Extra Cafe Info - Sezona 2
|
|
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
| |
|
post # 64 | 29.04.2013 , 1:09 PM
|
MolderFBI, opet sam crkla. Al` nisam jos uvek umrla. Elem, cim sam cula JK znala sam da je pesma posvecena meni. "Ja sam vatrena prava Ferrari maca, bomba riba, samo bombe bacam, pravim pozar kao sibica u senu, dosla sam sad da zapalim, zapalim celu scenu..." Je l` idemo na Usce 15. juna?
Emisija 10/10... Ahhhhh... kako volim kad mi dan pocne sa osmehom na licu...
Poruku je menjao/la Tanja91 - Ponedeljak, 29.04.2013, 1:12 PM
|
|
| |
|
|
post # 66 | 22.07.2013 , 1:08 AM
|
Pa kad ce bre nova emisija? Nenade!?
|
|
| |
|
|
|
post # 69 | 11.08.2013 , 11:52 AM
|
EVO JE NOVA EMISIJA, UZIVAJTE i izvinite sto ste cekali, nije bas ispala kako treba, dosadna je ali bice bolje :D... xD *kliknite na sliku iznad da bi preslusali emisiju
Poruku je menjao/la MolderFBI - Nedelja, 11.08.2013, 11:54 AM
|
|
| |
|
|
post # 71 | 11.08.2013 , 9:57 PM
|
Quote (boki1997) I da zaboravio si onu ''anti-depresivu'' Nisam nego nema, sve radio i tv stanice tokom leta moraju da naprave letnu pauzu to je po zakonu koji je sprovela radio difuzna agneciju u Srbiji. Tako da je zabranjeno emitovati nov sadrzaj. Sve do Septembra. Zato anti depresiv nece biti do septembra, jer ovi sa TDI-a ne smeju da emituju sve do Spetembra, tako da ja ne mogu da im ukradem eto zato nema
Quote (boki1997) Kako nema novih bisera, tema puna Tanje,Ivane,Bosanke i Amira a ti kazes nema bisera CccCc ... Pa nema nista sto je za citanje, sve je u principu po jedna recenica ovaj rekao ono onaj rekao ono. Nema neki razgovor izmeju osoba koji moze da se procita. Uglavnom se sve svodi na "ovaj umesto ne znam napisao neznam" i slicno. Ali ako ti ili bilo ko vidite nesto zanimljivo ti mi posaljite
Poruku je menjao/la MolderFBI - Nedelja, 11.08.2013, 10:00 PM
|
|
| |
|
post # 72 | 27.05.2014 , 1:28 AM
|
Evo i ja da pohvalim emisiju imenjače svaka čast Do duše nisam odslušao sve emisije jer iz nekog razloga one starije ne mogu da pustim niti da ih skinem ali mi se zato jako dopadaju onih par što sam čuo
Tako da, još jednom sve pohvale, samo tako nastavi i nadam se da će uskoro nova emisija.
|
|
| |
|
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 74 | 27.05.2014 , 8:42 PM
|
Ooo Nenade, da ako nas se setis jos koji put
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 75 | 28.05.2014 , 12:21 PM
|
WEEEEEEEEEEEE WANT MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |