Bolje da ljulja ili da zulja?
|
|
|
post # 41 | 23.08.2012 , 4:45 AM
|
Svi bi da ljulja...a ovamo u drugoj temi i na komentarima slika gledam...neki od ovih "ljulja" bale na one lepe dobro gradjene mrsavije curice Po mojem ukusu najvise gotivim one "Prirodno Normalne" devojke...koje ne broje kalorije ali koje vode racuna o svojem izgledu... Ali ako bih morao biram izmedju Punije i Mrsavije ja bih ipak izabrao onu pokretljiviju i uzeo Mrsaviju "Ko priznaje pola mu se prasta"
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 42 | 24.08.2012 , 8:55 AM
|
Da ljulja.
Sve smo mogli mi samo da je duzi bio dan.
|
|
| |
|
post # 43 | 24.08.2012 , 4:03 PM
|
Pa ne znam nesto izmedju, a kad bih morao da biram onda mrsavije.
|
|
| |
|
post # 44 | 24.08.2012 , 4:25 PM
|
1) tko bira mastrubira 2)volim da ljulja, ali patim od morske bolesti pa nevalja ako je previse ljuljanja...
|
|
| |
|
|
|
post # 47 | 26.08.2012 , 3:48 PM
|
Američki naučnici tvrde da su dokazali da muškarci više vole žene sa oblinama od mršavica. Istraživanje je pokazalo da 89 posto muškaraca i više od 50 posto žena više vole da im je partner deblji. Ljudi smatraju da su puniji partneri osećajniji, više se trude da zadive partnera i puno više daju u vezi nego što to rade njihovi mršavi rivali.
Dokazano je i da su mršavi ljudi manje stabilni u vezama. "Ovo istraživanje je pokazalo da su punački strastveniji u krevetu i bolji u međuljudskim odnosima što ih čini boljim partnerima", saopštili su istraživači.
Izvor: X-Fitness
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
235 poruka na forumu
| |
64
| |
713
|
|
post # 48 | 26.08.2012 , 5:51 PM
|
I da ljulja i da zulja Cim postane dosadno odma druga varijanta
"The man who has no imagination has no wings." Muhammad Ali
|
|
| |
Mallena
|
post # 49 | 11.02.2013 , 10:03 AM
|
Quote (badule) Za dobrog krmka nema losih pomija Quote (rogi) ma samo da ULJA , nije bitno da li Z ili LJ Quote (tomo47) slabu k.... i dlake smetaju Quote (Almir) Od birača nema je*ača
Ahahaha.. al me nasmijaste lijepo..
Veliko hvala!
Da ja odgovorim: u svakom slučaju je bolje kad imaš za šta da uhvatiš..
Ili sa ženskog stanovišta: Organ daje pravac, masa odradi pos'o..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 50 | 27.02.2013 , 7:28 AM
|
Da ljulja, naravno
:P
|
|
| |
|
post # 51 | 27.02.2013 , 3:23 PM
|
da je lepa i slatka oblikovace se sama vremenom posle dosvoljno akcije u krevetu linija se adekvatna sama doteruje
!!!
|
|
| |
Mallena
|
post # 52 | 28.02.2013 , 10:27 AM
|
Quote (scorpio978) oblikovace se sama vremenom Oh, vajar nisam te prepoznala!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 53 | 28.02.2013 , 10:51 AM
|
Quote (Mallena♥) Oh, vajar nisam te prepoznala! hahahahaha.... haos....
Quote (scorpio978) oblikovace se sama vremenom hahahaha
:P
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 55 | 28.02.2013 , 1:40 PM
|
Quote (Davor) Isto vazi za zenske, kako mogu reci da im je lepsi i ugodniji neki sa pivskim stomakom itd nego neki momak u formi sav utegnut koji drzi do sebe... Davore, sve je do glave!
Sa posterom na zidu ne mozes da se sexas niti plasticna lutka sa izloga moze da nosi parfem!
|
|
| |
|
post # 56 | 28.02.2013 , 1:42 PM
|
Quote (Mallena♥) Sa posterom na zidu ne mozes da se sexas niti plasticna lutka sa izloga moze da nosi parfem!
eto vidis kako odmah se hvatas toga a lepo sam napisao:
Quote (Davor) pod mrsavice mislim na cure koje drze do svog izgleda znaci one u formi a ne bucmaste itd a ni anorksicne...
jednostavno lepse je normalno i zgodno od bucmastog da ga jbs priznali ili ne
Pa nek neko kaze da je ovo lepo i normalno za mladu i zdravu osobu i da vam ne bi smetalo da budete s takvom osobom
ne kazem da je losa osoba al jednostavno ne mozete reci da je svedno
Fajlovi:
2840850.jpg
(6.9 Kb)
Poruku je menjao/la Davor - Cetvrtak, 28.02.2013, 1:46 PM
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
|