Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: suzana85, tomo47  
Muskarci pitaju, zene odgovaraju

279
poruka na forumu
69 637

post # 481 | 26.01.2012 , 5:25 PM

Quote (Mortal)
Da li vas zadovoljava decko (patner) u seksu ? Da li ste zahtevne u krevetu ?

Da i da
Quote (HELLDečak)

Na koji nacin 'kaznjavate' svog voljenog kada debelo zgresi?

Uskracivanjem sexa....Hahahahahahaha salim se ...On zna da sam mnogo gadne naravi pa se trudi grdan da bude sto bolji....

Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja,
Da banes pod maskom druga ili gosta;

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 482 | 26.01.2012 , 6:03 PM

Evo pitanja: Da li su vam bolji prijatelji pripadnici muskog ili zenskog pola?

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

279
poruka na forumu
69 637

post # 483 | 26.01.2012 , 6:07 PM

TO nema veze sa polom imam dobre prijatelje i muskog i zenskog pola.

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 484 | 26.01.2012 , 8:03 PM

Quote (Mortal)
Majo, brate moj....rispekt

poljubac poljubac
Quote (Mortal)
Da li vas zadovoljava decko (patner) u seksu ?

Daaa. ;)
Quote (Mortal)
Da li ste zahtevne u krevetu ?

Ne. :D
Quote (HELLDečak)

Debelim batinama. lol :D

1
poruka na forumu
0 0

post # 485 | 26.01.2012 , 8:30 PM

Koje muskarce zene vise vole: romanticare ili prepucane frajere ? :D

by

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 486 | 26.01.2012 , 8:47 PM

Quote (scorpio978)
kako bezveze - mislis da svkim sledecim putem opada kvalitet sexualnog cina?!

Da. Smatram. Jer se poprilicno istrosimo prethodnim, i ne moze biti isti kvalitet. :)

Quote (scorpio978)
koliko po vama vremenski onako treba trajati jedan odnos - ne mislim ono na brzaka standardno 10-15 minuta - vec ono iz streasti zelje - predigra+igra+repete

Sat vremena. Dosta. Pa nece naftu traziti.

Added (26 Jan 2012, 7:47 PM)
---------------------------------------------

Quote (Mortal)
Volite da nosite tange ? Zasto ?

Ne. Ginekolog mi je zabranio da nosim. Jer nisu zdrave.
Opredeljujem se uvek sa gacice klasicne, ali ne one koje dosezu ispod sisa.

Quote (HELLDečak)

Masturbiram pred njim, a prethodno ga zavezem da mi ne moze nista.

Quote (Bobby88)
Evo pitanja: Da li su vam bolji prijatelji pripadnici muskog ili zenskog pola?

Okruzena sam i jednim i drugim. Ali pretezno muskim, jer ne volim da tracam.

Quote (skipper)
Koje muskarce zene vise vole: romanticare ili prepucane frajere ?

Ja volim svog muza. On nije ni jedno ni drugo. Sasvim normalan tip. Koji ume da pruzi paznju na najlepsi moguci nacin. :)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 487 | 26.01.2012 , 8:50 PM

Quote (Bobby88)
Da li su vam bolji prijatelji pripadnici muskog ili zenskog pola?

Ženskog. Ne verujem u muško-ženska prijateljstva. :)
Quote (skipper)
Koje muskarce zene vise vole: romanticare ili prepucane frajere ?

Normalne. :D

28
poruka na forumu
102 525

post # 488 | 27.01.2012 , 5:43 PM

zbog cega kada ste uhvacene u prevari pokusavate da objasnite da niste u stvari vi krivci nego partner koga ste prevarile

covek je coveku vuk

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 489 | 27.01.2012 , 5:46 PM

miodragr, jer je obicno tako. Kada ce muskarac priznati? Nikada. Uvek ce da svali na devojku.

28
poruka na forumu
102 525

post # 490 | 27.01.2012 , 6:23 PM

miodragr, jer je obicno tako. Kada ce muskarac priznati? Nikada. Uvek ce da svali na devojku. pa nebih bas sigurao da je tako ali mismo placipicke ko nam je kriv kad se hvatamo kao muve na lepak

covek je coveku vuk

279
poruka na forumu
69 637

post # 491 | 27.01.2012 , 7:31 PM

zbog cega kada ste uhvacene u prevari pokusavate da objasnite da niste u stvari vi krivci nego partner koga ste prevarile

E vidis ja kad sam uhvacena lepo sam priznala svom muzu sve(mada niceg nije bilo ali sam mu rekla da sam htela).Moja je greska sto sam uhvacena a njegova je sto mi je uskracivao neke stvari koje sam ja moral da trazim sa strane.Retko koja zena trazi preko leba pogacu ,mada ih u zadnje vreme ima sve vise moram da priznam.Verovatno su uvidele kako to muskarci stalno rade pa sto ne bi i one.

545
poruka na forumu
58 414

post # 492 | 27.01.2012 , 8:38 PM

Zasto neke djevojke vole kretene i idiote od muskaraca i stalno se zale i govore kako su svi muskarci isti, a ne primjecuje ove 'dobre' da kazem.
Naravno ovo ne vazi za sve, vecinom za moje vrsnjakinje..

I jos jedno pitanje, kako bi ste voljele da vam neki decko izjavi ljubav i kakve poklone najvise volite ?? :)

<3 Bancy <3

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 493 | 27.01.2012 , 9:03 PM

lemedragon, zato sto vole adrenalin, divljastvo.
Vecina muskara ne shvata zasto zene kazu svi su isti, to ne kazu ni radi psihe, ni radi fizickog izgleda nego radi toga sto vecina uradi istu gresku, a to je da prevari i ostavi. Zato je taj mit.

Ja vise volim normalne.

Ne bih volela, jer ljubav se ne izjavljuje nego oseca.
Ne volim poklone, to smatram potkupljivanjem. A ako bas mora to je knjiga. Nema lepseg poklona.

1
poruka na forumu
1 9

post # 494 | 27.01.2012 , 9:22 PM

hehe bas mi je zanimljivo citat komentare..I da,mi se ne pravimo uopste...Mi se samo trudimo da drzimo dostojanstvo...i kakve bi mi bile da do ans dolaze svi tako lako...nego zene,ne dajte se...i ko ih je*e ;)

545
poruka na forumu
58 414

post # 495 | 28.01.2012 , 0:15 AM

@Leksi - volim i ja adrenalin, nisi me razumijela.
Na primjer u gradu gdje ja zivim, sve se loze na neke 'klosarcice' koji glume mangupe a zapravo su najvece kukavice, ali eto to neke privlaci, o tome ti ja pricam.

<3 Bancy <3

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 496 | 28.01.2012 , 1:53 PM

lemedragon, razumela sam ja tebe u potpunosti.
Sami izgled opasnog momka ili klosara privlaci zenu, jer je opste poznatu da su isti divlji momci, a kakav si ovako, takav si u krevetu, to je bilo pre merilo. Mada i ne mora da znaci.

Ni mene nikad ne privlace oni mirni mamini i tatini sinovi, koji sute i mute.
Drazi su mi bili uvek ti mangupi koji zive dan po dan. I koji ti spucaju u facu sve sto misle.

I zapamti, mozak je presudan. Ako nemas pricu nemas ni picu! Tako moj brat kaze.

28
poruka na forumu
102 525

post # 497 | 28.01.2012 , 8:29 PM

miodragr, jer je obicno tako. Kada ce muskarac priznati? Nikada. Uvek ce da svali na devojku.
ili si isuvise mlada ili si nezrela ili jednostavno krijes osecanja koja su ti povredzena

covek je coveku vuk

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 498 | 28.01.2012 , 8:47 PM

miodragr, nezrela nisam. Nisam bila u situaciji da varam ali sam uhvatila momka kao me vara. Ali on mi ne bi nikad priznao jer mi je rekao to licno da ga ja nisam uhvatila.
Ali retki su oni koji priznaju da varaju, jer nemaju hrabrosti reci. A nekad i kad se kaze istina ne veruje se.

I kad bih licno varala rekla bih muzu, jer onda to znaci da mi muz vise nije seskualno interesantan, ili da sam prestala voleti, ili da nisam srecna pored njega, a samo na njemu je da li ce da veruje. Prema tome, istina je najbolja laz. :)

I retko koji muskarac ce da prizna da vara. Pa bilo to tebi pravo ili ne. Ne treba nikog idealizovati kad niko nije idealan.

A cinjenica da zena nece penis traziti po komsiluku ako je zadovoljava i ispunjava onaj u kuci.

Poruku je menjao/la Leksi - Subota, 28.01.2012, 9:19 PM

28
poruka na forumu
102 525

post # 499 | 28.01.2012 , 9:02 PM

toliko si drvlja i kamenja bacila po muskom rodu da je to cudo jedno ako mislis da ce vulgarnosti trazenje satisfakcije utome da ti pomogne da prebolis to sto te je neko koga si volela povredio okej ali mi ostali nismo u toj prici i nismo svi u istom kosu i samo da znas ljubav brak nisu bas toliko vezani za penis i vaginu

covek je coveku vuk

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 500 | 28.01.2012 , 9:23 PM

miodragr, tebi se izgleda mora crtati ono sto ti pisem. Ali evo javno cu da kazem, da na tvoje pitanje bilo koje da je vrste pa i kako si, necu odgvarati. Jer ces me pogresno shvatiti.

I da ovako javno da ti kazem. Prevarena jesam, povredjena nisam. Jer ko me povredi za mene je mrtav. A o mrvima sve najbolje. Zato sam tako i hladnokrvna.

A oni muskarci, pa sad ako hoces ukljuci i sebe u tu skupinu, koja za sebe tvrdi da nisu kao oni ''ostali'' su najgore vrste. Jer da si dobar ne bi sebe hvalio sam, nego bi te drugi hvalili. Ali bezveze je da spamujemo jer je tebi bio los dan pa si se poceo istresati na mene. Ali ako ti je to satisfakcija izvoli.

Ni muskarac ni zena nece priznati prevaru osim ako ih se ne uhvati na kamari. Ali ima izuzetaka.
To je moj odgovor i odgovorno stojim iza toga.

Search: