Pitanje ~ odgovor
|
|
Smiley
|
post # 7681 | 17.02.2013 , 1:40 PM
|
Zato sto je to cool
Da li vam nedostaje neko trenutno?
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
Mallena
|
post # 7682 | 17.02.2013 , 1:45 PM
|
Nedostaje mi mnogo dragih ljudi.
Da li je i tebi dosadila zima?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 7683 | 17.02.2013 , 3:31 PM
|
nije,ja taman volim zimu i zimske carolije,kuvano vino,vunene carape,snejska bjelica,grudvanje,kape,salove i ostalo sto ide uz te zimzelene praznike Kada idemo na kafu?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 7684 | 17.02.2013 , 11:45 PM
|
Kad nam je skuvaju!
Kakvu kafu pijes u kaficu?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 7685 | 18.02.2013 , 3:55 AM
|
malu kafu,sa jednom kesicom seselja u prahu Volis li da promjesas "kafu"?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 7686 | 18.02.2013 , 9:49 AM
|
Da, ali ne "oblizujem kašiku" po kafanama, samo po kućama! hahahahah
Koliko spavaš u prosjeku?
|
|
| |
|
post # 7687 | 18.02.2013 , 4:15 PM
|
hm,u proseku spavam uhh tesko pitanje,ne znam pojma...desetak do petnestak sati dnevno Pricas li u snu?
|
|
| |
Mallena
|
post # 7688 | 18.02.2013 , 4:20 PM
|
Nekad, češće jedem u nu i škripim zubima.
Sjećaš li se uvijek šta sanjaš?
|
|
| |
|
post # 7689 | 18.02.2013 , 4:28 PM
|
ponekad se sejtim a ponekad ne znam pojma ni da li sam se uopste probudio Sanjas li keks sa jagodama?
|
|
| |
|
|
post # 7691 | 19.02.2013 , 6:09 PM
|
zelena i crna,taman su fenomenomentalne Horizontalni oblici ili zavodljivo namigivanje polugolim nogama?
|
|
| |
|
|
|
post # 7694 | 11.03.2013 , 2:20 PM
|
p a po mom srednejnepcanom vremenu bice oko nekoliko do poal osam,a po bliskoistocnom ce biti sest na horizontu sa blagim iskasljavanjem pjetla u cik zore rane Moze li krava da balansira?
|
|
| |
|
|
post # 7696 | 24.03.2013 , 4:50 PM
|
eno ih tamo pored tebe,mene i nje,eno i h i pored vas odmah blizu nas,jutros se obukuše u kaput prašnjavih sjećanja i pođoše dolinom mira da nađu paukovu mrežu da prostiru nama mladima jaz izmedju pogleda,posle sam ih video kako kupuju štipaljke,kiša će padati,suše se na štriku...tu,tu odmah pored nas Šta je tačnije,pitanje ili odgovor?
|
|
| |
Mallena
|
post # 7697 | 26.03.2013 , 12:12 PM
|
Pitanje!
Kako si?
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 7699 | 26.03.2013 , 11:30 PM
|
Ne pijem mlijeko!
Koliko je sati?
|
|
| |
Smiley
|
post # 7700 | 27.03.2013 , 10:47 AM
|
9:46
Koliko postova imas?
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |