Poruci nesto svojoj voljenoj osobi!
|
|
|
post # 21 | 13.11.2011 , 11:34 AM
|
nacelnik Ma da je valjalo to bi i trajalo! Samo napred!
Koliko je u moru kapi, za jednu više volim te, ne trudi se da ih brojiš, nemoguće je. Kad mi neki drugi priđe, ne može da dirne me, vidi da mi gori telo, ključa zbog tebe! Koliko volim te ne mogu ti reći, za to ludilo nema prave reči, nijedne. Koliko volim te, neću ni da pišem, od broja najvećeg, za jedan broj je više!!!! 
|
|
| |
|
post # 22 | 13.11.2011 , 12:20 PM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 23 | 13.11.2011 , 10:19 PM
|
Pa sto si morao da kazes da se tebi obracam moram da dodam sad i ovo
Mi smo savrseni par, to svako dobro zna, mi ljubimo se strasno, i svima je jasno... Jer, mi smo savrseni par kao Romeo i Julia, zavidi nam drustvo celo, dve smo duse, jedno telo...
|
|
| |
|
post # 24 | 13.11.2011 , 10:28 PM
|
Fajlovi:
6637319.jpg
(66.3 Kb)
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 25 | 14.11.2011 , 1:48 AM
|
|
|
| |
|
post # 26 | 14.11.2011 , 7:47 AM
|
Volim te
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 27 | 14.11.2011 , 5:23 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 29 | 14.11.2011 , 6:59 PM
|
to sto bi ja njoj rekao ne moze se na pisati.. 
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
|
post # 30 | 17.11.2011 , 0:26 AM
|
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 31 | 17.11.2011 , 0:50 AM
|
volim te ooo snjezn apahuljo moja neopevana ti sto sijas kao farovi ociju mojih ti sto njises grane kukovima svojim ti sto zaplices um moj i bubreg emoje ti sto motas misli moje ti sto skuplja ssuze moje niz oluke sto padaju ooo ti sto jedes dusu moju gladnu oooo ti sto pletes priglavke da mi src ebud etoplo ooo ti sto ides na pijacu zorom ranommm oo tiiiiiii 
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 32 | 17.11.2011 , 2:54 AM
|
Cekaj me, ja sigurno necu doci...
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 34 | 17.11.2011 , 4:32 PM
|
Zbogom
Pričaš o svojim željama, a želje su tvoje moj svaki dan, ti ne znaš ništa o snovima, a smeješ se izgubljenima. Žališ, sama za sobom žališ, zamišljena, maglenih očiju, i sa košavom u srcu, a nikad nećeš ni saznati, šta si to imala, šta si izgubila.
Ti ćutiš i gledaš daleko, i vidiš li tamo šta? Išta osim sebe same? Ima li sreće na kraju sna, ili je ostala samo neizgovorena reč koja optužuje. Hladna suza nikad sići neće, niz mramorno ti lice draga, niti dragom će te zvati, ikada, ikada...
Ne vidiš ti na sreću ništa, i zaplakati nećeš skoro, sve dok jednog tihog dana kroz knjige stranu ne vidiš strah, i negde u daljini tamo, čuješ uzdrhtali svoj dah. A onda, kad kasno bude, i kad odu drugi svi, shvatićeš možda, a možda i nećeš, da svi su te voleli...
Samo nikad volela nisi ti...
|
|
| |
|
post # 35 | 17.11.2011 , 7:58 PM
|
Zaviri u moje srce osetit' ces tople zime pogledaj usne moje procitat' ces svoje ime 
|
|
| |
|
|
post # 37 | 18.11.2011 , 7:40 AM
|
|
|
| |
|
post # 38 | 18.11.2011 , 8:37 PM
|
Ti si vino koje pijem....
Sta bi bilo da te nisam sreo, i da stobom ne pronadjo srecu, i da ne znam tvoj zagrljaj vreo, sta bi bilo i da pomislim necu!!
Sta bi bilo da menisi srela, i da ne znas da postojim mila, dal bi ptica tvoga srca vrela, kao sada rasirila krila?!
Sta bi bilo da se nismo nasli, i da ne znas pogled moj, da smo jedno drugom strani, dali bismo svoj zivot pronasli, kako bi nam proticali dani?!
Ti si vino koje pijem... Ti si suza koju brisem... Ti si pesma bez svrsetka... koju svakog dana pisem...
|
|
| |
|
|
post # 40 | 20.11.2011 , 10:37 AM
|
Poruku je menjao/la ivana2604 - Nedelja, 20.11.2011, 10:38 AM
"Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne postoji, da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života."
|
|
| |