Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: suzana85, tomo47  
Muskarci pitaju, zene odgovaraju

545
poruka na forumu
58 414

post # 901 | 09.05.2012 , 1:46 PM

1.Da li je visina muskarca vazna ?

2. Da li se puno sminkate ? :D

<3 Bancy <3

3
poruka na forumu
0 0

post # 902 | 09.05.2012 , 2:55 PM

Zašto navaljujete da se koristi kondom- kad on ne može da Vas zaštiti od AIDS-a?

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 903 | 09.05.2012 , 2:58 PM

Quote (pretrazivac)
Zašto navaljujete da se koristi kondom- kad on ne može da Vas zaštiti od AIDS-a?

Koliko ja znam može,a i da ne može svejedno ne bi da se "omakne" i da ostanem trudna. Ja volim svoj život.

velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949

post # 904 | 09.05.2012 , 4:22 PM

hvala na odgovorima,veoam sam zadovoljan...pitao bih zasto nema u prodaji fice?

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 905 | 09.05.2012 , 5:41 PM

Quote (lemedragon)
1.Da li je visina muskarca vazna ?

2. Da li se puno sminkate ?

Nije vazna, ali ne moze da bude nizi od mene. lol
Stalno se sminkam ali ne puno i napadno.

Quote (pretrazivac)

Mozda ne moze od side ali moze od polno prenosivih bolesti, tripera i svih ostalih cudesa.
A izmedju ostalog i trudnoce.
Uostalom, spavam samo sa svojim deckom oduvek a ne sa nekim sidasima i drugim bolestinama.

PS. Postovi ne vezani za temu uvek ce biti izbrisani, ne sirite temu bespotrebno i nemojte spamovati!

velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949

post # 906 | 09.05.2012 , 5:55 PM

da li ste nekada odjecu z agrad oblacile u haustoru jer vam stara kod kuc enije dozvolila da to obucete i tako izadjete?

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 907 | 09.05.2012 , 6:29 PM

Quote (intimenfrizuren)
da li ste nekada odjecu z agrad oblacile u haustoru jer vam stara kod kuc enije dozvolila da to obucete i tako izadjete?

Nikada. Meni je to sramota. Imam tonu prijateljica koje to rade,ali ja ne. Ako ću ići da mi se i dupe i sise vide idem,ali da i oni znaju.

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 908 | 09.05.2012 , 9:01 PM

Quote (Daywalker1992)
Zasto danasnje cure gledaju samo koliko novcanik imas,Dal vozis BMW, gledaju da si pun bicepsa,pločice i te gluposti,A zasto negledaju unutarnju ljepotu?

Zato sto smo svi generalno sirotinja od raspada bivse drzave i niko nosa niej pomolio negdje da vidi kako se zivi i zato sto nam NAZALOST auto, nakit i lazne novcanice danas predstavljaju statusne simbole i zato sto nam je sistem vrijednosti iskrivljeni i zato.... MI SAD DODJE DA PLACEM NAD NASOM MLADOSTI!!!!!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 909 | 09.05.2012 , 9:06 PM

Quote (pretrazivac)

Jer moze da zastiti od nezeljene trudnoce, moze da zastiti od herpesa, od tripera, od sifilisa, od gonoreje, od klamidije.
Treba li jos da nabrajam???

Quote (intimenfrizuren)

To sam radila, ali nisam odecu za grad, nego za trening, jer mi je branila jedno vreme da treniram radi losih ocena :)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

126
poruka na forumu
4 36

post # 910 | 09.05.2012 , 9:37 PM

ok, jasno mi je da je priroda kriva zasto trazite od nas da vam budemo i zastitnici i hranitelji i drugarice, ali znate li vi generalno sta u stvari zelite od nas?
da budemo jaki ali placipicke, veliki a tako maleni, da budemo alfa za sve sem za vas, pokusao sam da razumem sta zene zele, ali ispadalo je vrlo smesno, kao i u istoimenom filmu, ali nisam protumacio sta je to sto zene zele, ma koliko se trudio. moze li bar mala pomoc od zena?

Added (09 Maj 2012, 9:31 PM)
---------------------------------------------

Quote (By_The_Way_)
Mrzim bilo šta što se mora raditi sa odjećom. Radije bi prala podove i prozore cijeli dan nego

a volis li bar da je imas na sebi? licno smatram da je osim zastite od hladnoce odeca tu da bi pravila probleme recimo USPUT i da bi upotpunila moralisanje, i lazno moralisanje,
da li sam ja iz nekog drugog doba dosao ili je sve to ruzan deo civilizacijskih normativa?

Added (09 Maj 2012, 9:37 PM)
---------------------------------------------

Quote (By_The_Way_)

Quote (planinar)
Zasto za zene nikad ne vazi ono: Pametniji popusta!
Pametnije ili ne, zasto nikad ne popuste?

Generalizujete

usput,
ja smem da generalizujem zato sto za svojih 35 nikada, slovom i brojem ni jednu zenu nisam sreo koja se zaista vodi devizom: pametnija popusta
vec ste nalik na macku koja odstupi u trenuttku ali obigravate kao macka oko vruce kase oko zadovoljenja svoje povredjene sujete

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 911 | 09.05.2012 , 9:40 PM

Quote (gutabgd)
da budemo jaki ali placipicke, veliki a tako maleni, da budemo alfa za sve sem za vas, pokusao sam da razumem sta zene zele, ali ispadalo je vrlo smesno, kao i u istoimenom filmu, ali nisam protumacio sta je to sto zene zele, ma koliko se trudio. moze li bar mala pomoc od zena?

Postoje dani u mjesecu koji se nazivaju jednim imenom- ovulacija. Tada zenama divljaju hormoni i zele:alfa, velike, jake muskarce...

Postoje dani u mjesecu koji se nazivaju jednim imenom- menstruacija. Tada su zene ranjive i osjecajne i treba im sve suprotno od ovog prethodnog: mali muskarci, anti-alfe (lol, nova izvedenica), njezni, osjecajni,...

Postoje dani u mjesecu koji se nazivaju jednim (troclanim) imenom/skracenicom- PMS. Tada se ova dva prethodna stanja smjenjuju rapidnom brzinom u samo nekoliko minuta i prouzrokuju mnoga nezeljena dejstva, tada nerijetko ni zene same ne znaju sta zele... U tim trenucima najbolje da zauzmete ulogu "saksije u cosku"/posmatraca...

Kad upratite te periode, bicete kraljevi svake zenine pore!

NEKA VAM JE SA SRECOM! :D

Poruku je menjao/la MallenaBobbie - Sreda, 09.05.2012, 9:42 PM

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 912 | 09.05.2012 , 9:41 PM

Quote (gutabgd)
pametnija popusta

Pametniji je popustio i budale su zavladale svetom.
Zato ako smatram da sam u pravu, nema sile te da ce me naterati da se povucem.
To je isto kao sebe sam pregaziti valjkom.

126
poruka na forumu
4 36

post # 913 | 09.05.2012 , 9:54 PM

Quote (Leksi)
Zato ako smatram da sam u pravu, nema sile te da ce me naterati da se povucem.

ako TI smatras, pa makar i svi ostali na svetu ne smatrali da si u pravu, dolazimo do poente pitanja, te da li ste GENERALNO tvrdoglave ili cak i bandoglave?
ili mozda cak i samozive?

Poruku je menjao/la gutabgd - Sreda, 09.05.2012, 10:01 PM

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 914 | 09.05.2012 , 10:10 PM

gutabgd, da ne tupimo, Bobbie ti je objasnila sustinu. :)
Meni na celom ovom svetu bitna sam ja. Jer nisam rodjena da nikom budem otirac da tako kazem. Niti glavna rec za ispiranje usta, i slicno tome. :)

126
poruka na forumu
4 36

post # 915 | 09.05.2012 , 10:25 PM

Quote (Leksi)
da ne tupimo, Bobbie ti je objasnila sustinu

jeste mi odgovorila na nesto ali ne i na moje pitanje, mozda zato sto nema pomoci ili mozda zato sto nije razumela sta pitam,a kao krotka nisi niciji otirac automatski niti glavna za ispiranje usta, samo si COVEK U OSNOVNOM SMISLU TE RECI, dobro zenski primerak coveka u konkretnom slucaju ali COVEK i dalje.

bobi, mislio sam na uklapanje za vreme PMS-a ili SMS-a ili moze i MMS-a ili .... ma kako god to stanje nazvali, ali mislio sam za vreme njega da li postoji caka da ne budem razbijen poput one vaze koju si malopre pominjala, samo zato sto mi danas nije tu mesto ili samo zato sto imam previse zute boje ili ..... razlozi su nebrojani

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 916 | 09.05.2012 , 10:30 PM

gutabgd, kad zena je zena u ovulaciji pridji joj, kad je u menstruaciji kloni se nje , a kada je u PMS- bezi od nje kao glavom bez obzira. :)
To je otac rekao mom bratu :) A Bobbie rekla opsirno :)

126
poruka na forumu
4 36

post # 917 | 09.05.2012 , 10:50 PM

Quote (Leksi)
Pametniji je popustio i budale su zavladale svetom

i evo primera, nista mi nije jasnije ali:
HVALA leksi
HVALA bobi
ponasacu se kao da ste mi docarale i ono sto vec godinama niko nije

1065
poruka na forumu
225 1145

post # 918 | 09.05.2012 , 11:25 PM

A gde je pitanje ovde...? :D

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 919 | 09.05.2012 , 11:37 PM

Quote (gutabgd)
da li ste GENERALNO tvrdoglave ili cak i bandoglave?

Ma nidje veze...

Eto, ja sam sklona da popustim, ne zato sto pametnija popusta nego "radi mira u kuci".. i ne samo muskarcima...

Na kraju krajeva, zar je vazno ko ce izdejstvovati tu imaginarnu pobjedu?! Je l to predstavlja neku satisfakciju? Meni ne!

Opet cete "leci u krevet" (stavila sam pod navodnike jer mislim figurativno) i sve ce biti po starom... cemu gubiti vrijeme na neko durenje da bi se istjerao neki inat...

Ja to smatram gubljenjem vremena isto kao kajanje!

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 920 | 10.05.2012 , 11:47 AM

Quote (intimenfrizuren)

Ne, nikada.
Quote (gutabgd)
da li ste GENERALNO tvrdoglave ili cak i bandoglave?

Da li ste možda vi generalno, plitki, sirovine i bezosećajni?

Spam obrisan!

Search: