1999. godina, bombardovanje Srbije
|
|
|
post # 41 | 19.08.2011 , 10:50 AM
|
Quote (TanyaWow91) ovaj video je neverovatan, u srce pogadja... Da, bas pogadja Tuzno, veoma tuzno
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
217 poruka na forumu
| |
6
| |
57
|
|
post # 42 | 20.08.2011 , 5:20 AM
|
Ja sam tad imao samo 3 godine i nicega se ne secam
ToSke ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 45 | 26.08.2011 , 4:46 PM
|
Quote (srdjan85) Secam se 1999 kao da je juce bilo bio sam osnovna skola mislim 7 razred ,jebiga neznam tacno
u jednoj rečenici pobiješ sam svoju tvrdnju
Amerika, NATO i slična s*anja od kojih nikada nećemo moći pobjeći, oni nas drže u šaci i olako upravljaju marionetama (nama).
Poruku je menjao/la Almir_ - Petak, 26.08.2011, 4:47 PM
|
|
| |
|
|
post # 47 | 29.08.2011 , 1:08 AM
|
Quote (badule) Bice od tebe dobar pravnik.... hvala, nadam se
|
|
| |
|
post # 48 | 30.08.2011 , 10:21 PM
|
Preporucujem vam da pogledate dokumentarac Tezina Lanca stvarno je super govori o Jugoslaviji sve do bombardovanja Srbije 1999. A Srbija je ustvari bombardovana zbog njenih samih firmi jer gledajte npr firmu Trepca na Kosovu u nju su samo usli americki vojnici a vrijedila je 5 milijardi a Niska fabrika duvana je bombardovana i ona ju je kupio Philip Morris. I bombardovana je zbog Kosova jer ako sad pogledate kartu kosova vidjet cete same americke baze i poligone. Sad nama hoce da uzmu poligon Manjaca zato sto je najbolji u Evropi
|
|
| |
|
|
post # 50 | 10.01.2012 , 12:05 PM
|
Quote (badule) ALI IMA VREMENA ,AMERIKO ,JOS TE CEKAM NA NISANU.
Cekacemo zajedno buraz...
Quote (Marija_Nikola) Ali, verujem u Boga i u pravdu, tako da se nadam da će se njima sve vratiti
Uvek se vrati... uvek...i vraca im se vec sada, a tek ce da im se vrati... polako samo... ima pravde, ima Boga...
Ja sam u to vreme bio klinac, secam se da sam preko dana izlazio sa drugarima da igram fudbal.. a preko noci smo svi u kuci sedeli i cutali, slusajuci zujanje aviona na nebu, i moleci se da ne padne bomba u nas kraj... to je bilo strasno... rat je nesto najgore sto moze da zadesi covecanstvo... nikad nisam podrzavao nasilje i nikad ni necu... ja sam oduvek bio za onu poznatu: `lepa rec, i gvozdena vrata otvara`
:P
|
|
| |
|
373 poruka na forumu
| |
11
| |
216
|
|
post # 52 | 01.06.2012 , 1:17 PM
|
Ocajno
Jesen stiže, dunjo moja, ja i dalje štrebam..
|
|
| |
|
post # 53 | 03.06.2012 , 1:19 PM
|
Bombardovanje je bilo samo LOMLJENJE volje. Sve ono jos gore je usledilo nakon bombardovanja i traje dan danas... Nadam se da neko razume o cemu govorim.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 54 | 05.06.2012 , 8:01 PM
|
bio sam na položaju , sa svojim vojnicima i vršio svoju dužnost
Koja je razlika između žene i lešinara? Lešinar najpre sačeka da umreš pa ti onda jede džigericu.
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 56 | 07.06.2012 , 10:18 AM
|
Quote (G@m€R) Preporucujem vam da pogledate dokumentarac Tezina Lanca stvarno bravo,bravooooo...gledao ,fenomenomentalno objasnio covek...obajsnio si sustiu,da ne ulazim u detalje
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
|
post # 59 | 07.06.2012 , 1:26 PM
|
Necromonger, huh....da tebi je bilo dobro. Osim toga sto su ti bombardovali zemlju i sto su ginuli nevini ljudi. NASI ljudi...sve ostalo je bilo dobro...
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
Mallena
|
post # 60 | 07.06.2012 , 1:29 PM
|
Quote (Stefan-) Na kosovu je bilo gore veruj mi
Nama u Bosni je definitivno i zvanicno bilo najgore u devedesetim godinama proslog vijeka!
*NE BIH DA OVAJ MOJ POST PROUZROKUJE BUJICU RIJECI, PREPIRKI, DOKAZIVANJA I UBJEDJIVANJA!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |