Perverzija
|
|
78 poruka na forumu
| |
52
| |
398
|
|
| |
|
post # 42 | 16.12.2011 , 12:33 PM
|
Quote (MolderFBI) Jedini problem u tom sajtu je sto nalog traje 3 dana kao moze besplatno da se koriste usluge sajta posle toga mora da se kupi premium nalog! da bi moglo da se koristi
posalji mi link sajta u pp... :P
uhhh,moje fantazije..... Nzm, nekako oduvek sam mastao da sam u krevetu sa azijatkinjom,ali velikih prirodnih grudi...imam osecaj da bih je pokidao...hehe...ili neka crnkinja,ali ne kao ugalj da je crna,vec nesto slicno krem boji...te mi se nekako vise svidjaju... normalno da bih zeleo dve u krevetu...
Voleo bi takodje navatati neku `gutacicu` koja guta bukvalno sve, na `sve-msm na musku alatku`, onako,do kraja... jaooo,ima toliko toga,mnogo sam i doziveo,ali bih voleo da se ponovi... ajde da ne budem sad preterano perverzan...Added (16 Dec 2011, 11:33 AM) ---------------------------------------------
Quote (Rajchel) na haubi auta
ovo na haubi,mogu da ti pomognem, a za ostalo cemo se dogovoriti...
:P
|
|
| |
|
|
post # 44 | 31.12.2011 , 11:49 PM
|
<3 VIN DIESEL <3
|
|
| |
|
post # 45 | 04.01.2012 , 3:47 PM
|
jedina zelja znaci jedino sto bi voleo da probam to je seks na nekom javnom mestu tipa kalemegdan,gardski prevoz,kafic ili tako nesto sve ostalo sa 2/3/5 riba grupnjaci i ostala cuda zaebi
Imala je oci boje..jebiga...:) Ne secam se boje..ma skroz je nebitna :)
|
|
| |
|
post # 46 | 04.01.2012 , 5:39 PM
|
Voleo bih ucestvovati u grupnjaku gde ima 33 zene ja i jos neki tip hahahah
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 47 | 04.01.2012 , 5:39 PM
|
Mislis da to mozes zadovoljiti bez nekog pomagala? onda ti svaka cast
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 48 | 04.01.2012 , 5:41 PM
|
Quote (OgnjenR23) Mislis da to mozes zadovoljiti bez nekog pomagala? onda ti svaka cast Ako zakazem uvek je tu vijagra ali sta da kazem mlad sam jak sam a taj drugi tip neka bude crnac onda ce biti lakse
|
|
| |
|
post # 49 | 04.01.2012 , 5:47 PM
|
Kako je izgledalo vaše prvo seksualno iskustvo ?
|
|
| |
|
post # 50 | 04.01.2012 , 5:57 PM
|
postavi to kao potpuno nezavisan POST
!!!
|
|
| |
|
|
post # 52 | 04.01.2012 , 8:15 PM
|
Quote (srbija_king) Tako je mu je sexy keva...juce sam bio kod njega na slavi...samo mu se keva mota oko mene grli me...itd...a sto ima sise...uffff....;) samo bi to zeleo....i nista vise....:) Mislim da je dosta...:) Pa pitaj je nekako mozda ti i da...
|
|
| |
|
post # 53 | 04.01.2012 , 8:20 PM
|
Ne smem cak ni da pisem o svojim iluzijama i fetishima.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
381 poruka na forumu
| |
24
| |
281
|
|
post # 54 | 04.01.2012 , 8:22 PM
|
lukacar95bre, aha ako je pitam imam samo samar da dobijem...bolje ovako kao slucajno je uhvatim ili tako nesto....smislicu ja to
SrB-IjA-KiNg*
|
|
| |
|
post # 55 | 04.01.2012 , 8:24 PM
|
Quote (srbija_king) aha ako je pitam imam samo samar da dobijem...bolje ovako kao slucajno je uhvatim ili tako nesto....smislicu ja to
Brt.. veruj mi znam kako ti je ja imam profesorku starija je od mene 19 godina znaci ribetina jbt, predaje mi praksu totalno sam zacopan u nju mislim i da je primetila da je drugacije gledam od ostalih ali jbg zena udata ima 2 dece, boli je uvo za jednog napaljenog klinca
|
|
| |
|
|
post # 57 | 04.01.2012 , 8:51 PM
|
Mislim da je mali forum za moje perverzije!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 58 | 04.01.2012 , 8:52 PM
|
Napisacu samo jednu
Leksi Vs Me
ne treba vam veca perverzija
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 59 | 04.01.2012 , 8:53 PM
|
Quote (suzana85) Pa gde nadje bas 33 pao mi na pamet bas taj broj
|
|
| |
|