Internet vas pravi glupim?
|
|
|
|
post # 22 | 11.07.2011 , 9:00 PM
|
Quote (AMMIR95) Mene Dxd Pravi glupim Sto ja?
Ko si ti?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 23 | 11.07.2011 , 9:58 PM
|
DxD, nako ...
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
190 poruka na forumu
| |
13
| |
216
|
|
post # 25 | 31.07.2012 , 10:26 PM
|
Kod mene je obrnuto
|
|
| |
|
post # 26 | 31.07.2012 , 10:50 PM
|
Mene licno ne... Pametnog coveka nemozes napravit glupim...glupi ljudi su glupi ljudi sa ili bez interneta...to su sto jesu... Pametan covek koristi internet za mnogo vise od igranja nekih igrica i chata na FB...zamislite moze da se koristi i da se lako i brzo nadju i downloaduju podaci koji su ti preko potrebni... Ja bih za sve te stvari okrivio roditelje...jer dozvoljavaju deci da rade sta hoce i koliko hoce... Ja sam bio jedan od prvih koji je imao PC kao i internet u mojem gradu...ali znalo se da imam 10 sati mesecno interneta i 2 sata dnevno na PC dok sam bio klinac...i to NAKON sto zavrsim Domace zadatke...naravno ocene su morale biti dobre da bih imao ta 2 sata na PC U 21:00 si morao biti u kuci...a koristenje racunara posle 22:00 nije dolazilo ni pod razno...23:00 vec lezis i spavas zeleo ili ne jer ako si prva smena u skoli moras da budes odmoran i spreman...a ako si druga moras da odes po hleb nahranis ljubimca ucis i malo se poigras s decom...a danas deca od 12-13 godina sede rame uz rame samnom za PC-om po celu noc... Za to nije kriv internet ili kompijuter...ili bilo sta drugo...vec njihovi roditelji koji to sve dopustaju i ne vaspitavaju svoju decu... Internet jeste zavist ali samo ako mi to dozvolimo sebi ili svojoj deci
Poruku je menjao/la Hectore - Utorak, 31.07.2012, 11:01 PM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 27 | 02.08.2012 , 2:33 AM
|
Quote (Hectore) Za to nije kriv internet ili kompijuter...ili bilo sta drugo...vec njihovi roditelji koji to sve dopustaju i ne vaspitavaju svoju decu... Potpuno se slazem, sve zavisi od svojih roditelji. Kad si mali, ti ucis od svojim roditeljima, sta one rade, sta one kaze da ja najbolje i sve ostalo! Ako su ti roditelji bili dobre i odgovorne sprema tebi, tad ti ces biti divna osoba. Isto tako, roditelji ne treba da dozvole sve sta traze nivni decu od nih. Neki roditelji misle da nivne decu bice sretni ako sve dozvole, ustvari oni samo misle da su sretne jer su samo klinci. Tako da, treba disciplina od strana roditeljima malo vise i bice sve u redu sa decama...
Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Cetvrtak, 02.08.2012, 2:34 AM
|
|
| |
|
post # 28 | 22.09.2012 , 2:54 PM
|
Ne bih se slozio sa nazivom ove teme,smatram da je cak obrnuto,sta sve ne bismo znali da nije interneta Tako da smatram da sam pametniji od kako sam poceo da koristim internet
|
|
| |
|
post # 29 | 22.09.2012 , 3:07 PM
|
Sta reci,koju posluku porati?
Fajlovi:
8093117.jpg
(45.5 Kb)
R.U.K.O.M.E.T. ♥
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 30 | 24.09.2012 , 4:56 AM
|
mene su napravili glupim i bez ov ekutije koaj ipak siri neke nove vidike i krajolike znanja koej nisu na dohvat ruke
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
| |
|
post # 32 | 25.09.2012 , 9:25 AM
|
Internet zatupljuje i jednostavno postajemo previše pasivni.
Ja internet imam od 2007. godine i on je napravio od mene čudo. Čudo koje nije ni pozitivno ni negativno. Stvorio je nešto od mene,ali sam izgubila onu vrijednost života. Nekada sam na internetu provodila cijele dane. Ustajala sam u 12,a išla spavati u 4 i tako svaki dan. Jedno ljeto nisam uopšte htjela da izlazim. Za cijelo ljeto sam samo jednom izašla. Izgubila sam društvo i postala sama. Posle toga sam postala puna patetike,niskog samopouzdanja,nisam cjenila sebe i mislila sam da su svi drugi mnogo bolji. I tako sam ostala sama. Peklo me sve to i danas me peče jer sam izgubila nekoliko godina.. I onda sam shvatila da tako ne ide i počela ponovo. Sada na netu nisam tako često. Možda sat,dva dnevno kada uhvatim vremena. Dobra strana svega toga je to što sam shvatila i naučila dosta novih stvari. Otkrila sam sebe u dosta pogleda.
Internet je dobar samo za onoga ko ga zna koristiti.
A vjerujte mi,nisu jedini problem sh,ch,w i tako dalje. Kada bi malo dublje ušli u jednu "normalnu" osobu koja visi na netu,otkrili bi mnogo toga.
|
|
| |
|