Svi su isti
|
|
|
post # 61 | 31.10.2012 , 3:47 PM
|
ma da su isti ja bih imao drugi nick .. 
|
|
| |
|
post # 62 | 31.10.2012 , 3:49 PM
|
Quote (Srcemoje) Ako kažete da su sve žene iste, zašto se onda ne zaustavite na jednoj...
A ako kazete da su svi muskarci isti, zasto se onda ne zaustavite na jednog nego vam treba vise ...
|
|
| |
|
post # 63 | 31.10.2012 , 4:04 PM
|
Nema ništa gluplje nego kada mi neko kaže da su svi muškarci isti. To govore samo žene koje nemaju dovoljno iskustva sa muškarcima,kao i sa ljudim. Ili jednostavno žene koje su glupe,ogorčene..
Niko na ovom svijetu nije isti. I nikada neće naći bar samo dvije osobe koje su isti. Ako svaki muškarac ima istu stvar u gaćama,ne mora značiti da je svaki muškarac isti !
Ja volim muškarce i da njih nema,svijet bi bio dosadan. 
|
|
| |
|
post # 64 | 31.10.2012 , 4:15 PM
|
Nismo isti. Ja pijem mleko sa laktozom.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 65 | 31.10.2012 , 4:33 PM
|
Quote (By_The_Way_) Nema ništa gluplje nego kada mi neko kaže da su svi muškarci isti. To govore samo žene koje nemaju dovoljno iskustva sa muškarcima,kao i sa ljudim. Ili jednostavno žene koje su glupe,ogorčene..
Niko na ovom svijetu nije isti. I nikada neće naći bar samo dvije osobe koje su isti. Ako svaki muškarac ima istu stvar u gaćama,ne mora značiti da je svaki muškarac isti !
Ja volim muškarce i da njih nema,svijet bi bio dosadan.
Dobro receno ... naravno te zene koje pricaju tako a uvek prave iste greske I ako ne umeju da nauce na tudjim greskama one cak ne umeju da nauce ni na svojim greskama .... 
|
|
| |
|
post # 66 | 13.11.2012 , 7:19 AM
|
Ako smo mi iste i oni su 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 67 | 13.11.2012 , 11:31 PM
|
Nisu svi muskarci isti,iako vecina jeste ali ima i onih koji su ipak drugaciji ali ih je malo isto vazi i za zene Samo sto su zene u 21 veku malo vise iskvarene nego mi verujte mi na rec 
|
|
| |
|
post # 68 | 04.01.2013 , 8:37 PM
|
Ma nisu isti naravno da ne Mi zene to cesto znamo reci kad nas muskarac razocara pa cmizdrimo pa kukamo drugarici ma nek ide u pm svi su oni isti Ali u dubini duse znamo da nisu jer onaj za kojim placemo tugujemo je drugaci od sve i jednog 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Mallena
|
post # 69 | 05.01.2013 , 11:40 AM
|
...nijanse su u pitanju, a te nijanse ocrtava porodica iz koje su ponikli... 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 70 | 08.01.2013 , 2:37 PM
|
Nisu isti...nego zavisi sta trazis u njemu i sta ocekujes od njega.... 
|
|
| |
|
post # 71 | 14.01.2013 , 11:10 PM
|
to pricaju obicno zene koje su prevarene al nece ti nikad prevariti ako budes domacica u kuhinji,dama na ulici i kurva u krevetu 
Nicki madafaka :D
|
|
| |
Mallena
|
post # 72 | 24.01.2013 , 8:29 PM
|
Ako su svi isti, zasto onda toliko biramo? 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 73 | 25.01.2013 , 1:44 PM
|
pa birate - to je kao ono kad neka baba stane na pijaci ispred standa sa jabukama - a ono sve iste - a baba ih stika dira okrece gnjeci zamislja se premislja proba baci - zato sto nezna sta hoce a nije sigurna dali ih uposte i zeli sada kupiti tako je to isto i sa vama i muskima pipkate dirkate probate bacite - neznate sta uopste i hocete 
!!!
|
|
| |