|
Gothic
| |
|
|
post # 21 | 04.06.2012 , 3:50 PM
|
ManCity, Ako Ti Treba Pomoć U Vezi Igre,samo Mi Pošalji PP 
Life is Like a Box of Ammo... 
|
|
| |
|
|
post # 22 | 04.06.2012 , 5:37 PM
|
Jedna od anjbolji RPG igrica 2 deo je najbolji 

|
|
| |
|
|
post # 23 | 04.06.2012 , 6:20 PM
|
Reaper, Ma nece trebati snalazljiv sam ali ipak hvala 
|
|
| |
|
|
post # 24 | 04.06.2012 , 9:38 PM
|
ko skida gothic 2, najbolje je da odmah skida Gothic II: Night of the Raven. tu je dodata jos jedna oblast, ima novih misija i dosta klanja. frka je u tome ko prvo odigra osnovnu igru, pri instalaciji ekspanzije mora sve iz pocetka da odigra, ovako i osnovna igra i ekspanzija se resava iz jednog puta. gothic 3 nije los, samo ima dosta bagova, ali ekspanzija Forsaken gods je mnogo bagovito sranje koje sam posle 15 minuta deinstalirao. cetvorka odnosno arcania nije vredna gubljenja vremena.
Poruku je menjao/la kalamunja - Ponedeljak, 04.06.2012, 9:39 PM
Koja je razlika između žene i lešinara? Lešinar najpre sačeka da umreš pa ti onda jede džigericu.
|
|
| |
|
|
post # 25 | 04.06.2012 , 10:51 PM
|
Ko skida gothic 2 neka odmah skida GOTY game of the year. Tu ima sve standard+expanziju+sve pacheve jednim klikom se sve instalira.Added (04 Jun 2012, 10:51 PM) --------------------------------------------- Forsaken gods expanzija za G3 nije radjena od strane PB nego od S> Bounda koji su radili smehoteku od igre Arcaniu u gothic univerzumu i bankrotirali kao i Joe Woods izdavac gothica Koji je svojom pohleposcu takodje bankrotirao. Na svu srecu time je PB dobila ponovo ''prava'' da Nastavi sa serijalom. 
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 26 | 04.06.2012 , 10:59 PM
|
Presao Ghotic ll igrao oko 15-20dana igra je stvarno jedna od najbolji sto sam igrao,vidim gore neki se zale na grafiku,meni grafika nikad nije bila bitna,ako igrica ima dobru radnju i ako je dobro osmisljena,tako vi sto volite dobru grafiku igrajte to,a ljubitelji rpg igara,ko god voli ovaj zarn igre probajte da prodjete ovu igricu [zadaci/questovi] su stvarno sila,ako gdje zapnete slobodno me pitajte pozz
http://www.mylivesignature.com/uploads/2853/f404324a4e41f3d66e2720dfd27f86c0.gif
|
|
| |
|
|
post # 27 | 05.06.2012 , 0:23 AM
|
Quote (Thoughtless) Presao Ghotic ll igrao oko 15-20dana igra je stvarno jedna od najbolji sto sam igrao,vidim gore neki se zale na grafiku,meni grafika nikad nije bila bitna,ako igrica ima dobru radnju i ako je dobro osmisljena,tako vi sto volite dobru grafiku igrajte to,a ljubitelji rpg igara,ko god voli ovaj zarn igre probajte da prodjete ovu igricu [zadaci/questovi] su stvarno sila,ako gdje zapnete slobodno me pitajte pozz
Ehh poceo sam da je igram..stvarno joj je radnja super 
Poruku je menjao/la ManCity - Utorak, 05.06.2012, 0:24 AM
|
|
| |
|
|
post # 28 | 05.06.2012 , 1:27 AM
|
http://www.mylivesignature.com/uploads/2853/f404324a4e41f3d66e2720dfd27f86c0.gif
|
|
| |
|
|
post # 29 | 05.06.2012 , 10:12 AM
|
car gothica je sto moras postati profesionalni vojnik da bi ubio orca. nemozes to kao pesant. a motiv za to je onaj sjasteci paladinov oklop koji ugledas kada udjes prvi put u korinis.I zaljubis se u isti. 
|
|
| |
|
|
post # 30 | 05.06.2012 , 7:36 PM
|
Ko počinje da igara gothic 2 neka skuplja shadowbeast horn, jer će jedan plaćenik buster da ih otkupljuje za novac i dobijaćeš exp poene. caka je da mu prodaš rogove, dobiješ novac i exp., a onda ga izmlatiš i oduzmeš iste, sačekaš da se osvesti i onda mu ih ponovo prodaš, i tako u krug dok ti ne dosadi, idealna caka da nabiješ iskustvo i da namlatiš pare.
Koja je razlika između žene i lešinara? Lešinar najpre sačeka da umreš pa ti onda jede džigericu.
|
|
| |
|
|
|
post # 32 | 07.06.2012 , 6:25 AM
|
Quote (Reaper) Thoughtless, Mene Samo Zeza U Valley Of Mines Kada Trebam Saznati Kakava Je Situacija U Njemu i da Informaciju Prenesem Lordu Hagenu. Imaš Li Kakav Trik Za Lakše Snalaženje ???
Vidi Reaper ti moras otici u Valley Of Mines,da bi saznao kakva je situacija,znaci moras otici u nju,imat ces problema kako doci do dvorca,moja preporuka ti je cim sidjes niz put kreci se rijekom jer morat ces izbjegavati orcove i zvijeri,kad dodjes do dvorca ne idi na glavni ulaz jer je zatvoren,hodaj polako oko dvorca vidit ces na jednoj strani ima ko greda se neka urusila [katapult] pa se preko nje popnes do zidina i onda se popnes na zidove vidit ces kad dodjes tu,kad unijdes u okrug dvorca nadji glavnog generala i on ce ti dati pismo u kome pise da su orcovi napali Valley Of Mines to moras odnijeti nasad Lord Hagenu,vidi napisi mi porukukom ako gdje zapnes posto brze cu ti odg zbog togaAdded (07 Jun 2012, 6:24 AM) ---------------------------------------------
Quote (Vagabond83) car gothica je sto moras postati profesionalni vojnik da bi ubio orca. nemozes to kao pesant. a motiv za to je onaj sjasteci paladinov oklop koji ugledas kada udjes prvi put u korinis.I zaljubis se u isti.
Haha ja se sjecam kad sam tek kreno to da igram ono ja gol ulazim u grad,hajdi reko da napanem strazara da vidim sta ce biti,kad puff jedan uderac ja dole,gledam i pitam se ''jbte,da li cu ja moci ovaj oklop da uzmem'' hahah al na kraju postao sam Dragon Hunter i nabavio sebi Dragon Hunter odijelo 2lv,to ti je 3x jace od Armora Paladina,vidit ces kad zavrsis sa Valley Of Mines dolinom kad krenes u lov na Zmajeve tu ces se namuciti pravo,neces moci ubiti ni jednog ako nemas dobar armor,al otom potom polako =)Added (07 Jun 2012, 6:25 AM) ---------------------------------------------
Quote (kalamunja) Ko počinje da igara gothic 2 neka skuplja shadowbeast horn, jer će jedan plaćenik buster da ih otkupljuje za novac i dobijaćeš exp poene. caka je da mu prodaš rogove, dobiješ novac i exp., a onda ga izmlatiš i oduzmeš iste, sačekaš da se osvesti i onda mu ih ponovo prodaš, i tako u krug dok ti ne dosadi, idealna caka da nabiješ iskustvo i da namlatiš pare.
Ja nebi pocinjao neku igru da igram ako cu koristiti glitcheve cheatove ili tako sta =)
Poruku je menjao/la Thoughtless - Cetvrtak, 07.06.2012, 6:20 AM
|
|
| |
|
|
post # 33 | 07.06.2012 , 1:30 PM
|
Thoughtless, Moram Prvo Ispuniti Neke Uslove..a One Orkove sam Sve Pobio..Pročešljao Sam Ih Moram Provjeriti Situaciju U Rudnicima Orea.... Potruditi Ću Se A Orkove Sam Najjviše Pobio Uz Pomoć Magija...Našao sam Neku Moćnu Magiju...Može od 10-15 Orc Warriora Raznijeti Ako Su Blizu A Ubio Sam Onog Vatrenog Zmaja..On Se Nalazi Na Vrhu A Imate Li Vi Opciju Da Pričate sa Zmajevima U Gothic 2 Gold ??? Ja Sam Vidio u Nekom Videu da Može da se Priča sa Ledenim Zmajem,a Ja Ne Mogu Inače...Ubio sam Vatrenog Zmaja Sa Dragon Slicer Mačem,Dragon Hunting Crossbowom,i Imao sam Samo Heavy Militia Armor..Ni Ja Ne Znam Kako Sam Sam Uspio 
|
|
| |
|
|
post # 34 | 07.06.2012 , 1:40 PM
|
Quote (Thoughtless) Mah vjeruj mi ima da se malo namucis na pocetku dok malo ne skuzis,jedino ako nisi igroa prvi dio prije toga,uglavno radnja je super samo ce ti uzeti puno vremena jer ce ti na pocetku biti sve tesko zato sto si mal lvl,a cijelu igru ces jedva cekati da dovoljno ojacas da mozes ubiti Orca :P ja kad sam igrao po cijelu noc sam stalno bjezao od njih i jedva cekao da budem veliki lvl da ga mogu ubiti,i na kraju je se trud isplatio
52lv sam digao i sad po nekad znam unici igrati al uglavnom sve zadatke sam rijesio :),uglavnom uzivat ces Samo polako i strpiljivo Moja preporuka: Snimaj nakon svakog monstera kojeg ubijes,jer ja sam znao igrati 5-6h a nisam save i kad se desi da zaginem moram sve ponovo tako znaci jel sta nadjes,ubijes kakav monster odma to snimaj napravi sebi jedan normal save i back up save ako se zeznes Pozz
Da vec mi opstaje muka kako je poteska ali nema veze idem polako..
