Najbolji prijatelj
|
|
164 poruka na forumu
| |
11
| |
174
|
|
post # 21 | 30.10.2011 , 10:26 PM
|
Ne nikad nisam bio zaljubljen u prijateljicu, ali njihovom voljom bio sam sa vise od pola njih tako da.... eto ja nemam drugi odgovor a kad bi mi se to dogodilo, ja kakav sam znam da bih sve u lice rekao pa makar i prijateljstva me kostalo 
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
|
|
| |
|
post # 22 | 17.02.2012 , 4:05 PM
|
Ne nikad 
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 24 | 15.05.2012 , 2:55 PM
|
Nisam bila zaljubljena u druga 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 25 | 04.07.2012 , 6:35 PM
|
Nikada se još nije desilo... ali opet... ko zna.. 
|
|
| |
|
post # 26 | 04.07.2012 , 7:42 PM
|
Quote (Srcemoje) Dali vam se kad desilo da se zaljubite u prijatelja-cu? Ako da sta ste radili ? Dali reci ili cutati?
pa svidja mi se jedna drugarica ali nisam zaljubljen u nju niti cu to dozvoliti sebi, jer ona me gleda samo kao druga i jedino mene ima i upravo zato necu da je rastuzim jer mi je vec pricala o tome kako su svi njenu bivsi drugovi pokusali da je smuvaju i da su tako izgubili njeno poverenje a kasnije i njeno prijateljstvo... u mojoj situaciji smatram da je bolje cutati ali u vecini situacija je mnogo bolje reci da se makar zna na cemu ste... 
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
|
|
post # 28 | 20.10.2013 , 2:59 PM
|
Nije mi se nikada desilo...
|
|
| |
|
|
post # 30 | 17.02.2014 , 11:59 PM
|
Moj brat blizanac :))
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 31 | 18.02.2014 , 0:43 AM
|
hehe, nikada 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |