Fetiš?
|
|
|
|
post # 2 | 17.08.2012 , 2:05 AM
|
nikad cuo za fetis na GUZU I SISE OK za nogice - to je fetis ja imam fetis na gazdarice malko LLL XXXX IIII i jos puno puno gadnih 
!!!
|
|
| |
|
post # 3 | 17.08.2012 , 4:25 PM
|
u17r4, "Fetas? Pa da si me pitao za magazu pa da ti kazem sta je magaza..."
Svako ima neki svoj fetis. Laze ko kaze da nema... Ja imam 4 komaTa. A necu da kazem koji su to... 
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 4 | 17.08.2012 , 4:35 PM
|
Za mene ogavno Ne volim ni da pricam o tome.....ali jbg svako voli nes drugacije 
|
|
| |
|
post # 5 | 17.08.2012 , 10:46 PM
|
Uh... ne smem dalje. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 6 | 18.08.2012 , 5:21 AM
|
Imam malo na stopala.. 
|
|
| |
|
post # 7 | 26.09.2012 , 6:43 PM
|
Ko kaze da ima svako?
Ja nemam ...
xoxoxoxox
Slaba sam samo na svoj odraz u ogledalu kad gledam ovog njeznog anđelcica , u moru vukova ... ma sta ja to pricam , rekla sam ...
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 8 | 02.11.2012 , 6:00 AM
|
Adrijana_, zaljubljena u samu sebe ... aaaa znao sam hahahahahah
pokrenuta tema o fetis-u a svi kazu da imaju a cute i nece da kazu
Danas je reč fetiš (od francuske reči 'fetishe' što znači 'idol, maskota') veoma popularna i podigla je fenomen fetišizma. Seksolozi misle da je fetišizam devijacija koja se otkriva kroz seksualna privlačenja kroz razne animacije i životne objekte, delove ljudskog tela ili elemenata odeće.
Poznato je da kada je osoba duboko u fetišizmu, seksualno zrela osoba može da odustane od fizičke potrebe za drugom osobom. Fetiš je posebna stvar bez spiritualnog značenja, gde se kod devijanta razvija snažan uticaj i upliv u odabrane seksualne fantazije, dajući neverovatne sposobnosti i egzotične karakteristike odabranoj stvari.
Fetišista ne uzima u obzir stvarnu finansijsku ili političku situaciju, niti osećanja partnera u obzir. Npr par pantalona koje je fetišista ukrao od svoje devojke mogu mu dati ludo uzbuđenje i on može da pusti svoju seksualnu fantaziju zamišljajući kako svlači te pantalone sa svoje devojke i vodi ljubav sa njom.
Postoji širok spektar fetiša i svaki devijant ima svoj stav o tome. Postoji fetišizam ljudskih delova tela (nos, uši, grudi, kukovi, zadnjica, članci na stopalima) i fetišizam ožiljaka na telu (kada je devijant uzbuđen ožiljcima od raznih trauma, posekotina i operacija na telu žene).
Fetišizam odeće uključuje svu vrstu odeće od ženskih čarapa pa do kaciga, rukavica i krznenih kaputa.
Fetišizam kod žena otkriva se ka muškim tetovažama, komplikovano oblikovanim mladežima, pirsinzima, bradom, brkovima, dlakama na telu ili uniformama (posebno vojnim i policijskim). Fetišista žena poklanja posebnu pažnju delovima odeće kod svojih idola. Kažu da ako uspeju da dođu do određenog dela odeće svog omiljenog glumca ili pevača (maramica, pantalone, čarape ili rukavice), dobijene stvari mogu da joj donesu okeane orgazama.
Zbog toga, psiholozi tvrde da svako od nas ima svoj mali, individualni seksualni fetiš. Ima smisla uzimajući te elemente fetiša da vaš običan seksualni život učini manje monotonim i da ubace u njega malo akcije. Seksi donji veš je najrasprostranjeniji, najpopularniji i najjednostavniji oblik fetišizma. Napravljen od tanke čipke, lagane svile, tanke kože ili mekog erotičnog lateksa, donji veš pokazuje oslobađanje ženskog tela. Seksolozi tvrde da lateks podiže telesnu temperaturu, što samim tim rezultuje i povećanim uzbuđenjem.
Snažni erotični mirisi koje partner oslobađa takođe daje nezaboravnu senzaciju! Iznenađujući erotski suveniri koje pokažete vašem partneru mogu da donesu neočekivane emocije za oboje. Tako da, nemojte da se plašite fetiša, jer mala doza fetišizma je normalna i zdrava za nas.
|
|
| |
|
post # 9 | 02.11.2012 , 11:27 PM
|
Nemam nikakav fetis.
|
|
| |
|
post # 10 | 03.11.2012 , 11:59 PM
|
Samo cu reci kukovi it will be continued... 
|
|
| |
|
post # 11 | 11.11.2012 , 1:59 AM
|
Moonchild007, znam ja, znam ja sta je sledece... Kosa. M? 
|
|
| |
|
post # 12 | 11.11.2012 , 2:08 AM
|
Tanja91, Hahahha kada bih ti to rekao dobila bi infarkt na stolici 
|
|
| |
|
post # 13 | 11.11.2012 , 2:25 AM
|
Moonchild007, Eeeeeee... Pa to su moje reci od sinoc! Isti si kao Ivana, samo kopiras. Kazi, kazi... Mislim napisi. 
|
|
| |
|
post # 14 | 11.11.2012 , 2:28 AM
|
Tanja91, Stvarno,od sinoc? nesto se ne secam sapnucu ti,tiho i nezno 
|
|
| |
Mallena
|
post # 15 | 20.02.2013 , 12:02 PM
|
Grdne rane, bolje da ne pisem! 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 16 | 20.02.2013 , 1:10 PM
|
da li se racuna ako imam fetis prema njenom punom novcaniku ? 
|
|
| |
|
post # 17 | 20.02.2013 , 1:49 PM
|
Quote (Me) Ja imam 4 komaTa. Da demantujem sebe... Sad ih imam komada 6. Otkrila sam jos 2 sinoc...
Quote (vuk-samotnjak) da li se racuna ako imam fetis prema njenom punom novcaniku ? Haha, ne... 
|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 18 | 20.02.2013 , 1:57 PM
|
Quote (Tanja91) Da demantujem sebe... Sad ih imam komada 6. Otkrila sam jos 2 sinoc... Hahaha
Imam ali necu da kazem 
Poruku je menjao/la Sandra_92 - Sreda, 20.02.2013, 1:59 PM
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 19 | 20.02.2013 , 1:59 PM
|
ves devojke covek nemoze ispratiti dok zadovoljim fetise i potrebe lepse polovine igri je skoro kraj - a ko ce moje fetise zadovoljiti u poslednje vreme imam polisu moi fetisi prvo/desavalo se da ja ni nestignem na red a njihovi u sledecem krugu
!!!
|
|
| |
|
post # 20 | 20.02.2013 , 2:03 PM
|
|
|
| |