|
|
| |
|
|
post # 35 | 07.06.2012 , 2:26 PM
|
dobra igra moram nac da skinem
Pivo, vino, sljiva, loza, to je moja dijagnoza.
|
|
| |
|
|
post # 36 | 07.06.2012 , 4:23 PM
|
husoboss007, Imaš Na Našem Sajtu A Zna Li Iko Kako Se Koristi Teleport ???
|
|
| |
|
|
post # 37 | 07.06.2012 , 4:47 PM
|
Igrica je zakon 

|
|
| |
|
|
post # 38 | 07.06.2012 , 8:18 PM
|
Igra je prototip kako treba da izgleda RPG. 
|
|
| |
|
|
post # 39 | 08.06.2012 , 2:48 AM
|
Quote (Reaper) A Zna Li Iko Kako Se Koristi Teleport ??? Na koje teleporte mislis? ima ih parAdded (08 Jun 2012, 2:44 AM) ---------------------------------------------
Quote (Reaper) Moram Provjeriti Situaciju U Rudnicima Orea.... Potruditi Ću Se A Orkove Sam Najjviše Pobio Uz Pomoć Magija...Našao sam Neku Moćnu Magiju...Može od 10-15 Orc Warriora Raznijeti Ako Su Blizu A Ubio Sam Onog Vatrenog Zmaja..On Se Nalazi Na Vrhu A Imate Li Vi Opciju Da Pričate sa Zmajevima U Gothic 2 Gold ??? Ja Sam Vidio u Nekom Videu da Može da se Priča sa Ledenim Zmajem,a Ja Ne Mogu Inače...Ubio sam Vatrenog Zmaja Sa Dragon Slicer Mačem,Dragon Hunting Crossbowom,i Imao sam Samo Heavy Militia Armor..Ni Ja Ne Znam Kako Sam Sam Uspio
Ma neznam nisam ja igrao Gold Edition ja sam sebi odma ovdje sa stranice skinuo Ghotic 2 Night of Reaven to ti je dodatak imas puno dodatni misija + stare,nova mapa kasnije,cak ces morati kasnije da ubijes Reavena to ti je ko neki glavni bandit,neznam da li si dosao do zadatka [Missing people] njega kad ubijes imat ce on Mac zaboravio sam ime od maca,uglavnom ako ga uspijes ubiti sa tim macem ces lagano da ubijas zmajeve,a da bi pricao sa njima moras imati neki nakit i to sam zaboravio ime kako se zove [uglavnom taj necklace svaki put kad pricas sa zmajem on se ko istrosi]i kad ubijes zmaja njegovom krvi ga ponovo ko napunis i ides do sledeceg zmaja,al sad neznam ti igras gold edition,kako su tu misije poredan i kojim redoslijedom...Koji si lv sad trenutno?Added (08 Jun 2012, 2:46 AM) ---------------------------------------------
Quote (husoboss007) dobra igra moram nac da skinem imas ovdje mozes sa extra cafe da skines,al skini sebi Ghotic 2 Night of Reaven,jer tu imas dodatne misije i produzena je igraAdded (08 Jun 2012, 2:48 AM) ---------------------------------------------
Quote (Thoughtless) Ubio sam Vatrenog Zmaja Sa Dragon Slicer Mačem,Dragon Hunting Crossbowom,i Imao sam Samo Heavy Militia Armor..Ni Ja Ne Znam Kako Sam Sam Uspio
Taj Vatreni je najlaksi vidit ces kad dodjes do Ledenog,ja sam imao ovaj speciajlni mac Claw of Beliar,znaci kad uderas sa macem svaki drugi uderac iz maca udari munja u zmaja ili bilo koga drugoga,i opet sam par puta fail'ovo,samo moras biti velik lvl,uglavnom imas jos 5zmajeva u Valley off Mines sa tim sto si ubio ja mislim
|
|
| |
|
|
post # 40 | 08.06.2012 , 1:11 PM
|
Thoughtless, Mislim Na Old Demon Tower Teleport,volio Bih Ga Posjetiti Lvl Sam 28 Da Li Je To Onaj Zadatak Kad Se Prikuljučiš Water Mageovima I Trebaš Otići Do Saturasa Da te Vodi On Do Portala ??? Ako Je To Taj,na Njemu Sam 
|
|
| |
|