Tajna veza
|
|
|
post # 1 | 28.04.2011 , 8:40 AM
|
Da li ste ikada bili u nekoj tajnoj vezi iako taj decko/devojka ima zvanicnog momka/devojku? Kakav je vas stav o tome uopste?....Ima neka tajna veza za sve ljude zakon krut njome covjek sebe veze kada bira neki put Sidro koje ladju cuva da ne bude buri plijen tone skupa sa tom ladjom jer je ono dio nje Ref. Ima neka tajna veza tajna veza za sve nas ima neka tajna veza tajna veza za sve nas
Poruku je menjao/la sladja1 - Cetvrtak, 28.04.2011, 11:04 AM
|
|
| |
|
post # 2 | 15.05.2011 , 2:47 AM
|
Jesam jednom al nisam znao da ona ima decka a ona kulturno precutala, sreca pa se sve lepo zavrsilo A moj stav je da me bas briga necu ja da razmisljam o tudjem moralu i vezi ako devojci odgovara da se vidja s nekim sa strane sve dok nije moja devojka to mi nije problem...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 3 | 16.05.2011 , 5:51 PM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 4 | 16.05.2011 , 6:17 PM
|
Sve je ok...Dok jedna strana ne poludi,ali to je neizbezno!!!
|
|
| |
|
|
|
|
post # 8 | 18.10.2011 , 8:13 AM
|
Mene uvek nesto tajno vuce sta da radim izgleda to nasledila od oca
Poruku je menjao/la Srcemoje - Utorak, 18.10.2011, 8:13 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 9 | 18.10.2011 , 8:19 AM
|
Imao sam.Nisam znao gde mi je glava...Naporan je to "posao"...
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 10 | 22.08.2012 , 6:13 PM
|
Bila sam. I nije se slavno zavrsila. Tad sam bila mlada i nisam znala da sakrijem ono sto osecam. Sad sam vesta u tome
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 11 | 22.08.2012 , 6:18 PM
|
Paaaaaaaa imao sam propalu vezu.........bila je tajna sex veza ali je posle prerasla u nesto vise.........
|
|
| |
|
post # 12 | 23.08.2012 , 2:40 AM
|
Ako si vec u vezi,druga tajna veza nikako za mene,ako nisi u vezi a hoces da budes u tajnoj vezi krijuci od odredjenih osoba onda ok
|
|
| |
Smiley
|
post # 13 | 21.03.2013 , 11:18 AM
|
Bio sam u tajnoj vezi,iz razloga jer je ona bila udata zena, ja bio momcic,neozbiljan,zeljan isto tako nekih stvari,njoj u braku bilo bzv,nije dobila to nesto od muza i ja sam joj bio dobro dosao hahahaha i realno posle sam mnogoo zivaca i svega izgubio zbog te gluposti,sada vjerovatno ne bih to uradio Eto tip sam ljudi sto na greskama uci ,mada nekad ponovim 2 put istu gresku cisto da utvrdim gradivo Hhahaha
A eto desilo mi se i da tajim vezu od drugih,zasto,kako ne bih znao da objasnim kako treba,uglavnom kao hajduci smo al uzivancija mi je i interesantno
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
Mallena
|
post # 14 | 29.03.2013 , 0:30 AM
|
to se ne moze sakriti!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |