Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
Mallena
|
post # 1021 | 04.06.2012 , 11:23 PM
|
Bitan kao i drugi!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 1022 | 04.06.2012 , 11:25 PM
|
Quote (gutabgd) koliko je vazan prvi? Meni uopšte nije važan. Mislim u smislu da ga se sjećam i da mi je od nekakve velike važnost. Naravno,ne mogu i nikada nisam htjela da nevinost izgubim sa kakvim klipanom koji ne zna kako se zove,a kamoli da zna šta je to seks i kako se to "ženska probija".
Quote (gutabgd) ne bunim se ni ja kad moram da npr. perem sudove, ali to ni ne volim. da li ti volis ti kao tvoj fizicki osecaj da "ljubis" svog partnera? Da,volim. 
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Ponedeljak, 04.06.2012, 11:29 PM
|
|
| |
|
|
post # 1024 | 04.06.2012 , 11:38 PM
|
Zasto ste prevrtljive?
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 1025 | 04.06.2012 , 11:42 PM
|
Quote (Vagabond83) Zasto ste prevrtljive? PMS,kilaža i problemi ženske prirode.
Ja sam prevrtljiva samo kada sam gladna. 
|
|
| |
Mallena
|
post # 1026 | 04.06.2012 , 11:51 PM
|
Quote (Vagabond83) Zasto ste prevrtljive?
Ko? Mi? Ma nidje veze!! 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 1027 | 04.06.2012 , 11:56 PM
|
Sta radite kad ni same ne znate kako da reagujete u odredjenim situacija. Slusate intuiciju ili drugarice? 
|
|
| |
Mallena
|
post # 1028 | 05.06.2012 , 0:02 AM
|
Quote (Vagabond83) Sta radite kad ni same ne znate kako da reagujete u odredjenim situacija. Slusate intuiciju ili drugarice?
Saslusam ja sve, ali postupim po sopstvenom nahodjenju!
|
|
| |
|
post # 1029 | 05.06.2012 , 1:09 AM
|
zasto vam smeta kad vas muskarci vataju? 
pekii!
|
|
| |
Mallena
|
post # 1030 | 05.06.2012 , 1:28 AM
|
Quote (pekii) zasto vam smeta kad vas muskarci vataju?
Zavisi u koj situaciji!
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 1031 | 05.06.2012 , 2:50 AM
|
Quote (gutabgd) koliko je vazan prvi? Meni je toliko bitan da ga ne svrstavam ni u sta.Dakle-nevazan apsolutno. Quote (Vagabond83) Sta radite kad ni same ne znate kako da reagujete u odredjenim situacija. Slusate intuiciju ili drugarice? Pustim da problem prespava Kada god sam ishitreno reagovala,sutradan me je bolela glava Quote (pekii) zasto vam smeta kad vas muskarci vataju? Moj muskarac moze da mi radi sta zeli 
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
125 poruka na forumu
| |
17
| |
184
|
|
post # 1033 | 05.06.2012 , 9:06 AM
|
Mene je iskreno oduvek zanimalo da li zene cesto mastubiraju kao muskarci? 

|
|
| |
Mallena
|
post # 1034 | 05.06.2012 , 9:50 AM
|
Quote (_Nazgul_) Zasto se uvek oslanjate na drugarice kad je upitanju neki izbor kad svi znaju da obicno drugarice gledaju sto vece zlo da naprave zbog ljubomore?
Ne oslanjam se na drugarice, nego na prijatelje, a oni mi ne zele zlo- garant! I oslanjam se u momentima u kojima je moja glava isuvise usijana pa mi treba misljenje neke hladne glave koja svu situaciju posmatra sa strane!
Quote (_Nazgul_) Kakvi muskarci vas pale. Ali iskreno koje osobine, izgled ili sta vec.
Ni osobine, ni izgled me ne mogu "paliti", mogu mi se svidjati.
Quote (Puss) Mene je iskreno oduvek zanimalo da li zene cesto mastubiraju kao muskarci?
Ne cesto kao muskarci!
|
|
| |
|
post # 1035 | 05.06.2012 , 10:02 AM
|
vec dugo vremena me zanima zasto di xD ?evojkama smeta kad ih nei muskarac uhvati za zadnjicu ili za grud
Poruku je menjao/la pekii - Utorak, 05.06.2012, 10:02 AM
pekii!
|
|
| |
|
post # 1036 | 05.06.2012 , 10:04 AM
|
Da li se slazete sa time da dok je muskarac imao veci autoritet u vezi,a zena bila poslusnija.Nije toliko dolazilo do prevara u braku i do ovoliko razvoda? I sta vam to govori o vama samima?(bez predrasuda i pristrasnosti ,molim)
|
|
| |
Mallena
|
post # 1037 | 05.06.2012 , 10:20 AM
|
Quote (Vagabond83) Da li se slazete sa time da dok je muskarac imao veci autoritet u vezi,a zena bila poslusnija.Nije toliko dolazilo do prevara u braku i do ovoliko razvoda?
Ne slazem se sa tim! Nije to do muskarca nego do sistema, tad se jos znalo za sramotu i zene su morale da trpe jer nisu imale podrsku od roditelja, brace, okoline,....
A bilo je prevara, samo se cutalo. Vjerovatno si nekad cuo pricu iz nekog sela da roditelji nisu dali da se dvoje uzmu... zato sto su bili braca! Moja baka kaze da je vise bilo tad mrtve djece, nego danas abortusa, da je vise roditelja hranilo tudju djecu nego danas sto ima razvoda,... a moj deda kaze da je morala biti isprobana svaka nova mlada koja dodje u selo... pa ti sad vidi! Samo se cutalo, u tome je razlika izmedju tog doba i nas danas.
Bez pristrasnosti, smatram da jeruzno ponizavati bilo kojeg covjeka, ne samo zene!
|
|
| |
126 poruka na forumu
| |
4
| |
36
|
|
post # 1038 | 05.06.2012 , 10:25 AM
|
Quote (Mallena:)) Ne slazem se sa tim! Nije to do muskarca nego do sistema, tad se jos znalo za sramotu i zene su morale da trpe jer nisu imale podrsku od roditelja, brace, okoline,.... ti ne moras da se slozis sa tim, ali ce se svi podaci koje imam sloziti sa tobomAdded (05 Jun 2012, 10:25 AM) --------------------------------------------- da li i vi smatrate da vas je klara cetkin dovela u ni malo laksu i lepsu poziciju nego ranije, nije ni nekad bilo lepo, ali licno smatram da je sada jos manje lepo, jednom recju, vas stav o emancipaciji?
|
|
| |
|
post # 1039 | 05.06.2012 , 10:49 AM
|
Mallena:), Moje pitanje nije bilo vezano za ''nasilnu udaju'' moje pitanje je bila za one devojke/zene koje su se udale,usle u vezu samovoljno i AKCENAT na to me ''pustile da musko vodi vezu(NE, NE TICE se ponizavanja zenje)'' Sve ono sto si ti napisale je u redu,samo nema ni jedne dodirne tacke sa mojim pitanjem.
Quote (Mallena:)) Bez pristrasnosti, smatram da jeruzno ponizavati bilo kojeg covjeka, ne samo zene! Slazem se.Ali...takodje nema veze sa pitanjem.
|
|
| |
Mallena
|
post # 1040 | 05.06.2012 , 2:03 PM
|
Quote (Vagabond83) ''nasilnu udaju'' Niej li to manjak podrske porodice, okoline, sistema?Added (05 Jun 2012, 2:03 PM) ---------------------------------------------
Quote (gutabgd) da li i vi smatrate da vas je klara cetkin dovela u ni malo laksu i lepsu poziciju nego ranije, nije ni nekad bilo lepo, ali licno smatram da je sada jos manje lepo, jednom recju, vas stav o emancipaciji?
Smatram da je emancipacija fikcija, posebno u ovom nasem zaostalom balkanskom drustvu!
|
|
| |