On 40 ona 20?
|
|
|
post # 81 | 24.12.2012 , 5:12 PM
|
ljubav ne zna za godine ...ali ako je on u stanju da osvoji devojku od 20 godina ..nije definitivno klosar i pocetnik ..nego profi igrac.
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 82 | 24.12.2012 , 6:38 PM
|
moze da funkcionise ako on ima para a ona neka sponzorusa :P
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
Mallena
|
post # 83 | 27.02.2013 , 0:14 AM
|
Ježim se na te scene tate i kćerke!! Užassssssssss
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 85 | 28.02.2013 , 3:43 PM
|
Kada bi životni vijek čovjeka bio 500 godina onda to i ne bi bila neka velika razlika... Pošto nije tako ... Ne podržavam takve veze! Međutim, svako ima pravo na svoj izbor, pa ko voli nek .... voli!
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 86 | 07.03.2013 , 3:01 PM
|
zamislite scenu da vam djevojku smuva djed od 40 godina desilo se ,vidio svojim plavim ocima kad je cova djedi glavu spljosko nekom daskom od klupe u parku xD priso covjek djevojci da "je upozna" i valjda je pitao nesto sto mu ne prilici i posto navalentan a momak priso,cuo i vidio o cemu se radi i :ejjj o.O koji k*** matori!? i paaaf xD pa moze djete da mu bude... aj ono razlika za mene normalna 10 godina +/- vise ne...
a sad i za djevojke,tu cu biti brutalan primjetio sam svasta u zadnje vrjeme,za ove koje to podrzavaju, jel bi pustile djeda na sebe? kako moze stariji covjek sa pivskim stomacicem,sjede kose,da se osjeti na lobje lukac i rakiju da vas privlaci? a baaas prije nekoliko mozda ste otpisale momka samo zato sto eto "iz nekog razloga" djevojke ga uvjek nadju pa bar razlog ne postojao? i da,sponzorusa je samo blag naziv za prostitutku... msm obe prodaju isto Added (07.03.2013, 2:01 PM) --------------------------------------------- bas prije nekoliko sam izasao sa ,fala Jah-u i majci zemlji, jednom normalnom djevojkom koja ima 20... e sad zamisliti mog starog i nju? to je to 40/20.... haaah xD prvo problem,sukob generacija,razlika u svemu,gdje ljubav ne bi mogla da postoji osim one otac/djete
Be my love?
|
|
| |
|
post # 87 | 12.03.2013 , 2:20 AM
|
On je imao 20 godina kada se ona rodila. Covjece, mozda se upravo rodio covjek mog zivota!
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 88 | 12.03.2013 , 1:02 PM
|
Fajlovi:
8870682.jpg
(83.3 Kb)
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 89 | 15.03.2013 , 4:45 PM
|
ne broji godine al broji kesh
Be my love?
|
|
| |
Mallena
|
post # 90 | 29.03.2013 , 0:28 AM
|
I dalje.. bljak!!!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 92 | 01.04.2013 , 11:24 PM
|
Quote (Mallena♥) I dalje.. bljak!!! Quote (EyMnN) Sto kazu "Ljubav nema granica" .. Ali to je bolest po mom misljenju.. Niti je bolest, niti je bljak, sve je to ljubav. Kakve veze ima sto on ima 40 a ona 20 ili obrnuto da ona ima 40 a on 20, sve je to ok ne vidim nista lose i tome. Ako se dvoje vole godine nisu bitne, barem ja tako mislim jer:
|
|
| |