Ljubav ili strast...?
|
|
|
post # 1 | 23.06.2011 , 5:11 PM
|
jeste li se ikada zapitali sta to on/ona oseca u onim vatrenim nocima i predugim danima? Da li je to ljubav? Ma neeeeee.... Strast? Moze biti.?
Imala sam prilike da se sretnem i sa jednim i drugim, oci u oci Vidim kako devojke tuguju zbog pogresno shvacene strasti njihovih dragana, ali, vidim i velike, prave ljubavi koje se nemarno, cak i nezeljeno radjaju iz obicnih, ali jakih strasti.
Koja su vasa misljenja i iskustva? Sta vise volite, cemu ste odaniji, sta vam je intrigantnije, Ljubav ili strast...?
Mislim da ako je neko u celibatu moze bolje da razlikuje sta je ljubav a sta samo zaljubljenost,i sta je strast...?
A ljubav uvek moze da prodje u strast,poenta je kada odstranimo strast...da li ista onda ostaje od ljubavi...? Sto bi moja majka rekla, i to svojim snajkama i zetovima...., ako nema strasti nista ne vredi sto ga volis...:)
Dal' je strast deo vremena,ljubav je vecna,strast je dodir,ljubav je misao..?
Strast mora da ima limit - inace je smrtonosna....? ljubav nema granice....ili..?
|
|
| |
|
|
post # 3 | 23.09.2011 , 10:21 PM
|
najlepse je kad se vole i dodje do strasti
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 4 | 04.11.2011 , 10:14 PM
|
Sto se mene tice, iskrene emocije su te koje bude strast, tako da jedno bez drugog ne mogu...
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 5 | 26.01.2012 , 4:08 PM
|
LJubav..
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 6 | 18.04.2012 , 12:02 PM
|
KOmbinacija te 2 stvari u 1 je opasno dobra sstvaR
|
|
| |
|
|
post # 8 | 23.08.2012 , 8:14 PM
|
Da bi osecali strast prema nekome ne moramo da ga volimo. To je onaj moment sile. Sudar svetova. Krs, lom, vratolomija, dramaturgija. Seksualna strast je mnogo lepsa, bolja, vlaznija, i ucinkovitija od ljubavne strasti..
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 9 | 16.09.2012 , 11:10 PM
|
Ljubav i strast ne idu jedno bez drugog
|
|
| |
|
post # 10 | 17.09.2012 , 12:31 PM
|
Strastvena ljubav a od tog bude rezultat kvalitetan strastven sex
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Mallena
|
post # 11 | 19.02.2013 , 9:24 AM
|
Ipak biram ljubav!
Ljudi smo, nismo životinje da se svedemo samo na požudu, potrebu, htjenje!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 12 | 02.03.2013 , 0:42 AM
|
Ljubav i strast zajedno u paketu..
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 13 | 02.03.2013 , 0:45 AM
|
od ljubavi i strasti do propasti
Poruku je menjao/la vuk-samotnjak - Subota, 02.03.2013, 0:46 AM
|
|
| |
|
post # 14 | 09.04.2013 , 4:51 PM
|
Pa da imam pravo birati kod nekog ko mi se svidja onda bi izabrala prvo ljubav strast se kod mene tek iz ljubavi stvori
|
|
| |