Quote (KROFNICA10)
Scorpio, pa ti smislio vec celu pricu
ssta cu kad sam blesav--ai obozavam da smisljam dijabolicne planove koji moraju upaliti i od koih ne dizem ruke dok se ne ostvare i sta kazes DIDI bi da idete na LINKIN PARK
dobro sto te nije pozvala na koncert SABANA ILI MILETA KITICA
zekim se DIDI muzika koju slu sas je sasvim OK mada i jeste za vas mladje ja sam to prestarijo--sada slusam klasicnu muziku ivangelisa dzez i bluz 70ih i 80ih
posto si ti tako mlada ja bih tebe odveo na koncert kolibrija ili kockica pa da zajedno pevamo stare hitove kao sto su BRANKOVI GUSARI DECU NE DONOSE RODE I DISKO KOCKICA
EVO OBECAVAM I LIZU CU DA TI KUPIM I BALONE A POSLE IDEMO NA SLADOLED PA TE VODIM U BIJOSKOP--NEDELJA JE DECIJEG FILMA--DAJU SE PEPELJUGA TRI MALA PRASETA I SLONCE DAMBO
SAAALJIIIM SE LEPOTICE nemoj mi se ljutiti--ti jesi mlada ali po postovima koje postavljas i kako na njih odgovaras odajes mi utisak prave jedne mlade dame--zaboravijo sam daje se i PINOKIJO
ko jos sme da se kaci sa kompjuterasicom kao sto si ti--ne se zezam sa tebe--jer ako te naljutim ce me zarazs sas neki virus pa ce mo i ja i moj kopjuter da oistimo ko faks masina nedelju dana