Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Kuvarski lonac




Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518



post # 21 | 16.08.2011 , 2:53 AM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom








12130
poruka na forumu
5 REP OFF



post # 22 | 17.08.2011 , 5:15 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA

<3<3<3
:>>><<<:










1888
poruka na forumu
73 477



post # 23 | 06.09.2011 , 4:30 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni.

ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη
Партизан у срцу!










1888
poruka na forumu
73 477



post # 24 | 06.09.2011 , 7:50 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa

ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη
Партизан у срцу!










582
poruka na forumu
40 181



post # 25 | 18.09.2011 , 7:40 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda...

[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img]
[img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]










422
poruka na forumu
15 125



post # 26 | 19.09.2011 , 4:32 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile











1174
poruka na forumu
60 419



post # 27 | 26.09.2011 , 9:58 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama

ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028
ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074










2595
poruka na forumu
281 2890



post # 28 | 26.09.2011 , 11:29 PM

JAGODE I SECER miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prasak za pecivo i poceti sa pripremama za pravljenje kora.Zatim dodati malo kvasca soka od voca da kora bude ukusnija i mekanija... i stavimo pecii zatim dok se to pece napravimo slag... koji ima ukus banane...Zatim kada se to ispeklo dodamo malo jagoda i malina... i nafilujemo sa slagom i stavimo u frizider da se malo stvrdne...
Kad se stvrdnulo,prevrnemo ciniju na tacnu... i onda pravimo jos jedan fil od cokolade..... uz dodatak sveze samljevenih ljesnjaka i mlevenih orasa i jos malo secera

Added (26 Sep 2011, 11:29 PM)
---------------------------------------------
JAGODE I SECER miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prasak za pecivo i poceti sa pripremama za pravljenje kora.Zatim dodati malo kvasca soka od voca da kora bude ukusnija i mekanija... i stavimo pecii zatim dok se to pece napravimo slag... koji ima ukus banane...Zatim kada se to ispeklo dodamo malo jagoda i malina... i nafilujemo sa slagom i stavimo u frizider da se malo stvrdne...
Kad se stvrdnulo,prevrnemo ciniju na tacnu... i onda pravimo jos jedan fil od cokolade..... uz dodatak sveze samljevenih ljesnjaka i mlevenih orasa i jos malo secera









643
poruka na forumu
27 173



post # 29 | 27.09.2011 , 1:33 AM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama. Potom, u sve to dodati i jedan kivi

"Por una mirada- un mundo, por una sonrisa- un cielo, por un beso...yo no se que te diera por un beso! "







Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518



post # 30 | 28.09.2011 , 8:30 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama. Potom, u sve to dodati i jedan kivi koji ste otrebili i isprzili na ribljem ulju koje








2595
poruka na forumu
281 2890



post # 31 | 01.10.2011 , 6:20 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama. Potom, u sve to dodati i jedan kivi koji ste otrebili i isprzili na ribljem ulju koje se








565
poruka na forumu
57 210



post # 32 | 11.10.2011 , 10:38 PM

Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama. Potom, u sve to dodati i jedan kivi koji ste otrebili i isprzili na ribljem ulju koje se umuti

NEVER GIVE UP!
Frajer Nastavlja Udarati I Nakon Što Doživi Nokaut




  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: