prvi dan, iscrpljena od vožnje, rekla: "Jedva čekam da se vratim kući!" Ali sam se narednih dana oduševila! Bilo je fantastično! Prva 2 dana nismo imali plaćene obroke, ali smo mi to nadoknadili u Španiji. Tamo smo imali švedski sto. I bili smo prepoznatljivi- tanjiri pretrpani svim i svačim. Ahahha. Nismo znali šta bi prije uzeli. I u torbe smo krišom ubacivali voće i sladolede (da se nađe za puta). xD I mnogo mi se svidjela srpska diskoteka u Ljoret de Maru(gdje smo imali organizovane razne žurke), kao i flamenko (pored izvrsne tačke imali smo cijelo veče besplatnu sangriju i šampanjac), zatim Marineland itd. Mogla bih nabrajati do ujutru. Stvarno izvanredno.
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |