Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: suzana85, tomo47  
Forum » Međuljudski odnosi » Ženski kutak » U kakve kategorije muškarci svrstavaju žene? (U kakve kategorije muškarci svrstavaju žene?)
U kakve kategorije muškarci svrstavaju žene?






577
poruka na forumu
548 3795



post # 1 | 02.12.2012 , 4:20 PM

Čim muškarac ženu ne vidi kao prijateljicu, već potencijalnu djevojku ili romansu, svrstava je u neku od kategorija.
1. Seks za jednu noć
Djevojka s kojom spavaju samo jednom, za muškarce je još uvijek laka žena jer je vjerojatno već tako spavala s puno muškaraca i to uopće nije mjerljivo s tim da je i on sam već spavao s puno žena. Obično se radi o jako privlačnim ženama s punim samopouzdanjem i koliko god muškarci pričaju da za takve nisu zainteresirani, uskočili bi joj u krevet kad god im se pruži prilika.
2. Dobra djevojka
Takve cure muškarci cijene, ali nisu sigurni je li zapravo materijal za djevojku jer je samo dobra. Budući da ne ostavlja odmah dojam seksi žene, radije je smjeste u kategoriju prijateljice.
3. Djevojka za utjehu
Ona je uvijek slobodna kada je treba i zna da će se javiti na telefon. S njom se ne mora nalaziti niti joj kupovati poklone. Muškarci koji imaju ovaj luksuz obično dobro izgledaju i, naravno, imaju punu podršku svojih prijatelja koji jedva čekaju sočne detalje.
4. Nedostižna djevojka
Ona je super seksi, super lijepa i ima super posao. Stoga joj prilaze samouvjereni i zgodni muškarci, dok se ostali ‘smrtnici’ uopće ne usude prići i najčešće misle da se radi o umišljenoj pozerici.
5. Samozavaravanje
Ako muškarci nešto ne vole kod djevojaka, onda je to kada glumataju da su najljepše na svijetu te svima pričaju koliko su neodoljive. Zapravo ih žale jer znaju da su usamljene te još uvijek nisu naučile sniziti kriterije.
6. Materijalistica
Ona je lijepa i pametna, a druženja s njom su izvrsna. No ima jednu veliku manu – teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve djevojke najčešće dolaze iz dobrostojećih obitelji i ponekad nisu ni svjesne koliko su zahtjevne.
7. Tuđe djevojke
Prijateljeva djevojka jednostavno je zabranjeno voće. Bez obzira na to je li im veza pred raspadom ili je očito da nisu dobar par, neke kodekse muškarci će rijetko kada prekršiti.
8. Sponzoruša
Svi znaju za ovaj tip djevojke. Ona će hodati samo s onim muškarcima za koje procijeni da joj mogu pružiti sve što poželi. Ako djevojka u društvu muškaraca najviše komunicira s onim koji ima najbolji automobil, automatski će biti proglašena sponzorušom. Takve djevojke dečki ne smatraju nužno lošima, ali svjesni su da im je novac izuzetno bitan.
9. Čistunka
Ona ne voli razmišljati niti govoriti o seksu. Izaći će na spoj, ali njeno ukočeno ponašanje neće je dovesti dalje od prvog susreta. Iako zapravo zna sve o seksu, pravi se kao da je to nešto jako loše i prljavo, a imidž čistunke kod muškaraca stvara dojam lažnog predstavljanja.
10. Gospođica idealna
Nijedan muškarac nema točnu definiciju niti opis savršene djevojke, ali ona takvom postaje u trenutku kada izgube glavu za njom. Jedini savjet o tome kako postati idealnom djevojkom jest da se ponašate kao djevojka jer ta različitost i ženstvenost muškarce najviše i privlače.

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !









896
poruka na forumu
89 981



post # 2 | 02.12.2012 , 4:42 PM

Po sebi znam da je uvek u pitanju sex za jednu noc.....da ne pricam pa tek,hvaljenje pred drugovima :) :) :) Kad imam devojku ne vapim za time da svako zna sta ja u privatnosti radim s'njom,to je glupo....msm jadno :) :) :)

I naravno tu su tudje devojke koje su kao slatko zabranjeno voce kao sto je Adrijana_ pomenula.....tu ti je u pitanju bezobrazluk i neka vrsta dokazivanja......nesto kao narcis ali se drugacije prezentuje........kao kad devojka misli da se cela zemlja vrti oko nje.....i da je sve njeno.....Cast izuzecima :D :D

Retko retko koji decko ce npr priznati da mu je devojka dala korpu....sto je kod mene veoma poznato...Ne krijem nista i niceg se ne stidim.
Ako neka devojka i ja nadjemo zajednicki jezik onda tu moze svasta da bude :D :D ;) ;) ;)








577
poruka na forumu
548 3795



post # 3 | 02.12.2012 , 4:54 PM

Max_Peric, ''zajednicki jezik'' :P

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !









834
poruka na forumu
212 1454



post # 4 | 02.12.2012 , 5:12 PM

nije lose ..nije uopste lose ...ima par stvari koje bih popravio .. :D i da ..ne moze ona da bude nedostizna koliko ja mogu da budem uporan ... :D








896
poruka na forumu
89 981



post # 5 | 02.12.2012 , 5:49 PM

Adrijana_, Pa da tj. da se skontamo....da se razumemo :D :D :D a o jezicima necemo sad :p :p :p








577
poruka na forumu
548 3795



post # 6 | 02.12.2012 , 6:01 PM

vuk-samotnjak, koje su to stvari hahaha ?!
a dobra ti je ova
Quote (Adrijana_)
da ..ne moze ona da bude nedostizna koliko ja mogu da budem uporan ...

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !









2462
poruka na forumu
299 2356



post # 7 | 05.12.2012 , 1:33 PM

Adrijana_, postoji li jedna tvoja tema,a da nije o muškarcima i ženama ? :)








1176
poruka na forumu
102 1216



post # 8 | 05.12.2012 , 3:51 PM

Quote (Adrijana_)
6. Materijalistica Ona je lijepa i pametna, a druženja s njom su izvrsna. No ima jednu veliku manu – teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve djevojke najčešće dolaze iz dobrostojećih obitelji i ponekad nisu ni svjesne koliko su zahtjevne.


Nisu za one plitkog dzepa....
Pfff...pre su za one plitke pameti.

- Samim tim sto su sebe svrstale u skupu stvar,govore o njihovom karakteru i o karakteru onih koji biraju ovakve...
-Nije zena recimo ''plazma televizor'' ,''neki skup auto'' i sl. pa nisu za one plitkog dzepa.
Ne podnosim materijaliste bili oni muskog ili zenskog roda i GADE mi se !!!!
Sta to ljudi postase...

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....









4026
poruka na forumu
1074 4736



post # 9 | 05.12.2012 , 5:19 PM

Samo u one koje me zanimaju i one koje me ne zanimaju....





Forum » Međuljudski odnosi » Ženski kutak » U kakve kategorije muškarci svrstavaju žene? (U kakve kategorije muškarci svrstavaju žene?)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: