Treća osoba u krevetu
|
|
|
post # 1 | 20.02.2013 , 10:11 AM
|
dosta je parova koji traze trecu osobu kako bi zacinili svoj sexualni zivot tipa - trazi se devojka/momak od strane bracog para ili para u vezi za zajednicko uzivanje i druzenje vase misljenje
!!!
|
|
| |
|
post # 2 | 20.02.2013 , 11:42 AM
|
Poznajem dosta ljudi koji praktikuju ovo i po meni je sasvim ok. Ne varaju jednu drugo,a seks im nikada nije monoton.
Ja bih ovo vjerovatno nekada i uradila. Ne volim monotoniju,a to je dovoljan razlog.
|
|
| |
Mallena
|
post # 3 | 20.02.2013 , 12:07 PM
|
Isuviše sam sebična da pristanem na još jednu ženu u krevetu, isuviše razmažena da pristanem na još jednog muškarca u krevetu, a isuviše ponosna da pristanem biti nekom paru igračka u krevetu..
Dakle ne, nikako nisam za "gužvu"!
Tema premještena u Medjuljudski odnosi- Sex!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 4 | 20.02.2013 , 12:53 PM
|
Ne ne ne dolazi u obzir sto je moje samo je moje A tako isto ocekujem i od njega znaci ne postoji 3-ca osoba niti ce ikad postojati pogotovo u sexu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 5 | 20.02.2013 , 2:40 PM
|
Sada sam shvatila da će moj muž biti presrećan što ima mene.
|
|
| |
|
post # 6 | 20.02.2013 , 3:08 PM
|
Quote (Srcemoje) Ne ne ne dolazi u obzir sto je moje samo je moje A tako isto ocekujem i od njega znaci ne postoji 3-ca osoba niti ce ikad postojati pogotovo u sexu E toooooooo...
Ne delim osobu koju volim ni sa kim!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 20.02.2013 , 5:13 PM
|
Ma nema šanse... Kao što već reče srce moje, ne delim osobu koju volim, a po meni je sve više od 2 osobe višak
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
"Old school"
|
post # 8 | 20.02.2013 , 6:29 PM
|
Treca uvek dobro dodje.
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 9 | 20.02.2013 , 7:24 PM
|
duh moje babe Veronike
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 10 | 20.02.2013 , 9:38 PM
|
nesam konzumirao
:P
|
|
| |
Mallena
|
post # 11 | 19.04.2013 , 7:56 AM
|
Quote (-Mallena-) nikako nisam za "gužvu"! I dalje isto mislim..
A kad je u pitanju treca osoba u krevetu koja se u datom trenutku nalazi u mislima jedne od dviju koje su fizicki tu.... hmmm je l se to ne racuna??
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 12 | 19.04.2013 , 9:53 AM
|
Quote (Tanja91) Ne delim osobu koju volim ni sa kim! To kraljice!
Ni ja ne bi mogla to nikako... kao sto kaze kaze MalenaQuote (-Mallena-) Isuviše sam sebična da pristanem na još jednu ženu u krevetu
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 13 | 19.04.2013 , 11:30 AM
|
Nebi nikad u troje. Bar ne s' voljenom osobom hahah.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 14 | 19.04.2013 , 2:04 PM
|
Nema sanse!
|
|
| |
|
post # 15 | 12.10.2013 , 2:50 AM
|
Quote (scorpio978) dosta je parova koji traze trecu osobu kako bi zacinili svoj sexualni zivot tipa - trazi se devojka/momak od strane bracog para ili para u vezi za zajednicko uzivanje i druzenje vase misljenje
Ni u najludjim snovima
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 16 | 14.10.2013 , 6:01 PM
|
Protiv toga sam ali kad se mora,mora se
|
|
| |
|
post # 17 | 08.12.2013 , 11:41 PM
|
Jako dobro, osvežavajuće! Bilo da je treća osoba žensko ili muško... još bolje i jedno i drugo, tj. četiri osobe!
|
|
| |