Zet/snaha crne boje koze??
|
|
|
post # 21 | 21.08.2012 , 10:12 PM
|
Ja imam ujnu koja je iz Koreje I supel je kako ona kaze Imam i crnkinju iz srca Afrike. I ona je supel. Prihvatila sam ih kao najrodjenije. I braca i sestre su mi super.
Aman zaman MIX je najlepsi. Najlepsa i najinteligentnija deca se radjaju iz mesanih brakova. Dokazano!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 23 | 22.08.2012 , 1:49 PM
|
Pa ... Nisam rasista,volem crnkinje,meleskinje probah jedared u gradu svetlosti kad sam bio kod brata u poseti... Zena ko zena,samo sto im je koza super -prirodno tamna. Imao sam i curu romkinju,isto je bila bas garava. I decu da imam vaspitao bi ih tako da ne gledaju u boju nego u dusu. A voleo bih da mi deca i unucici budu mesani . Zasto? Leksi malopre rekla razlog. A i ove indijanke su mi skroz ok.
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 25 | 26.08.2012 , 3:33 PM
|
Pa neznam,mislim da mojima verovatno nebi bilo po volji,a sto se mene tice, uvek sam za ljubav, bez obzira na boju koze
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 26 | 27.08.2012 , 5:41 PM
|
tomo47, kad je moj stric doveo afrikanku crna da crnja ne moze biti, rekao je svojima da bilo sta ako kazu nece piti vode, i da nece oni spavati s nojm nego on. I mogu ti reci niko nista rekao nije. Mogu reci samo ograniceni ljudi.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 28 | 22.01.2013 , 10:33 AM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Mallena
|
post # 29 | 06.04.2013 , 9:01 PM
|
Jednom je jedna majka jednoj curi sa nasih prostora koja je bila u dugoj vezi sa crncem rekla: Sve nekako, ali draga moja ce unucad biti crna!
U ovoj temi svi nadasve liberalni, ali u praksi i nije tako!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |