Sa kojom osobom sa ExtraCafe-a bi zeleli da imate sex?
|
|
|
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 22 | 26.07.2012 , 5:52 PM
|
Quote boki1997, hvala Bogu pa nepratite kukala si dok nismo otvorili temu sad neces da kazes
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 23 | 26.07.2012 , 5:56 PM
|
Ma za Bosanku je Amir garant Ja nemam takvih želja.Imam želju da se sa mnogima spirjateljim a sex...
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 26 | 26.07.2012 , 7:32 PM
|
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 27 | 26.07.2012 , 8:26 PM
|
Quote boki1997, vidi njega pa nisi ni ti odgovorio hahahahahhah sve li ti vidis ........ ja sam domacin ovde vi treba da odgovarate :P
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 28 | 26.07.2012 , 10:43 PM
|
za onom osobom tamo,onom desno..e,ta,ta...:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 29 | 26.07.2012 , 10:48 PM
|
Quote za onom osobom tamo,onom desno..e,ta,ta...:) u brate kako si precizan
|
|
| |
|
post # 30 | 26.07.2012 , 10:51 PM
|
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 31 | 26.07.2012 , 10:55 PM
|
ma sto mora devojka da zna Added (26 Jul 2012, 10:55 PM) ---------------------------------------------
Quote Bosankaaa, ali zato znas da ja znam... ...he he he...
oo znam al psttt niko da ne sazna
aa samo da mi je saznat ko je pa da mogu na miru da umrem
|
|
| |
|
post # 32 | 26.07.2012 , 11:00 PM
|
By_The_Way_, pa da znas i ja da sam musko ni ti meni ne bi.
Na ovom celom sajtu jedino ja samu sebe privlacim.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 33 | 27.07.2012 , 0:41 AM
|
Quote (boki1997) hahahahahhah sve li ti vidis ........ ja sam domacin ovde vi treba da odgovarate :P ccc nije tacno ti kao domacin si trebao prvi odgovoriti naravno da vidim sve oko sokolovo
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 34 | 27.07.2012 , 1:02 AM
|
Nemojte skrecati sa teme i da spamujete, jer ce ovako "lepa" tema biti zakljucana. Napisite koja je to osoba ili nemojte pisati nista.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 36 | 27.07.2012 , 2:43 AM
|
Marko, svaka čast. Jedini hrabar Šteta da ovako 'korisna' tema propada u malograđanskim ispijanjima kafe i oću-neću karefekama. 'Ima tamo jedna i ima jedan 'vamo' Recite iskreno! Đe ba zapelo?! Kad bih rekao : Sa mojom aždajicom! ; samo bi ona znala i možda poneki špijun, ako ga ima...Ali, nije poenta u tome. Sve je ovo u našima pametnim glavicama i svakog doživljavamo na svoj način, način na koji možda nema nikakve veze sa realnošću, ali bar hipotetički možemo da se igramo sexa sa omiljenim članovima EC-ea. Ako nećete da pišete u normalnim, naučnim, obrazovnim i ostalim dosadnim temama, pljunite ga bar ovdje. Dvije stranice skoro pune, a samo jedan čovjek ili dva su bila konkretna. Niđe veze Ja ću biti iskren. Ja bih onako divlje, razuzdano, sa litrima znoja, od poda do lustera, sa modrim koljenima, izgriženim usnama, krvavim leđima, kricima i urlicima....sa..Zvr, zvr... Ček, zvoni mi telefon, bem li ga Poslije vam javim Šalim se malo Ja bih sa..Hmm, npr. Arlekina. Nešto ima u toj mladoj ženi. Ona me čak i ne voli, ili joj nisam skoro nimalo simpatičan, al to nema veze i ne bih da ovo shvati kao provokaciju. Volim ljude da upoznajem kroz muziku, a ona ima baš specifičan, meni dopadljiv ukus. Posjeduje određeni senzibilitet koji mi se sviđa. Ovo je zasad prva. U sledećem postu biće neka druga Zainteresovane cure nek se jave zbog radi promovisanja. Samo 18+. Pederi stop!
Poruku je menjao/la luka83 - Petak, 27.07.2012, 3:44 AM
|
|
| |
|
|
post # 38 | 27.07.2012 , 12:27 PM
|
Predlazem da se tema zakljuca, ako ovako se nastavi, poplavice sajt i sami znate cime, i onda ode mast u propast.
Od muskaraca koji su ovde na sajtu spavala bih s muzem. Posteno. Jer on ima ono sto drugi nemaju: Mene!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 39 | 27.07.2012 , 12:43 PM
|
Quote (Leksi) Od muskaraca koji su ovde na sajtu spavala bih s muzem. Posteno. Jer on ima ono sto drugi nemaju: Mene!
Naravno, da ne pisem i ja ponovo
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 40 | 27.07.2012 , 1:58 PM
|
Ima jedna Nikolina.
|
|
| |