Osveta
|
|
|
|
post # 42 | 02.02.2012 , 12:45 PM
|
Nisam za osvetu,volim da prastam
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
|
post # 44 | 18.02.2012 , 10:25 PM
|
Nema potrebe za osvetom, ipak je moja savjest moj najveci neprijatelj.
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 45 | 18.02.2012 , 11:20 PM
|
Naucio sam jednu lekciju u zivotu, a to je da prijateljima ne pozajmljujem velike pare i Ne oprastam ''najboljim prijateljima''.
|
|
| |
|
|
post # 47 | 10.07.2012 , 12:39 PM
|
Ne volim se svetiti, volim kaznjavati. Ne mora isti tren, ali za neko vreme da. A razlike ima.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 49 | 10.07.2012 , 2:18 PM
|
U zivotu samo jednom sam pozajmio drugaru pare...dobio sam ih nazad jako kasno...nikad ih i nisam trazio...ali za neku sicu cekao sam jako dugo...Pricao sam tada s tatom...on mi je dao jedan onako solidan savet "Zenu...Auto...Pare...Oruzije" su stvari koje se ne pozajmljuju prijateljima... Ja sam malo to sve izokrenuo...pa i dan danas dam "Ako imam viska a nece mi trebat" to je vise u smislu "Oprostim se" od tih para...i ne ocekujem ih nazad...manje vise mi vrate...ali uglavnom je to pola ili manje nego koliko sam dao U slucaju da nemogu da se oprostim od novca koji dajem onda jednostavno nedam i tacka...Pare cesto prave razdore cak i u porodicama a ne medju prijateljima... Savet moj za tebe je da progutas i naucis jednu zivotnu lekciju...nisu te tri hiljade vredne
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
153 poruka na forumu
| |
3
| |
34
|
|
post # 50 | 20.07.2012 , 5:23 AM
|
Što se tiče osvete nekad mi dođe da se osvetim ocu za sve što je uradio al neću jer ako bih se baš morao osvetiti on bi bio mrtav a ja u zatvoru
Nemam potpis :D xD
|
|
| |