Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Ammir, CryTek  
Forum » PC Igre » PC Igre » TOP 5 Survival Games na Steam ! (The best 5 Survival Games on Steam !)
TOP 5 Survival Games na Steam !






1
poruka na forumu
0 0



post # 1 | 04.01.2016 , 8:40 PM

cao ljudi,

ovo je trenutno TOP 5 najboljih Survival igrica na Steamu !



5) Space Engineers hrabro je stupio na polje building/crafting/survival i sandbox igara, pomjerivši granice i tematiku i upravo ta hrabrost, kao i detaljnost izvedbe mogli bi ovu igru lansirati, ukoliko bogovi prodaje budu milostivi, na sami vrh ove vrste igara.

4) DayZ je igra smještena u apokalipti?nom okruženju gde je zavladala misteriozna zaraza koja je uništila populaciju. Igra? je jedan od preživjelih koji mora da se bori protiv zaraženih, traži resurse i preživi.

3) H1Z1 - Igra je trenutno veoma živa i aktivna, posebno ako se ima u vidu da se radi o nepotpunoj verziji te da nedostaje veliki broj planiranih elemenata. H1Z1 je konstantno u vrhu najprodavanijih Steam igara, a brojka od milion prodatih kopija ne uklju?uje opcionu in-game kupovinu.

2) Rust je simulacija u kojoj morate sami stvoriti od ni?ega nešto, simulacija u kojoj morate preživjeti i u kojoj ne možete vjerovati drugima, simulacija u kojoj ?e vas smrt koštati svega što ste stvorili.

1) ARK: Survival Evolved - Zanimljiva i popularna igra u zadnje vrijeme - ARK je igra gdje preživljavate uz prekrasnu grafiku i hrpu svakojakih dinosaura. Ideja iza igre je zabavna, sprovedba odli?na - mana: preformanse. Igra je prije imala JAKO puno problema sa FPS-om, sada je manje tih problema ali još uvijek su tu.

YouTube je pun gameplaya , a ja predlažem jedan s kanala GrimyGamer a koji dobro demonstrira ove igrice: The best 5 Survival Games on Steam | Multiplayer
The best 5 Survival Games on Steam


p.s koja je po vašem mišljenju najbolja survival igrica?

https://www.youtube.com/GrimyGamer



Forum » PC Igre » PC Igre » TOP 5 Survival Games na Steam ! (The best 5 Survival Games on Steam !)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: