Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 981 | 17.05.2012 , 3:41 PM
|
hmm,zanimljivi ivrlo precizan odgovor,hvala...da li ste nekada,cure ljepseg juznog pola,peglom progorele svoju omiljenu haljinu a dragi samo sto niej pozvonio na vrata da vas vodi kod svojih na romanticnu veceru?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 982 | 17.05.2012 , 3:48 PM
|
Ma kakav... ne peglam nista! svejedno ce da se izguzva! :P
Salim se, salim se!
Odjeca se NIKAD ne pegla tik pred izlazak nego fino nagomislas cistu odjecu i odvojis jedno poslijepodne za peglanje i oprastanje od svoje mile kicme! Kad izlazis, samo izvuces iz ormara i uvuces se u to!
Dragi ne dolazi po mene, imam ja svoje prevozno sredstvo- TABANIC FIJAKER!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 983 | 17.05.2012 , 4:11 PM
|
dobro,dobro...pitanje ej zahtevalo jaku koncentraciju i ja sma s atog aspekta prezadovoljan,hvala...analizirajuci zensku suknju,video sam par neobicnih krojeva i nacina izrade.e,mene zanima da li vs cure ljepseg juznog pola koristite obicne ili vlazne maraice kad ajunakinju vas eomiljene serije,npr.Kasandru ostavi Pedro?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 984 | 17.05.2012 , 4:27 PM
|
Quote (intimenfrizuren) mene zanima da li se vi cure ljepseg juznog pola,onako sasvim slucajno vam ispala viljuska,maramica,karmin ispod stola,sagnete da bi pogledale kakve to taman fine cipele nosi devojka preko puta vaseg stola? MallenaBobbie je odgovorila za mene.
Quote (intimenfrizuren) da li ste nekada,cure ljepseg juznog pola,peglom progorele svoju omiljenu haljinu a dragi samo sto niej pozvonio na vrata da vas vodi kod svojih na romanticnu veceru? Ne.
Quote (intimenfrizuren) e,mene zanima da li vs cure ljepseg juznog pola koristite obicne ili vlazne maraice kad ajunakinju vas eomiljene serije,npr.Kasandru ostavi Pedro? Maramice su preskupe za takve stvari.
|
|
| |
|
post # 985 | 17.05.2012 , 7:31 PM
|
Quote (intimenfrizuren) da li se vi cure ljepseg juznog pola,onako sasvim slucajno vam ispala viljuska,maramica,karmin ispod stola,sagnete da bi pogledale kakve to taman fine cipele nosi devojka preko puta vaseg stola? Ne moram da glumim da mi nesto ispada, pogledam normalno u obucu. Quote (intimenfrizuren) da li ste nekada,cure ljepseg juznog pola,peglom progorele svoju omiljenu haljinu a dragi samo sto niej pozvonio na vrata da vas vodi kod svojih na romanticnu veceru? Ne. Quote (intimenfrizuren) da li vs cure ljepseg juznog pola koristite obicne ili vlazne maraice kad ajunakinju vas eomiljene serije,npr.Kasandru ostavi Pedro? Haha, obicne. 
|
|
| |
|
post # 986 | 18.05.2012 , 8:35 AM
|
Imali pitanja 
Leptiri <3 <3
|
|
| |
Mallena
|
post # 987 | 18.05.2012 , 1:24 PM
|
Quote (intimenfrizuren) mene zanima da li vs cure ljepseg juznog pola koristite obicne ili vlazne maraice kad ajunakinju vas eomiljene serije,npr.Kasandru ostavi Pedro?
Kad krene serija privucem pakovanje toalet papira 24/7.. na odjavnoj spici trljam nos sa kucnom haljinom jer vise nemam sa cim! :P
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 989 | 18.05.2012 , 4:49 PM
|
Quote (gutabgd) nazovi me kako god zelis, ali ne razumem ljude koji vole filmove sa tuznim hepiendom (kako je jedna nasa poznata pevaljka rekla)
a jel ti imas veliki nos kad uspes toliki papir da potrosis?
zasto mahom zene vole tuzne i srceparajuce price?
gutabgd, to je sve sala... vidi gore pitanje! Kad Pedro ostavi Kasandru... lol
Nemam veliki nos, sva sam ja minijaturna, pa mi je i nos takav... dobro, dobro,... skoro sva sam minijaturna!
Ne volim ja, nisam sklona dramaturgiji, stvarno!
|
|
| |
126 poruka na forumu
| |
4
| |
36
|
|
post # 990 | 18.05.2012 , 4:59 PM
|
ja da cutim?!?!? mozemo je prepraviti u "brblja i muti"
a da li vi zene vise volite one koji umeju da se igraju recima i to koriste ili likove koji samo konkretno i razumeju i govore?
|
|
| |
|
post # 991 | 19.05.2012 , 7:55 PM
|
Quote (gutabgd) a da li vi zene vise volite one koji umeju da se igraju recima i to koriste ili likove koji samo konkretno i razumeju i govore? Konkretno.
|
|
| |
|
post # 992 | 19.05.2012 , 9:07 PM
|
Quote (gutabgd) a da li vi zene vise volite one koji umeju da se igraju recima i to koriste ili likove koji samo konkretno i razumeju i govore? Volim se igrati riječima sa muškarcima.Potovo kada je u pitanju nekakve igrica vezana sa sex. Volim zagonetke. A kada su emocije u pitanju tada volim nekakvu direktnost. 
|
|
| |
|
126 poruka na forumu
| |
4
| |
36
|
|
post # 994 | 20.05.2012 , 7:33 AM
|
ARSLANA, USPUT, prolece je, i ptice to rade, i leptiri to rade, a i pcele to rade, hocemo li i mi da to radimo?Added (20 Maj 2012, 7:33 AM) ---------------------------------------------
Quote (Marija_Nikola) Konkretno. cek cek cek da li se tebi vise nastavlja dalje kad cujes recenicu:"hajde da se j.." ili kad cujes:"hocu da te mazim..."
Poruku je menjao/la gutabgd - Subota, 19.05.2012, 11:29 PM
|
|
| |
|
post # 995 | 20.05.2012 , 8:53 AM
|
Pitanje nije bilo vezano za seks. Tako da ne znaci da u vezi seksa volim konkretno.
|
|
| |
126 poruka na forumu
| |
4
| |
36
|
|
post # 996 | 22.05.2012 , 2:52 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Pitanje nije bilo vezano za seks. da, u pravu si, ali ja nisam postavio konkretno vezano za sta vas pitam, postavio sam opste pitanje, a hvala ti sto si mi pojasnilaAdded (20 Maj 2012, 9:14 AM) --------------------------------------------- Marija_Nikola,
Quote (By_The_Way_) Volim se igrati riječima sa muškarcima.Potovo kada je u pitanju nekakve igrica vezana sa sex. Volim zagonetke. A kada su emocije u pitanju tada volim nekakvu direktnost. evo jednog od odgovora koji kaze bas ono sto misli da kazeAdded (22 Maj 2012, 2:52 PM) --------------------------------------------- materijalna sigurnost vs. emotivna sigurnost?
|
|
| |
Mallena
|
post # 997 | 22.05.2012 , 3:08 PM
|
emotivna!
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 999 | 22.05.2012 , 6:16 PM
|
Quote (gutabgd) seks bez emocija, cisto seksa i lepog provda radi, koliko je prihvatljiva kategorija?
Djeluje mi isto kao becka snicla... nema nikakvog ukusa, kao da jedes pohani truleks!
Emocije su NUZNE!!
Pazi, ne ljubav vjecna, zaljubljenost do usiju,... ali nekakve moraju da postoje!
|
|
| |
|
post # 1000 | 22.05.2012 , 8:36 PM
|
Quote (gutabgd) materijalna sigurnost vs. emotivna sigurnost? Emotivna sigurnost možda. Ne znam. Svejedno mi je iskreno.
Quote (gutabgd) seks bez emocija, cisto seksa i lepog provda radi, koliko je prihvatljiva kategorija? Na takve stvari jedino i pristajem. Seks je seks,a emocije su emocije. Quote (MallenaBobbie) Emocije su NUZNE!! Nije svako isti. Meni su emocije u seksu višak. 
|
|
| |