Da li su vredni oni-one nasih suza?
|
|
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 41 | 11.06.2012 , 3:30 PM
|
Ako mozes tiiiiiiiiiiiiiiiii, suzu pustitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mogu i ja dvije, mogu zbog tebeeeeeeeeeeeeeeeee :).
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
Mallena
|
post # 42 | 11.06.2012 , 3:34 PM
|
HUH, odabrao si dobrog narodnjaka!
Inace nisam pristalica narodne muzike, at all, ali Harisa sam cak isla uzivo slusati...
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 43 | 11.06.2012 , 3:35 PM
|
Ja sam Jazzer, Blueser, Rock'n'Roller ali Haris je Haris :).
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 44 | 17.06.2012 , 2:56 AM
|
Ne placem ja zbog njih. Placem sto je meni tesko, pa da bi mi bilo lakse nekako se isplacem. I nisu vredni, da jesu ne bi nam dozvolili da placemo zbog njih vec bi nas nasmejali...
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 45 | 23.08.2012 , 2:00 PM
|
U mom slucaju samo je jedna bila vredna ostale ne.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 46 | 23.08.2012 , 2:36 PM
|
vjerovatno nisu al kad smo.mi zene budale pa patimo i placemo za kretenima
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 47 | 07.09.2012 , 11:23 PM
|
Zavisi do vrste raskida...tj ako je jedna osoba kriva ili je krivica nemarljive osobe...onda ne treba...ako vam neko ne uzvraca ljubav ni tada!!! Ali kad su u pitanju neizbezne situacije kao obavezno putovanje na duze vreme ili nes slicno...tada je za podrzavati i razumeti
|
|
| |
|
post # 48 | 08.09.2012 , 0:51 AM
|
Quote (Misy) Ne placem ja zbog njih. Placem sto je meni tesko, pa da bi mi bilo lakse nekako se isplacem. I nisu vredni, da jesu ne bi nam dozvolili da placemo zbog njih vec bi nas nasmejali... Samo prava ljubav prezivljava i "Dobro i Lose" Nisu vredni da pustis suzu a bili su vredni da budes u vezi s njima... Places zbog onog dobrog i lepog sto je bilo tu...a ne zbog onog loseg...tako da vredno je pustit suzu jer to pokazuje da si samo covek...nekada jednostavno nije to prava ljubav i to je to...ali to nas ne sprecava da zalimo za onim dobrim koji je partner posedovao jer da nije posedovao nesto sto nam se ne dopada nebi ni bili s njim/njom Mojih suza nije vredan niko...ali ne zbog toga sto sam ja tako "Muskarcina" vec iz meni nekog neobjasnjivog razloga da nemogu plakati(nisam zaplakao vec dobrih 15-tak godina)suza mi krene jedino ako kijam ili cackam oci...verovatno sam emotivno "Ostecen" lol
Poruku je menjao/la Hectore - Subota, 08.09.2012, 0:52 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 49 | 11.09.2012 , 4:32 PM
|
Mislim da je ova tema na foru "toplo" "hladno" jer normalno je da nije svaka vredna ali itekako ima onih koje jesu vredne,fora ja u tome da ih pronadjes iako se lomis i "krvaris" dok ih pronadjes
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 51 | 06.04.2013 , 3:41 PM
|
Ma mi smo krivi za suze, niko drugi... zato sto smo to sebi dopustili..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 52 | 06.04.2013 , 3:51 PM
|
Isto kao kad sebi odaberemo pretesnu obucu! To se kaze: ''zinuti kao mazga, ne gledajuci nista drugo oko sebe'', posle dzaba kukanje kako nisu udobne, tj. nisu ispunile ocekivanja!
Cuti gde jesi, vodi racuna sledeci put!
. . .
|
|
| |
|
post # 53 | 06.04.2013 , 10:52 PM
|
Da li su ili nisu suza je kao ljubav ne pita smejeli i dal treba.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |